7

Анонимен

преди 2 години

За тези *** трябва малко повечко дронове с ракети и ще подвият опашка, големите мъже

6

Анонимен

преди 2 години

Защо пускат фалибаните в Европа, защо пълнят Европа с фечка криминал? Толко ли е трудно да се направи закон "всеки нелегално влязъл, подлежи на депортация и перманнентна забрана да влиза в Европа. И докато си чака депортацията прави пътища да се отблагодари за издръжката"????

5

Анонимен

преди 2 години

Президента на Франция,Макрон,излезе пророк по отношение на НАТО-ОТАН,че алианса е една мъртва структура.Затова,според мен,на ЕС е нужна,добре въоръжена и силна собствена армия.В противен случай е обречен на разпад.Дано съм лош пророк,но индикации по отношение на стабилността(икономическа и политическа)вече има.Разнопосочните интереси на Запада САЩ и Великобритания вече дават своите отровни плодовеЕдин федеративен съюз от равноправни членове в Европа ще изглежда не само по могъщ ами и по значим

4

Анонимен

преди 2 години

Талибаните немогат да казват, кое е червена линия. Вие сте проста банда пустинни мишкии. В момента в които САЩ почнат да разтоварват пак войници и оръжие....ще бягате към дома си -пещерите :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Тези орди идват от земи в които войни се водят последните 30г. Тук преминаването на някаква си еднометрова ограда ще е като урок по физическо. Те са тренирани а ние неподготвени, отново. Гледайте какво правят съседите - вдигат огради поне да ограничат потока. Ние пак ще се плюнчим по тв че сме изненадани, неподготвени, неочаквали, незнаещи, неможещи. Държавата цирк.

2

Анонимен

преди 2 години

Планът Калерги работи.

1

Анонимен

преди 2 години

Събират се за да се разберат коя държава колко ще приеме, това е. Тези отгоре ще наредят на тези отдолу и ще стане така че БГ изведнъж ще приеме 10000 брадати. Австрия нула.