33

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38"Блокирвам тоя гербаджииски сайт".Правилното е "блокирам".Ето затова не ви искаме от ИТН-неграмотни сте,а искате да управлявате държавата.Изчезвайте!!!

32

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 От грешните хора очаквате да сменят системата.ИТН са политически импотенти,за има-няма половин година го демонстрират със странна упоритост.Да не би Славуца може да бъде образец или двигател на промяната???Той е човекът,който открито демонстрираше топлите си чувства към бабаитите на прехода братя Илиеви,Илия Павлов.И продължава да се държи като мутра ходейки с 3 джипки охрана.За какво му е,от какво или кого се пази?Да не би случайно да е някаква VIP личност,а ние да не знаем?

31

Анонимен

преди 2 години

ИТН са само поредния руски проект управляван от ДС., тъй че не ИТН а Кремъл, посредством ДС се опитва да разруши не само парламентаризма, но и държавността в България. Както го правят от над 140 години.

30

Анонимен

преди 2 години

Долу парламента! Да живее царство Чалгария абсолютна маймунархия! Бог до пази Цар Радо Шишарката и шопската салата - новият химн на Чалгария!

29

Анонимен

преди 2 години

До Христо ХристовИ колко пътя ремонтира Костов, един два?

28

Калоян Иванов

преди 2 години

До Христо Христов Преди когато живеех в София, преди да емигрирам по времето на Костов, разбирам че комунизма току що беше уж свален, но ситуацията беше трагична. Далеч съм да обвинявам Костов той направи максимума което можеше. След като се върнах в София преди 3 години останах приятно изненадан. От третия свят сме станали първия свят. Последни от първия свят, но все пак от него. Това споделят и мои приятели чужденци. Не искам пак да се върнем в третия свят и съм готов да се бия

27

sd

преди 2 години

Нищо няма да подобрите чрез гологлавия нарцисоид, нещастни инфантили. Но вече доказахте че Бочо е по-добрия вариант. Бочо се вр&ща на бял жип.

26

Анонимен

преди 2 години

Ние точно това искаме от ИТН, да смени системата, понеже сегашната не може да бъде спасена. Тя генерира само корупция и скандали и води до пропадане на държавата. Ако корупцията е стигнала премиера и прокурора, каква система ще спасим? Невъзможно е. Този парламентаризъм, ако изобщо може да се нарече така, трябва да бъде сменен с нещо по-добро и работещо.

25

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата бачка ли в момента, от какво се издържа?

24

тия па

преди 2 години

освободителите са в шашинг , за кво мнозинство говорите , камо ли за правителство ?

23

Анонимен

преди 2 години

То едни ремонти... първо с европейски пари, второ похарчени само 1/3, защото другите са в някой джоб и трето - след 1 месец асфалта напукна, копки се ширнали, бабуни излезли. Това ли са им пътищата? То по-добре да не ги строят. Пътищата не са никакъв адекватен довод в защита на Бойко. Намерете нещо друго.

22

факт

преди 2 години

жажда за управление има , ама нема топки .

21

Trump

преди 2 години

Преди Бойко Борисов нямаше нито един ремонтиран път. Камо ли построен нов. 10 годишните не го знаят както и психично болните са го забравили. Защо от новите партии никой не иска да носи отговорност за управление, но всеки иска да краде пари? Замислете се .... Ще гоните Бойко кюлчета да му давате ама и на него ще му писне от *** и той е човек

20

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой тук от Шумен?

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 Хапчетата :))))

18

Анонимен

преди 2 години

ИТН не можа да е новото НДСВ, има нисък резултат.

17

Анонимен

преди 2 години

Що им трябваше ГЕРБ и ДПС да правят ИТН.Вместо вече да си лежат по плажовете на Дубай. 3

16

Анонимен

преди 2 години

Слаучо лежи на дивана в несвяст и съска на сценарчетата да му пишат пост. И те слугите пишат глупости у фейса. Има Такоа Недоразумение!

15

бай Тъпчо

преди 2 години

Абе днеска на село дойдоха три коли ловджии.Утре щели да тръгват рано на лов.Седим си с бай Стефан на пейката, тия щъкат около нас и единия пита: Абе в туй село имате ли някаква атракция? Имаме-вика Стефан, ама я изтървахте-омъжи са, инак голяма атракция беше. Пък аз ги питам: Ами вий утре по какво ще стреляте бе момчета? Ами-вика, по рогати бе дядка. Ееее-викам, вий пък сега да не земете се изпотрепите бе? Ама му звънна телефона и нищо не каза.Вий за ИТН ли чакахте да говоря-абе мани ги тия бе.

14

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков да замени Христо Иванов в ДБ и ще има правителство.