9

Анонимен

преди 2 години

3, буля Пена, фруктозата е вредна, не глюкозата. Както казва един колега по-долу, поредния нескопосан превод на някой помилил се за джурналлист

8

Анонимен

преди 2 години

НЕСКОПОСАН ПРЕВОД НА НЯКОЯ ПУБЛИКАЦИЯ, РЕКЛАМИРАЩА ОПРЕДЕЛЕНИ ПРОДУКТИ И ПОРАДИ ТОВА НЯМАЩА НИЩО ОБЩО СЪС ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ. МОГАТ ДА И ВЯРВАТ САМО ХОРА, КОИТО НЯМАТ АКЪЛ В ГЛАВИТЕ СИ И ТАКИВА, КОИТО НИКОГА НЕ СА ПРОВЕРЯВАЛИ СЪС СОБСТВЕН ОПИТ, А СЪЩО И ТАКИВА ЗА КОИТО НЕСКОПОСАНИ РЕКЛАМИ ПО КАБЕЛАРКИТЕ НА ЧУДОДЕЙНИТЕ "ПРОДУКТИ" СА ВЪРХЪТ НА ПОЗНАНИЕТО!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Изброените в статията храни са изключително вредни за организма. Коментарите по-долу, с които се отрича този факт са написани от тотално необразовани хора и ниско интелектуално ниво.

6

прасчо

преди 2 години

Всичко зависи от количеството мозък и от памета независи от храна.

5

ПроСоТо

преди 2 години

за шекера не знам..Знам обаче,че алкохола просто е демонизиран..ВЕРНО,че той погубва безвъзвратно мозъчни клетки,но както "поучително" чичо Чарли обясни на Джейк:..-"Алкохола е за хора,които могат да си позволят загуба на мозъчни клетки"../не е ли свежо?/..Та според мен:-Алкохола,както за съжаление и опиатите,които са многократно по-вредни,са просто "естествени нужди" на ОПРЕДЕЛЕН ТИП мозъци...Вино е правил дори и Ной!..Нещо повече-бая сай опиянчвал..ВЪПРОСА Е в ДОЗАТА!

4

Анонимен

преди 2 години

Най - вредни за мозъка са ограничените хора и еднообразието.

3

буля Пена

преди 2 години

Стига глупости, мозъка гори ГЛЮКОЗА, как така захарта е вредна за него не знам!

2

Анонимeн

преди 2 години

Ако спра да консумирам описаното по горе, че аз за какво да живея.

1

Анонимен

преди 2 години

Глюкозо - фруктозен сироп. Масла - маргарин, палмово. Вода от пластмаса. Плодовете които купувате и зеленчуците оставете по един от тях да се развали, ако въобще се развали някога, за да разберете какви химикали има в него важи на 100% за ананасите.