55

Ха-ха

преди 2 години

Жал ми е за тази женица. И другите жени края нея - Убитите, Татяна, Бабикян, Хаджигенов ... Май пак ще трябва да се търкаля по паважа

54

Име

преди 2 години

Доколкото разбрах има централи за базова (АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ), средна (ТЕЦ...) и върхова мощност (ПАВЕЦ, разни ВЕЦ). Тези за върхова се пускат много бързо, за минути, но са и много скъпи (това е така по цял свят). ТЕЦ се пускат по -бавно, за часове, но при нас май не са успели изобщо са пуснат някои блокове на държавната Марица Изток 2 (среден товар) и се наложило да пускат (скъпи) върхови мощности, което качва цената, кой е виновен тук? А пък АЕЦ се пускали и спирали с дни ....

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51Майчето е родена за политик, остави я :) Кажи кога Чалгаря ще стане от фотьолчето и ще обясни как е излъгал своите фенове чалгари.....хахахаха :)))

52

Бунгар

преди 2 години

Кой...,кой ги източи. Не така неопределено...източили. Няма е вече стената за плюене ГЕРБ. Да казва точно...КОЙ. Подобни кукумявки станаха много в ефира и политиката.Кой нормален човек би гласувал за подобни балалайки незнам.Ама на...,има и такива торба акълии.Великите българи забъркаха такъв турлю гювеч,който сега трябва сам да си го изяде.

51

Манoлова - жалка

преди 2 години

Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.

50

Анонимен

преди 2 години

И след 10 години на власт на Мутрите, тя все още ще разследва защо държавата е фалирала 3 пъти под нейно управление. Причината е ГЕРБ, защото преди едно десетилетие са били били платени протестъри на Черепа ю.Тоя народ е многоооооо пр.ост, затова минават такива циркове :)

49

Анонимен

преди 2 години

Майоооооо, вие вече сте на власт ***, тебе трябва да разследват :)

48

Анонимен

преди 2 години

Тая Мая Манолова не управлява ли вече, че разследва някой друг?

47

Щерю

преди 2 години

И като видя Господ, че се умножава нечестието на човека по земята, и че всичко, което мислите на сърцето му въображяваха, беше постоянно само зло, разкая се Господ, че беше направил човека на земята, и огорчи се в сърцето Си. И рече Господ: - Ще му спра тока за човека, когото създадох...

46

Шах

преди 2 години

Който може го прави , който не може коментира .

45

МНЕНИЕ

преди 2 години

Аз си купувам от Мобилните Оператори - 20 мегабита на месец , безплати минути , безплатна телевизия за 40 лева - това е по 2 лева за мегават , бизнеса защо купува по 400 лева на месец за мегабит ?Това е шега , както казва един коментар под моя - тока се измерва в ампер - народа вече няма никакви познания и умения .

44

Анонимен

преди 2 години

А Румбурак от ДБ, какво каза по въпроса? Нещо се покри този човек, къде е? Да не е при Баце за сделка и далаверка.

43

Що за пазар?

преди 2 години

"Няма как даден купувач да бъде накаран да купи енергия на цена, по-скъпа от тази, на която той предварително е декларирал, че е готов да купи", заяви Константинов. ............. Интерсно обяснение. Предлагат ток с цена, два пъти по-скъпа от нормалната. На теория никой не кара купувача да я купува. И какъв му е избора. Да си спре производството докато поевтинее тока или да произвежда на загуба. Никакъв избор не е това, а рекет на клиентите.

42

SS

преди 2 години

Още от сега по предвидливите и по умните си купуват евтини генератори.

41

Име

преди 2 години

Един коментар за очевидните неща: Цитат:... цените на тока за бизнеса достигнаха 400 лв. за мегават ... :Тока се мери в ампери и няма нищо общо с електрическата енергия. Мегават е единица за мощност и не може да се оцени директно с пари. Единицата за ел. енергия е киловатчас или мегаватчас. То вярно, че някои хора разговорно така говорят, но все пак ...Представям си и другите данни в статията колко са верни...

40

Анонимен

преди 2 години

Браво личи си че БСП и ИТН управляват, айде да илядите ашколсун

39

ВЪПРОС

преди 2 години

Мая е в *бизнеса* с тока - не я слушайте - има ВЕИ - хвърля брашно за да прави мъгла - скъпа Депутатка е . Тези трябва с Багер да ги изринат - като незаконни къщи на Роми - иначе няма да има Справедливост и Високи Доходи .

38

Анонимен

преди 2 години

Бизнесменът вика: Купих на цялото семейство Брабуси, защото няма по-скъпа кола на пазара.......................Същият бизнесмен казва: Купих скъп ток, защото няма по-евтин.....................Бизнесмените ни са евтини на Брабусите и скъпи на тока.

37

Анонимен

преди 2 години

Лошото е че парите взети от бизнеса, са отишли в джобовете на червените олигарси.Така де,нали за това се бориха миналото лято!Сега трябва да им платим!

36

Анонимен

преди 2 години

Невидимата ръка на пазара на ток хвана бизнесмените за гушите. Бизнесмените искат помощ от държавата да премахне пазара и свободните цени. 53 милиона колко струва в Брабуси? Това са 100 Брабуса за всичкия бизнес в БГ. Токът трябва да се изчислява в Брабуси.