96

Анонимен

преди 2 години

Бе това бмв на 28000 да не е с превъртян километраж? Примерно да е било на 50 хил, па да си го върнал назад?

95

Да

преди 2 години

Продавам БМВ. 1995 на 28000 километра. Всичко е оригинално. Първи собственик съм. Не съм я карал. Ползвах я да спа в колата.

94

Анонимен

преди 2 години

Не си купувайте кола на старо, купете си Дачия или нещо евтино. Мерцедес или БМВ на старо, ме е Мерцедес и БМВ. Ако ви продадат крадена кола с изтрит номер на шасито, полицията може да ви я конфискува.

93

Я сметни

преди 2 години

До нърт от 92 година до днес съм изхарчл за коли, горива и такси 80000лв. Делиш на 344 месеца .....е получаваш 232 лв на месец разход за колата

92

Бочко

преди 2 години

За Тесла втора ръка как са нещата,с волтметър ли да мерим аклумолатора или с крушка.

91

гост

преди 2 години

един италиански приятел вика - абе тук колите много евтини по автокъщите, при нас на двойна цена, дали не мога да купувам от тук и да ги продавам у нас....

90

Solar Power

преди 2 години

На българина му липсва здрав разум и затова купува *** и е най-големия антиваксър и винаги си мисли,че някой го прецаква , но всъщност той сам се прецаква :)

89

Solar Power

преди 2 години

12-та година карам Приус и в бокса влизам само за смяна на ремък и масло. Разбира се вземам го винаги нов ! На първия врътнах 150 хиляди и го продадох. На втория съм над 240 хиляди и все още си върви чудесно. Не купувайте ползвани коли ! Когато си пресметнеш висенето в бокса като загуба на работни часове, горенето на повече бензин ще разбереш,че в крайна сметка за *** който ще вземеш за 4-5 хиляди ще дадеш за 10 години много повече. Да не говорим за сигурност !

88

Анонимен

преди 2 години

кой нормален би си купил втора ръка кола без гаранцияТа нали утре ако се строши трябва да се оправяш сам а частите особено за "премиумите" са мемси джейс

87

aa1830

преди 2 години

Много е интересен аргумента - купувайте си голф щото частите са евтини. Купувайте си коли, които не се трошат толкова лесно. По възможност произведени в Япония - Лексус, някои модели на Тойота и т.н.

86

Таксиджиев

преди 2 години

В никакъв случай не купумайте коли от автокъщата в с.Енево до Нови пазар. Големи мошеници са.

85

Жгмъц

преди 2 години

До 77...А стана ли вече религиозен? Кръстиш ли се след фактурката в сервиза дето не *** да признаят гаранцията точно на тая повреда и то всеки път....и въобще Бърка Масло с Вода е крайно нежелателно напоследък зер нямаме пари за смяна на разтегната верига при всяко яко подаване на газ)))))

84

Чук

преди 2 години

До 78....а Годпдя за шлифера държите ли го яко ? Хи хи

83

Анонимен

преди 2 години

До ИванВанка, аз пък си карам една кола от 97-***. Купих я 8 годишна и не мисля да я сменяма. Единственото което мога да кажа като неудобство е че няма климатик. Ама пък кво толкова... баща ми все на кола с климатик се е возил. Та така. Карам си я още, читава е, никъде не ме е оставила. Стигам от точка А до точка Б. Това ме интересува, като тръгна някъде - да пристигна. А това че е стара... ми стара е и кво толкова. Нали ми върши работа. А и новите - светне лампичка на таблото и спира цялата кола

82

кол

преди 2 години

До Анонимен 47,Не сте прав! Не е задължителнода има резервна гума в колата. Новите коли са с едни гадни спрейове.

81

нърт

преди 2 години

До 28,Остатъчната стойност пак е на вашия г** ако не сте наясно. Обратното изкупуване не е свързано с тази остатъчна стойност. Като Ви опънат една ниска цена за обратно изкупуване, дори да куоувате нов модел, пак сметката не е 300/350 лева на месец.

80

Real AK

преди 2 години

...Е, вече похвалих статията, но нека сме обективни - тя не посочва причините, поради които "у нас" масово налитаме на употребяваните коли - просто нормативната регулация е такава и се поддържа да бъде такава! Бизнесът с търговията с горива и застраховките не се интересуват от възрастта или пък от безопасността на колата и точно тук е "заровено кучето". Олигархията иска печалби, а не класации по екология или безопасност! Това е картинката "у нас" и скоро едва ли ще се промени?!

79

Real AK

преди 2 години

Дааа, всеки иска да е "Голем" на пътя, но всичко е пари в крайна сметка и се "простираме според чергата си". Аз пък съм карал и коли от родни "автокъщи" и внос от Германия и нови, закупени от представителства в БГ и... унивесална формула няма - всички си имат плюсове и минуси! Статията обаче е добра и според мен е обективна - нека ориентира младите за какво да внимават. Нямаш гаранция, че ако сам си я докараш няма да доплащаш после за това и онова. И на Запад никой не бяга от читавото!

78

Анонимен

преди 2 години

84, е как ве, в България поне 95% от колите са принадлежали на стари баби които са ги ползвали само веднъж седмично да отидат до супермаркета.

77

Иван

преди 2 години

Баааа, тука всеки кара нова кола, лизинги, големи остатъчни стойности. Да не се хваля ама имам пари да си купя нова кола от високия сегмент на средния клас....но през ум не ми минава нито да вкарвам всичко в нова кола, нито да карам кола на лизинг (под наем). Карам си един Пасат 2013, жената кара една Микра 2013, които бяха на 5 години като ги взехме и това е. Голямо мерене кой е по-по-най в нашата Държава.