17

Анонимен

преди 2 години

Абе с тия мак адреси прекалявате вече. Ако си включиш bluetooth това, което "сканирате" са други устройства, които са в обсег, а всеки има телефон в джоба, тъй че не сканирате за ваксинирани, а виждате телефоните на хората около вас. Що за абсурди вярвате. Дискредитирате хората, които с право се притесняват от дългосрочните ефекти от ваксините.

16

Анонимен

преди 2 години

До 17 Чусваташ се супер, защото си сред свои хора сред всичките турци и "бежанци"

15

До 1

преди 2 години

Не ги дразнете, че ще почнат да ни бият ваксинираните. То сума държави не искаха нищо, докато бяхме зелени. Даже и тестове не искаха от никой. Ама вече не сме зелени. И сега стана рев голям. Хем мерки не можело, хем ваксини не искаме, хем тестове трябвало за всички. Искаме си обратно живота, но то няма как без да правим нищо. Та си ревем.

14

От немско

преди 2 години

Кракът ми нестъпва в такива пропаднали държави . Чувствам се супер в немско

13

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Анонимен (15): Данчоооо хапчетата, данчооо! Няма обемни скенери, данчо... никой не те облъчва с тях тежко терористично, данчооо...

12

до 8

преди 2 години

В общия случай в Испания живеят 99% бачкатори, които там печелят наполовина на студент, работещ в склад в СОфия. Това е реалността. Да не говорим, че не могат и да сънуват заплатите, които взимат добре платените специалисти из западните компании в България.

11

Роумингар

преди 2 години

До До 1. През юли и август пътувах няколко пъти из европа, вкючително до българия. Заедно с личната си карта си показвам и европейския сертификат за ваксинация и минавам без проблеми всякакви граници, цветое, санитарни контроли и чек-ини.

10

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам каква е разликата, те и преди искаха тест или сертификат за ваксина.

9

Анонимен

преди 2 години

Нашите роми са налазили Белгия и Германия , а не Испания. Отиват там, където дават най-големи социални помощи.

8

До 1

преди 2 години

Яко лъжете т'ва ваксаните. Пътуваш само със серификат единствено в твоя измисления свят. Щото си мислиш, че други не пътуват.

7

До 5

преди 2 години

Кой нормален ходи да работи и живее в Испания. Повечето са от тези, дето са леко тъмнички по рождение и издържат на иддиио.тс.ките жеги. Тия същите отдавна представят имиджа на България, даже испанците имат такава представа за всички българи. Ако за почивка ще си правя кушии по летищата с тестове и нам си какви още измишльотини, няма да е заради Испания. Още повече сега да се бутам между ваксинирани заразоносители? Искам, ама немам желание.

6

Анонимен

преди 2 години

То това като при нас в началото на пандемията - уж локдаун, ама си докарахме нашенците, а те съответно ни донесоха вируса и работата оттече... Та и тия сега, пазят се, ама пускат ваксинираните развъдници на вируса без тест! После ще реват и ще се чудят от къде им е дошло!

5

Анонимен

преди 2 години

тва се отнася за бг махалите, те са налазили испания

4

Анонимен

преди 2 години

Ще има крути мерки за маймуните от България. Пак станахме за посмешище в ЕС

3

до 2

преди 2 години

Трай там, бачкай за 2000лв. в склада и плащай като поп за PCR-и. Айде марш.

2

Анонимен

преди 2 години

Нищо не правят докато не започнат да искат отрицателен тест и на ваксинираните! Ваксинираните разнесоха заразата навсякъде точно защото минават само със сертификат, въпреки, че вече е доказано, че също боледуват и заразяват!

1

Анонимен

преди 2 години

Грам не ни вълнува нас, ваксинираните. Пътуваме по цял свят без никакви проблеми. Освен QR кода на самолетния билет, сканираме и този за ваксинация.