95

Анонимен

преди 2 години

Продължение: Аз няма да се учудя, ако тока от първите фотоволтаични мощности въведени експлоатация по закона до 2009 г се изкупува именно на тези цени от 700-800 лв за MWh, то закон не може да се променя със задна дата! Я познайте сега защо плащате скъп ток, и на кого го дължите- М.Ман.!

94

Анонимен

преди 2 години

Между другото М. Манолова е един от вносителите на закона за възобновяеми енергийни източници 2007 г. , в който закон е фиксирана изкупна цена за фотоволтаиците 700-800 лв на MWh и то на всеки който поиска!! Това означава, че не може да се промени току така цената. И за нула време са били гарантирани няколко GW мощности на безумни цени. Чак през 2011 закона е променен, оставени са само към 500 MW мощности и цените са свалени на около 200 лв. И това ако не е наглост на М Манолова!

93

Арести за бандитите

преди 2 години

Арести з а наглите престъпници ограбващи Българския народ и бизнеса с скъп ток и скъпи горива.Аман от бандити на власт АМАН./Над 90 % от тока е произведен от изградени с ограбени от Българския народ живи левове.

92

Име

преди 2 години

Допълнение: при базовия товар централите рабтоят непрекъснато на константен товар (най добре макс.), затова излиза по евтин. При средния и върховия централите трябва да могат да се пускат и спират бързо или да си променят товара бързо (не всички го могат, АЕЦа не може) освен това през нощта при нисък товар или са спрени или работят на ниски обороти, това също оскъпява тока им, по цял свят е така. ВЕЦ може бързо, но се източва язовира, няма вода за пиене после ... и остават МИ 1+3...

91

Име

преди 2 години

От четири месеца има ново правителсто, защо не са осигурили работата на Марица Изток 2, а се наложило да пускат скъпи централи?На борсата има пакети за базов, среден и върхов товар. Базовия най евтин, върховия най-скъп. За базов се ползва АЕЦ и някои ТЕЦ, за другите трябват централи които или могат да си променят товара бързо (Марица Изток 1+3) или се пускат за минути (ВЕЦ, ПАВЕЦ), по тази причина тока им е по скъп. И при нас се е наложило да пуснат такъв ток....

90

ДО зелен чорап-чалг

преди 2 години

Към твоя въпрос само да допълня. КАК по д я в о л и т е, се вади разрешително за търговец на ток? Аз опитах, оказаха се мега дебели връзки и контакти, по честен път, абсурддддд!

89

Анонимен

преди 2 години

На приплода на Янев все пак трябва да се плати.

88

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

питайте фигурантският пудел кутев-жена му е собственик на фирма за износ на ток!!!!и с колко напълниха пликовете на радев и сие?и с колко се облажи кирочо-язовирчо

87

ББ

преди 2 години

До Анонимене...и това доживях...про.и.***.а...с у.и,ама гробарите сте...из.од.,продавате децата си,животите на родителите си...достойнството си...домовете си,земята си...та бизнеса...плащащ сметките...и служите на...доган и султано...позор!!!

86

ББ

преди 2 години

и тоя....Николов...защо не е в затвора...Гешев?...а ...да вие играете против Народа ни!

85

ББ

преди 2 години

заложени капани бре...така убиха...Справедливостта в България през 90-те,съсипаха армията ни,икономиката ни,образованието ни...най-важните стълбове в една държава...костов и доган ни го причиниха!!!създават уж...хаос...да ама Народа ни го преживя...стари вицове са,русия и сърбоманите искат слаба България...всички я искат... и ни поднасяте и предавате...политици...късмет!Бог да пази България!!!

84

Вижда се че

преди 2 години

Кашата на фигуранта се ралива по всички посоки.

83

Констатирам че

преди 2 години

При Бойко това го нямаше.

82

Снимки 10 и 11

преди 2 години

Мая Манолова разцепи с визия. Поздрави г-жо Манолова. От таен обожател ;)

81

Ха-ха

преди 2 години

Има хора, които са гласували да това недоразумение Мая ...

80

Анонимен

преди 2 години

*** тази е като Аристотел -- от всичко разбира.

79

Анонимен

преди 2 години

Тока ли .Тока е ясен .Всички централи са частни.АЕЦ Козлодуй и той е частен.

78

Анонимен

преди 2 години

Червените гладници ще опоскат всичко и ще изчезнат!!!

77

Анонимен

преди 2 години

Харвардските министри пак уредиха кръга Капитал.

76

ТРЯБВА

преди 2 години

Трябва да има нови избори .Всички от статуквото не стават за Ръководители и взимане на решения и Закони .