62

Анонимен

преди 2 години

До 66: От много еволюция и сега носим маски срещу вирус точно както преди 100 години. Агонизираш ми се струва.

61

Анонимен

преди 2 години

Препорачваме д-р Уен да си намери гадже с по голяма игла и да я ваксинира всяка вечер

60

Кал-Ел

преди 2 години

Одобриха отровата на пфайзер. Вадете винкелите. Запомнете - не ходете на протести ако ще са мирни и не вярвайте, че полицията ще е на ваша страна. Този който призовава за за спокойствие на протеста е агент на службите.

59

Анонимен

преди 2 години

***,ше се убедите по трудния начин в неправотата на антиваксърските си измишльотини !!!Науката и медицината еволюират така,както техника,строителство и всичко останало на този свят!! Ако всички разсъждаваха като вас и отхвърляха всяка иновация в медицината,все още чумата,шарката,холерата,тенията щяха да са смъртоносни бичове, хипертонията щяхме да лекуваме с бъз и лимон,тумори щяха да се отстраняват от врачки и баячки,а смъртността на родилките щеше да е още 10/400.Ренесана ,бате !

58

Анонимен

преди 2 години

Какво се учудвате? Някой да ви е обещавал, че ваксината предпазва от заразяване?

57

Виж ся

преди 2 години

Ваксинираните трябва да бъдат изолирани защото неваксинираните може да ги заразят. Затуй в някой държави не ги пускат на едно щото те нали са поне два вида вирусите. Едните ваксинирани другите не. И сега тия де са във ваксината също са били опасни. Пък тия дет си летят из въздуха нямали симптоми но пък можело да бастисат някой ваксиниран що той си има негов си вурус дет не допуска чужди. Изобщо такивамити работи. Да пазим ваксинираните че били много ценни екземпляри казват. Защитен вид.

56

браво бе

преди 2 години

Ус--хте се с тия ваксини!!!

55

Мда

преди 2 години

Че нали категорично установиха, че ваксинираните са вирусоносители и то с товар, подобен на неваксинираните..Тогава - що за въпрос?!Въобще - щом ваксинираните се заразяват и са вирусопредаващи, за къв е да се ваксинираме?!А-а-а - обещават по-леко изкарване... тепърва ще видим развитие по тая тема както с предните твърдения за незаразяване и предпазване на ваксините...Има и още две немедицински нужди, ама те не са от полза на хората - кинти и власт...

54

Анонимен

преди 2 години

Срещу вирус мутиращ толкова бързо няма ваксина която рано или късно да не стане слаба и евентуално ненужна. За грипа не случайно има нови ваксини всяка година.

53

Анонимен

преди 2 години

Трябва щом изолират другите иначе излиза, че тези тестове се гледат избирателно за неваксинирани да, а за ваксинирани не.

52

Анонимен

преди 2 години

Никога в историята на човечеството за която и да е ваксина не са се разигравали автомобили, апартаменти, милиони евро награда, бонуси! Никой до сега не е чувал за безсимптомно болни от менингит, от грип или от хепатит, които боледуват без-симптомно, но разнасят болестта? Това са дивотии.

51

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм чувал още някой да си е направил ваксина срешу хепатит, и след няколко дни да се разболее от хепатит както става с ваксините против ковид-19! Докато след ваксиниране с ваксините срещу модния вирус, маса хора се разболяват от него, без изключение коя ваксина, навсякъде. И после ни обясняват, че ваксините не давали гаранция, че няма да се заразиш, а можело да прекараш леко болетта, а може и тежко. А той модния вирус и без това се кара леко в 99% от случаите - тогава за какво е задължителното ваксиниране!

50

Бхмму

преди 2 години

Т.е ваксинирани предават само на ваксинирани?

49

Анонимен

преди 2 години

Казват провалените учени и ковид-фашистите че наличието на антитела не са причина, да не се ваксинираш? Ами нали ваксиниата е за това, да създаде изкуствено антитела, тоест имунитет. А ако човек вече има вече имунитет, защо фашистите го застявят да се ваксинира? Значи ваксината не е за създаване на имунитет, а за нещо друго, което ковид-фашистите не ни казват!

48

Анонимен

преди 2 години

До 43: Ти ли ше спасяваш България бе с.мотляк? Я се разкарай. Съз СЕМ тръгнал/а да плаши. Всичките ти опити за пропаганда са подли. ***!!!!

47

Анонимен

преди 2 години

Три четвърти от хората, заразени с коронавирус на обществени събития в Масачузетс, са били напълно ваксинирани, показва проучване на американските Центрове за контрол и превенция на заболяванията, предаде Ройтерс. Изследването установява, че ваксинираните граждани имат сходно по количество наличие на вируса като неваксинираните, което сочи, че за разлика от другите варианти, ваксинираните хора, инфектирани с Делта варианта, могат да предават вируса.

46

До 43

преди 2 години

Сам ще разбереш дали убиват бе сухар. Има си време за всичко . Щото са абсолютно сигурни ли попълни декларация като ти боднаха дозата? Пъзльо!

45

ъъъ

преди 2 години

"Ако това лице е симптоматично, трябва да се изолира в продължение на поне 10 дни, считано от първия ден, в който са започнали симптомите, според CDC. Те могат да прекратят изолацията, стига да не са имали температура повече от 24 часа, а други симптоми са се подобрили. Ако лицето няма симптоми, но все пак е дало положителен тест, той трябва да остане изолиран 10 дни след положителния си тест." - един *** плява на нашта магаре да га ядеш на нея.

44

Анонимен

преди 2 години

Ройтерс: "Ваксинираните хора съставляват 75% от новите ковид случаи в Сингапур".

43

Stoyanov

преди 2 години

До До 34--- Ами те по същата логика създателите на ваксините не могат да го докажат в съда бе, затова те карат да се подпишеш под декларация която ги оневинява. Ти толкова ли си хххх?