55

Анонимен

преди 8 месеца

медиите са избързали, не вълкната, вълна няма, има медийна вълна която си шляпа бройки на поразия

54

Маринчо

преди 8 месеца

До Диана Не ме интересува ти колко ъкъл имаш колкото толкова твой си е, ползвай си го със здраве,но не давай акъл как да живеят хората около теб..Ти си се ваксинирала -добре- вече си предпазена или ще го изкараш леко.Аз го изкарах леко без ваксина.Живея на село,дишам чист въздух,храня се с храна,която сам произвеждам направил съм този избор сам.Никога не съм ползвал безплатно лечение нито безплатни лекарства.Аз съм данъкоплатец и имам право на лечение.Не си ти тази която ще ми определяш правата.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Долни мутри стига с тия лъжи и измами няма никакъв вирус престанете да лъжете народа няма да ви се размине номерата с тия ваши убийствени ваксини никога никакъв случай няма да се ваксинират хората стига проклети да сте всички лекари дето несе наядоха и вие от герб и щаба дано да горите в ада дето лъжете всеки ден народа проклети дасте

52

Беновска пипа

преди 8 месеца

Това, което ще се случи ще лежи на съвестта на този министър, ако изобщо има такава.

51

до Диана

преди 8 месеца

Не искам, защото се съмнявам във ефективността на ваксините.И кой в Англия води нормален живот?Ваксинация се провежда от 7,8 месеца, но няма страна в света, която да се е върнала към нормален живот, нито пък има изглед това да стане, даже обратното - същите тези въвеждат глупавите си мерки отново.Целта на ваксината беше да пази уязвимите.В Израел в момента 50% от тежко болните са ваксинирани, а обяснението е, че просто са възрастни и имат заболявания.За сега предпочитам да съм просто наблюдател.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Народният съд ще избърза!

49

Оберщурмбанфюрер

преди 8 месеца

Защо се панирате. Оставете антиваксърите на свобода, за да станат свободни завинаги. Като желаят да не се чипират, то Чичко Ковид ще им се притече на помощ. Ако не тази вълна, то следващата с положителност ще ги освободи. Имунизираните, живейте си живота, работете, правете пари и деца, радвайте се на ваканции, обикаляйте света, хващайте нови гаджета и препускайте със самальоти по разни курорти. Това е животът!

48

Тони

преди 8 месеца

Кацарче, ти знаеш ли кво недоразумение си?

47

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на Кацаров, работи по принципа - ний ги лъжем, че има делта Ковид, те ни лъжат, че ги е страх - пито платено, гейците в брюселс би трябвало да са доволни

46

Анонимен

преди 8 месеца

Налага се затягане на вратовете на паникьорите!

45

хорцетропа

преди 8 месеца

Няма нужда от затягане а мерките, за да може да се развива туризъма и икономиката ни. На есен, ще оправим положението като пуснем училищата пак дистанционно да учат, както беше последните 2 години, за сметка на това дискотеките и чалготеките да работят, че да имаме туризъм.

44

????

преди 8 месеца

Защо ваксините са безплатни, а PCR-тестовете се плащат???Има нещо много гнило в цялата истерия около вируса!!!

43

До до Диана

преди 8 месеца

Дианчето няма много акъл, приятел.............тя от месеци пише все глупави коментари...........милата.............вместо да си гледа мъжа и децата!!!!

42

Анонимен

преди 8 месеца

Точно така, няма нужда от паника. Оня с оскубаните вежди, плешивия, мустака и математика са за трепане

41

Диана

преди 8 месеца

До до Диана Прав си! Няма как да те убедя щом не искаш...Въпросът е ЗАЩО не искаш?! - помисли си...Колкото до другите ти въпроси, ето какво мисля - силата на ваксините досега се оказа в намаляване смъртността от болестта - в Англия може да са заразени 20 000 на ден, но да умират по 5-10 на ден, а това им дава възможността да започват работа, пътувания, нормален живот. В момента най-често хоспитализирани от ковид там са хора около 25 годишни без ваксинации...Страничните ефекти са много редки

40

Стойчо Кацаров.

преди 8 месеца

От здравните власти разбрахме че гр.Елин Пелин е вече във червената зона пазете се

39

м,да

преди 8 месеца

Делтата е най-голямата измислица, за реклама на ваксините. Обикновенна лятна настинка с положителен тест!

38

Пешев

преди 8 месеца

Като гледам Кацата сатрапа се справя много добре още лятото има по 2000 заразени, не ми се мисли зимата...

37

искаме гюбеци

преди 8 месеца

айди стига ни лъгахти, махайте маските айдии!

36

Анонимен

преди 8 месеца

Никакви мерки, никакви ваксини. Крематориумите да пушат, гробарите да копаят и кой оцелее.