82

Анонимен

преди 2 години

"Нивото на вируса е толкова високо, че само ваксината може да не е достатъчна, за да ви предпази. Ето защо маската може да помогне" Значи ваксината има по-слабо защитно действие от маската???

81

Анонимен

преди 2 години

До 91: Има източници на информация, които не лъжат и не крият данни. Стига скача.

80

Д-р Снагълс

преди 2 години

До колегата Ихтиманец. И аз тоеа се питам, защо не се направиха традиционни ваксини, а се поставв нещо, което принуждава организма да пройзвежда чужд протеин със всички последствия от това- непосредственни и след години!? Къде е логиката да ваксинираш с неизпитан нов продукт милиарди , а не използваш изпитана технология, мирише на нещо гнило та се нетрае!

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"накой тъпън поема концентрата отрова, а ти се възползваш от пречистената версия, която той ти предава.".... И с какво конкретно те е заразил вакссинираният? С наночастици, мРНК или нещо друго? И за първи път чувам отровите да са заразни.

78

Явката

преди 2 години

Хайде, по-възрастните да експериментират с ваксини го приемам. Не им остава много.Но, млади хора да се подлагат на абсолютно ненужни експериментални ваксини, които са на всичко отгоре срещу грип, а не срещу някоя опасна и животозастрашаваща зараза с висока смъртност. Е, това вече не го разбирам. Нали, утре ще трябва да са здрави да правят деца, ще трябва да живеят поне по още 50-60 години. Трябват им здрави органи. Човешкото безумие няма граници.

77

Анонимен

преди 2 години

До Последни Новини"изтекоха Документи" ... От някой болен мозък са изтекли тези документи. Знаете ли, от болните мозъци понякога изтичат покъртителни неща.

76

Историк

преди 2 години

днес слушах Радио записи от 2009 от Канада - бяха за Свинският Грип, няма да познаете, че е 2009, а не 2021 и става въпрос за Свинският Грип. Обаче, тогава България не се подведе!! Също Света не се подведе, защото Примката на Глобалистите не беше толкова силна!

75

Бай Иван

преди 2 години

Българските поговорки са доказани от векове и не са политически обвързани. Ето 2 от тях. Най от пред най съклед,най от зад най рахат. Бързата работа срам за майстора. Всеки да си направи изводите. Сетих се и трета който бърза далеч не стига. Честито на ваксинираните и успех.

74

Последни Новини

преди 2 години

изтекоха Документи, че само от Пфайзер, Убитите в САЩ са 200 000! Обаче, за момента трябва да се счита само за слух, тъй като автентичността на изтеклите документи се проверява!!

73

Анонимен

преди 2 години

Имам чувство, че те си ги просят протестите. Сами ни провокират.

72

Шит

преди 2 години

Приказки за наивници за които собственият им живот не струва пукната пара. Дъждобрани, бури, дрън дрън. Смятат ни за умствено недоразвити с ниво на развитие 3 годишно лапе.

71

БРЦК

преди 2 години

Смъртността се увеличава от ваксинирането . Но проблема се неглижира . Лекарите вече не са лекари а ченчаджии и шарлатани водачите на народа са наркомани без семейства без морал просташки егоцентрици алчни до неузнаваемост . Гласуваме само за байрака на който пише СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ и ЛЕВА НАШ РАЗКЪСВА ТИРАНИЯТА . НЕЩЕМЕ РОБСТВО И ЛЪЖИ А ЧОВЕШКИ ПРАВДИНИ. СМЪРТ НА ТИРАНА НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ .

70

Анонимен

преди 2 години

Значи, ако не си ваксиниран и теста е положителен, ако могат ще те евтанизират, нищо че нямаш дори симптоми, но ако си ваксиниран и същия бепогрешим тест е положителен се почва умуване?

69

Анонимен

преди 2 години

До 79: Трай си, че ще те пишат утре в статистиката. Те търсят такива като теб.

68

КъсоПаметни

преди 2 години

от Март 2020 до Декември 2020, за 10 месеца, без Ваксина, Нямаше Никакви Варианти, в момента в който Ваксините се появиха, почнаха Вариант след Вариант да се появява. Така, че или Вариантите са Рожби на Ваксините или са измислени за да Едни си продават Ваксините!!

67

София

преди 2 години

Всичко много хубаво, обаче на първо четене, ваксиниран и заразен трябва да се изолира, защо тогава натискаме толкова много за тая прословута ваксинация? Все тая какъв процент ваксинирани се заразяват повторно, като изглежда няма особен смисъл. Някои ще кажат - по-леко протича, ако си ваксиниран. Възможно е. Не отричам, просто не разбирам какъв е смисъла от това ваксиниране, след като пак трябва да се изолираш, да носиш маски и т.н. все едно не си ваксиниран.

66

Муахаха

преди 2 години

е що за Ваксината е Това, като си Болен?!

65

Анонимен

преди 2 години

СТИГА С ТАЗИ КОВИД ИЗМАМА ! КАК МОЖЕ ТАКОВА ПРОСТОЛЮДИЕ НЕМИСЛЕЩИ ХОРА И ПОДВЛАСТНИ НА ТЕЯ ЛЪЖИ КОНТРОЛ ОТНЕМАНЕ НА ПРАВА СВОБОДА ОТ ТЕЯ КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА! ИСКАТ МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ ИЗПОЛЗВАТ ВИРУС СЪЗДАДЕН В ЛАБОРАТОРИЯ - ВИРУСИ ВИНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА! ЗА ДА УБИВАТ И СЪЗДАДАТ НОВ СВЕТОВЕН РЕД ! НО БОЖИЯ ПЛАН Е ДРУГ!

64

Анонимен

преди 2 години

Партенки!

63

Борнео

преди 2 години

На млади жени след ваксинация с Пфайзер се уголемяват гърдите и се образуват бучки в тях.