68

Диана

преди 2 години

До Анонимен55 Успокой топката, ***! Слушкай БСПто и глей кво става...Квото ще става, ще става!А какво ли би станало ако БСПто имаха малко чест и бяха напуснали достойно политическата сцена преди доста години?-и без това отидоха там защото "нямало други кандидати",временно, значи..Дали вече нямаше да си човече вместо ***, значи..БСП ни мразят, и теб и мен и всички - ние не сме били "достойни" те да ни управляват! Болни мозъци! Управляват си те държавки по видео-игрите и ни бъркат с тях

67

Затегач

преди 2 години

Вълната му пречи, мерките дето ги няма са ок. Стойчо, Стойчо - стой и чакай! Чака да го сменят, защото не знае за какво е в министерството.

66

до ОБЕРЩУРМНЕЗНАМКВО

преди 2 години

Валар моргулис.Оная с косата не прави разлика между ваксинирани и неваксинирани.

65

Анонимен

преди 2 години

Тъй, тъй..., Октомври шъ видим какво ще ни "посъветват" Режисьрите на Шоуто! Защото Сценаристите твърдо настояват за продължение на Сериала "Ковид"!

64

Ще ни изненада

преди 2 години

Като първия сняг.

63

Анонимен

преди 2 години

всеки болен да кашля в лицата на хората по бърже всичко да отмине

62

Анонимен

преди 2 години

Предлагам на всички здравни спецове и антиваксъри да се прехвърлят под темата за Афганистан. Липсват кадри там. Интересно дали и там ще демонстрират е пълна творческа немощ?

61

Анонимен

преди 2 години

ако си болен от ковид отиди в парламента да ги зарадваш

60

Диана

преди 2 години

До Маринчо Да съм казала някъде, че искам да ти определям правилата?!..Просто търсим истината, защото само тя работи - иначе можеш да си въобразяваш каквото си искаш, но не се чуди на резултата..Ето, ти си на село, далеч от много хора, храниш се здравословно, дишаш чист въздух и пак си се заразил.Изкарал си го леко, но не знаеш защо - много градски хора също изкарват леко Ковид-а!Както и не знаеш какви ще са последствията от това "леко изкарване"..Ваксината е щит против вируса, все върши нещо

59

еееее

преди 2 години

Да бърза, колко да бърза? След месец ще я забравим.

58

Радев

преди 2 години

СОVID вълната бързала, бързала ... на Стойчо мартенички вързала.

57

Партизан

преди 2 години

До Анонимен52Хапчетата, за склероза!

56

Клоунада

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер Като гледам по нашето море всичко е ваксинирано :D Ти и ти като Буци живееш в някаква паралелна вселена. Точно неваксинираните си живеят живота и не им дреме. За разлика от такива като теб със свити сърчица, малки и злобни човечета.

55

Анонимен

преди 2 години

кво станало пак? пак ли някви заплахи нещо там?

54

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, изгледай клипа на Киро брейка Човекът ти казва какво да направиш! И ще си добре!

53

payak3

преди 2 години

Тези в отрицанието си на всичко бившо ще вкарат народа и страната в тотална безизходност.

52

Диана

преди 2 години

До искаме гюбеци Може би ковида при нас ще свърши едно добро дело - никакви гюбеци! Трябва малко КУЛТУРА! Гюбеци... и хайде в болницата с маска...или ще бъдем Човеци или крематориума ще си пуши...Да не говорим, че е срамно да мааш гюбеци - показва, че си неспособен да се справиш дори с първичните си инстинкти, та имаш нужда от стимули...Жалка картинка!

51

ред

преди 2 години

Като чета коментарите, се вижда, че никой не ви вярва но продължавате. Въпроса е колко време ще Ви търпят ЛЪЖИТЕ.

50

Анонимен

преди 2 години

медиите са избързали, не вълкната, вълна няма, има медийна вълна която си шляпа бройки на поразия

49

Анонимен

преди 2 години

Долни мутри стига с тия лъжи и измами няма никакъв вирус престанете да лъжете народа няма да ви се размине номерата с тия ваши убийствени ваксини никога никакъв случай няма да се ваксинират хората стига проклети да сте всички лекари дето несе наядоха и вие от герб и щаба дано да горите в ада дето лъжете всеки ден народа проклети дасте