13

Анонимен

преди 2 години

Комо Да дойдат и нас, за да мръдне икономиката и най вече Левски да се върне на победният път

12

USA

преди 2 години

И ТАЛИБАЦИТЕ СА МЕНТЕ ! С КИТАИСКИ ПАРЕ БАИДОН ГИ КУПИЛ !

11

Анонимен

преди 2 години

Може да приемем 1 млн. Жилища има много свободни, а компенсациите могат да платят талибаните

10

Талибан

преди 2 години

Не заплашваме хора, а само жени!

9

Анонимен

преди 2 години

Кви талибани бре, хора? Просто афганистанците се освободиха от американско робство. Тия, дето идват насам са мигранти-терористи, подръжници на САЩ. Никви бежанци не са, дет да ги съжаляваш и оплакваш....

8

Анонимен

преди 2 години

Нещо ми се объркаха понятията довчера талибаните бяха терористи с които според краварите никой не преговаря, сега станаха бойци които са едва ли не като майка Тереза. Последно какви са ???

7

Анонимен

преди 2 години

Що не пишете за протестите и сблъсъците на хората с полицията в Австралия, бе? Или "демокрацията" в Афганистан е по-важна?

6

Айдееее!!!

преди 2 години

Тия да не видят нещо от Доналд Тръмп!!!

5

българка

преди 2 години

В този материал не е дадена цялата информация. Човекът казва,че хората, които искат да напуснат Афганистан, го правят по икономически причини, а не че някой ги заплашва и ги пъди. Всъшност тамбурките никой не ги пъди - не искат да работят и сега си намериха нови оправдания ние тук да ги храним. Ако евентуално има някой застрашен, това са жените и децата. На снимките с бягащи над 90% са мъже - млади и здрави бойци. Талибаните сега са взели властта, точно както след ВСВ комунистите взеха властта.

4

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД КАТО ДАДОХА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР НА ОБОНГО СЛЕД 6 ВОЙНИ ЗА 8 ГОДИНИ, ВРЕМЕ Е ЗА ТАКАВА НАГРАДА И ЗА ПАМПЕРСА ДЖО НА ОСМИЯ МЕСЕЦ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО МУ! ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ И ВЪОРЪЖАВАНЕ НА ВТОРАТА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА !

3

Талибани в Перник

преди 2 години

В Перник хвърлят хора от скалите на крепостта Кракра, а в квартал "Ралица" са рязали ръце в същият квартал са държали заложници със знанието на полицията!

2

L.

преди 2 години

Това ми е като сериал. Кога тръгнаха да завземат страната, кога я завзеха, че и ред въвеждат вече, кога им дадоха трибуна да се изказват по най-различни въпроси? Нали с терористите бяхме безкомпромисни? Или има договорки, за които не знаем?

1

Това са

преди 2 години

Първокурсници от афгански вузове.