112

Анонимен

преди 4 месеца

Вирусът си го носим. Но се отключва .някак си.?....................Батман . Иранският прилеп

111

Анонимен

преди 4 месеца

Боко Тиквата бачка ли, с какво се издържа?

110

хът

преди 4 месеца

Трябва да се самоубием, за съжаление... ;-(

109

минувач

преди 4 месеца

Абе нали е 'демокрация' - който иска да се ваксинира! Така след няколко години няма да има кой да пише *** коментари...

108

Долу МАСКИТЕ 3

преди 4 месеца

Хората се разболяват от РАК и Левкемия от мобалните фирми- А1, Вииваком и теленор, но тия ИЗОБЩО НЕ ги интересува... А тръгнали да ни занимават с някакви китайски ВИРУСИ, арабски маски и китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, които искали да ПРОДАВАТ, за да ни ОГРАБЯТ..

107

Анонимен

преди 4 месеца

Тая нели, пак фермани писала... по темата - Да, трябва. Ваксинираните са най-големите преносители на заразата.

106

Ха ха!!!

преди 4 месеца

1% да можело да се разболеят от ваксинираните???Аз познавам 5 които се боцнаха. Двама се разболяха от ковид след месец два! Това не ми прилича на 1%!

105

до 109

преди 4 месеца

и още 2-*** Футболисти тупнаха на Терена като Ериксен и 2-*** играчи по крикет. Никой не помни й не е виждал такова нещо за целият си живот, да не говорим в 1 седмица! Единият футболист е близо до нас - в Турското първенство, та и нашите медии писаха "Случаят КристианЕриксен се повтори и в турското първенство". Просто в момента, само напълно неинформирани са неспособни да свържат всички тези случаи...

104

Анонимен

преди 4 месеца

Не знаех, че в БГ щом не си лекар, си ***. Да ви имам самочувствието. Едва ли обаче освен медицинските си учебници, сте прочели нещо друго.

103

Последни Новини

преди 4 месеца

вече 4-ри от Олимпийците "внезапно починаха", Атлети в топ форма в 20-те си, единственото, което ги свързва - Ваксинирани за КОВИД! Обаче, помислете, да сте чули до сега в рамките на Седмици дори 2-*** Атлети в форма ей така впезапно да са си заминали?!

102

Продължение 107-мия

преди 4 месеца

Ето днес, например, натегнатите изявления на "лекаря" Симидчиев - цитирам по памет:"Ниското ниво на ваксинация у нас води до пикове в заразяването..".Не думай! Ако отиде в Израел и изтърси същото, най-вероятно ще избухнат в смях. Сигурно там пиковете им се дължат на високото ниво на ваксинация!Просто плямпат каквото им падне, даже не в отделни изявления, а дори в едно и също...

101

До 98-я

преди 4 месеца

Не знам колко "вагона" ти книги си изчел, ама как ще реагираш на изевляния, в които в едно изречение ти казват, че ваксинирането, вече доказано, не предпазва, но в следващото убедено ти повтарят, че с ваксините щели да "убиват" вируса и това била "панацеята" да прекъснем спиралата!Не е необходимо да си лекар, за да разбереш че това са и-ди-отс-ки, взаимно отричащи се твърдения, които очевидно са копи-пейст.А това, че се артикулират от "лекари" просто повдига редица гаднички въпроси!

100

до 98

преди 4 месеца

Не ни делят книги, а кюлче в чекмедже. Лекарите говорят само каквото им платят

99

Анонимен

преди 4 месеца

101 те и за шарка и полио не слагат ваксини. От 1 месец почнаха да им правят реклама, незнайно защо. А в САЩ има цели села без дори и 1 ваксиниран. За сектантските щати няма и да говоря. Логично е че такива хора ще мрат като мухи при първия вирус дето ги хване. Но е много долно да ни слагат на едно с тях. Ние не сме сектанти. Имаме всички ваксини и реваксинации. А тая боза няма да си я сложа. И то защото не я смятам за ваксина, а не за друго. Вярвам на ваксините. Но на истинските.

98

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен103 ....Ти моето свободно време не го гледай. А в този форум съм от години. По принцип обичам добрия хумор, пък било то и черен. А и откъде да знам, че не сте ваксинирани? Просто заехте поза, която тук се котира неочаквано добре. Но иначе си е деградация на форума, мен ако питате.

97

до 90 Историк

преди 4 месеца

Народа го е казал, "който не познава историята, рискува да я преповтори" - за това Мъдри лидери в България няма - никой с ум, не би се подвел под световна измама за пари, на няколко международни корпорации!

96

Анонимен

преди 4 месеца

До 97: Като ти е скучно, какво правиш във форума? Намери си подходяща интелигенция да си чатите. Ама друго си е да наливаш акъл на неваксинираните...Цък. Не се получава.

95

До 99

преди 4 месеца

В САЩ няма БЦЖ. Даже не я препоръчват.

94

Ваксинирани

преди 4 месеца

не ходят да се тестват, освен ако не пътуват със самолет и не ги тестват на полета!

93

Анонимен

преди 4 месеца

А пък на мен ми е интересно в САЩ колко % от населението е с ваксини против шарка, против полиомиалит, против коклюш? Колко са с БЦЖ? Само за информация. Защото да не излезе че ние антиковид ваксарите сме с 10 пъти повече ваксини от сектантите без никакви ваксини, ала с такава за ковид?