115

Диана

преди 8 месеца

До Анонимен109 Това, че още имам хора у нас, които да не вярват в сериозността на положението с коронавируса само показва колко малко абстрактно мислене имат хорат у нас, колко много хора без нужното обучение имаме /т.е. хора, които не са тренирали мозъка си достатъчно, нямат така необходимите пътища в мозъка, развиващи се при умствена дейност, нямат много невронни връзки там, позволяващи адекватност/. За такива хора без въображение трябва нещо да ги халоса по главата, че да го осъзнаят..

114

Анонимен

преди 8 месеца

До РеалистТе са платени мисирки, не ги нападай толкова.....хахахаха :)) Парадокс, ние като най-неверващи, имаме най-малко "заразени", тези в развитите държави, дето не са карали тоталитаризъм и не знаят за какво става на въпрос, се боцкат до откат и пак се "заразяват".....хахахаха :)))

113

ot 82

преди 8 месеца

До Реалист - Има си информация за твърденията ми (https://worldometers.info/coronavirus/country/us/). Виж линка и тогава коментирай. Точно в държавите с най-много ваксинирани случаите на заразени и починали през 2021 са повече отколкото през 2020, а уж трябваше да е обратно хахаха

112

от 82

преди 8 месеца

до Диана - Става въпрос за елементарна математика. Ще ти го напиша така. Ако в едно 10-членно семейство никой не е ваксиниран, значи шансът според ваксърите някой да се зарази и да умре от Ковид е по-голям (примерно 5%). 10 х 0,05 = 0,5 т.е. в едно такова семейство шансът някой да се зарази и да умре е 1:2. Ако 8 човека са ваксинирани и ваксата ги пази на 90%, шансът става (8 х (0,05 х (1 - 0,9)) + 2 х 0,05) = 0,14 т.е. в едно такова семейство шансът спада на 1:7.Същото е с държавите. Да ама не!

111

Реалист

преди 8 месеца

До 102 (От 82) --- И като как успя да кажеш, че черното е бяло, а бялото е черно. Точно обратното стана на това, което твърдиш. Сега където има много ваксинирани има малко починали от заразените а където има малко ваксинирани, процентът на починалите от заразените е висок. Великобритания, Израел и т.н. имат много ваксинирани и малък процент на починалите от заразените, докато например в Русия е обратното.

110

Анонимен

преди 8 месеца

След като разбрала, че се е разбързала ковид вълната спряла сама.

109

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 111Хората верват че има вируси, просто не верват в този който ни налагат като мода, капиш комрад.....хахахаха :)))

108

Реалист

преди 8 месеца

Явно Кацаров не е изчегъртал Калинките на ГЕРБ от ведомството си и те му дават грешна информация. Как да е избързала поредната вълна на епидемията, когато в Западна Европа и Гърция премина пика си или е на него, а на Балканите във всички държави без Гърция новата вълна започна по едно и също време?!

107

Анонимен

преди 8 месеца

Това е резултата като те управляват фигуранти. Нямало били ръст на болните - ШОК!И магистрала Хемус не била спряна, защото не била започната - ШОК!

106

Анонимен

преди 8 месеца

Поразително е, че още има хора, които не вярват, че имало вирус. Колко глупост има на тоя свят!

105

Анонимен

преди 8 месеца

Избързала? В Европа 4 вълна дойде преди у нас . Пак ли сме изненадани?

104

Анонимен

преди 8 месеца

До Диана 105Има разлика, но определено ние сме по ларж, постоянно барчетата са пълни, ще кажеш, че пъпа ни е хвърлен там......хахахаха :)) Да вметна също, че никой не верва в измисленото вирусче :)))

103

Олеле, колко страшно

преди 8 месеца

да не би да не е вълна, а цяло цунами ?

102

Диана

преди 8 месеца

До от 82 Защо свързваш повечето заразени и починали с ваксинациите? Разпространението на вируса придоби пандемичен характер, човек още не може да се справи с него, а ваксините само помагат, но явно не и в такъв мащаб на заразата - тя е по-бърза от ваксинирането...Т.е. заразата се разпространява по-бързо отколкото се осъществява ваксинирането, да не говорим за различните щамове, за това, че днес дори симптомите са променени и вероятно се борим със съвсем различен вирус...

101

Анонимен

преди 8 месеца

Ама не се налага, разбира се. Стоп ще го крепят в правителствена в стая с плазма ако има нещо, избирателите да си хващат торбичките и да заемат място на стълбищата, както си му е реда у нас.

100

До Диана 101

преди 8 месеца

Ами то и тук живота е като в Англия.Ресторантите пълни, плажовете и те.Летищата работят.Хората си се събират и мнозинството отдвана е отебало маските

99

ОБЕРЩУРМНЕЗНАМКВО

преди 8 месеца

Дианче, застраховай се ти.Всяка застраховка е облог със съдбата.Аз не смятам да я предизвиквам залагайки срещу нея, ако схващаш за какво ти говоря, разбира се. :)

98

Анонимен

преди 8 месеца

Преди вирусчето да се измисли, съм имал виене на свят от жегите и отпадналост от среднощен запой с бира, когато работих по курортите, тъй че не се притеснявайте....хахахахаха :)))

97

от 82

преди 8 месеца

до Диана - Не спомена нищо за нарастването на заразените и починалите след стартирането на ваксинацията. Отвори линка (https://worldometers.info/coronavirus/). Дори можеш да си избереш държава и да погледнеш за нея. Особено силна е тенденцията за увеличаване на смъртните случаи през 2021 година в държавите, където по-голям процент от хората се ваксинират. Примерно за България не може да се види същото. Нито пък за Румъния, но и там са малко ваксинираните. Виж за САЩ и разни други е очевадно...

96

Диана

преди 8 месеца

До Клоунски Свят Аз повтарям това, което знам и което е факт - при 20 000 заразени на ден, Англия днес може да води почти нормален живот. И ресторантите са пълни и летищата работят /е, не на пълен капацитет защото са достатъчно разумни, но англичаните могат да пътуват, могат да ходят без маски, да се събират.../