14

Я

преди 2 години

калинките на фигуранта не спират да ръсят бисери ,поспрете се ***:))))

13

Мартин

преди 2 години

До Анонимен: Ако САЩ бяха наистина обективни - щяха да санкционират не само приближените олигарси на Боко и Пеевски, ами и тези, които крадат от страна на олигарха Иво Прокопиев!

12

Крокодила Гена

преди 2 години

До Анонимен 13Естественно че има независими държави на този свят и са повече от две на брой!

11

Анонимен

преди 2 години

За не разбралите защо е тази врява - САЩ подготвят нови санкции срещу българската олигархия приближена на ГЕРБ. Очаквайте развитие в идните месеци... защото идват избори... ще трябва да се бръкнат за пари надзиравани от щатите.... и ще им се случи случка бръквайки в касата

10

Анонимен

преди 2 години

В глобалния свят, няма независими държави.

9

До Боко Османлията

преди 2 години

Ами ако ти чак сега си го разбрал, в света има само няколко полунезависими държави и това са великите сили всеки друг си има батко.

8

Анонимен

преди 2 години

Айде, Бойко загуби половината от заработеното през всичките му мандати. Добре поне че купи къща в Барселона, някой друг пистолет, малко злато и кеш.

7

Анонимен

преди 2 години

Стига ривахте бе правителството е право! Какъв ЕС, ако сме щат на Америка ще живееме като царе и никой копче няма да смее да ни каже! На запад има само една държава и това е Сащ, другите са въздух под налягане! Фон дер лайн днеска от Испания е предложила ОТКРИТО ПОДКУП ЗА ДЪРЖАВИТЕ- ЧЛЕНКИ!!! НЕЧУВАН СКАНДАЛ- " ПОДСЛОНИ " БЯГАЩИ" АФГАНЦИ И ВЗЕМИ КЕШ..." АЛОООНЕ СИ ВМЕНЯЕМА *** ДЕР ЛАЙЕН ИЛИ ТАМ КАКВАТО СИ! БЕСНИ СА ЧЕ НЯМА ДА ИМА КЛАНЕ В АФГАН И НЯМА МИГРАНТИ!!!

6

Боко Османлията

преди 2 години

Официално ли признаха, че не сме независима държава? Тая зависимост от фащ как така стана нещо нормално? Защо не си вземат демокрацията "народните" ни представители и да си я занесат към фащ без повече да поглеждат назад към България. 30г демокрация и сега все едно бомби са падали в селата и малките градове. Всичките в сф за въжето.

5

До 4

преди 2 години

Не могат да го обявят публично тъй като в Конституцията на САЩ има алинея, забраняваща да се оповестяват имената на хора които са купували самолети или други едри стоки от САЩ.

4

Анонимен

преди 2 години

То хубаво ама кой ще плаща обезщетения на фирмите от този списък щото има заведени дела

3

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката не е ли Гешев.Тия гербо-милиционери изглеждат по един и същи начин.

2

Герб

преди 2 години

Кога - сащ ще обяви , висшият корумпиран политик за да бьде санкциониран и тои заедно с другите гербаджии , не би било честно спрямо останалите санкционирани - сащ да бави топката

1

Анонимен

преди 2 години

Явно от 12 май 2021г. ЕС няма значение за България. Това е първата и засега единствена тема - новина за нещо касаещо отношенията България - ЕС. Негласно ни вадят от съюза. А после?