63

66

преди 4 месеца

Зад ИТН надничат тъмни сили които разграбиха и изгониха населението на Бг.Избраха артисти които да се харесат на масовата просотия понеже е голямо мнозинство и така спечелиха.Борбата е с други бандитски групи които си имат партии телевизии митници полицаи прокурори и съдии и ще се изтрепят.И понеже всички се управляват от от едно източно посолство с не български интереси може и да затрият държават Бг и да дойде глад и мизерия.Тези хора в по умните народи не могат така да си разиграват коня.

62

Да потъва, БЕ...

преди 4 месеца

....ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА.......ЩОМ ФИГУРАНТ С ЮМРУК ЩЕ Я ВОДИ....ХАХАХАА

61

Анонимен

преди 4 месеца

Не е възможно да си българин и да гласуваш за итн. Има нещо тотално сбъркано в гените на тези,които след като видяха истинското грозно лице на подмяната продължават както се казва да се препъват в един и същи камък.

60

простотия

преди 4 месеца

докато там си правят експерименти, държавата потъва! нали се сещате на чий гръб е?

59

ТОЧНО ТАКА:

преди 4 месеца

Парламентаризма СЕ РУШИ С АКТИВНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА РАЗЕДИНИТЕЛ---'РАДЕВ!РАДВАЙТЕ СЕ--ТОЙ ИСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА!!!!

58

Анонимен

преди 4 месеца

Грозникът Тошко и още по-нелицеприятният Ф.Станев, заедно с инвалидът от фейсбук, насърчавани от ментора си Радев, насаждат езика на омразата в парламента. Това е позор, за българския парламентаризъм.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Те да не разрушат държавата с глупостта и злобата си.

56

Анонимен

преди 4 месеца

61 В пандемия смеглупако, виж какво стана в света, къде бе по-различно? Особено, в началото, срещу напълно, непознат вирус. Общо взето, с наличния ресурс, болници и персонал, ГЕРБ се справи много по-добре, от къде по-развити държави.

55

Истукан

преди 4 месеца

Къде избягаха спасителите ИТН? Пак ще ви спасяват, ама от вас зависи дали ще се вържете този път на уловката им.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Заради щурма на Радев и платеният от Божков преврат, българите плащат огромни пари от бюджета, за избори безкрай, за привилегиите на антигербсбирщината, за безумия бюджет, който се очертава, да бъде бездънна яма за Радев и компания.

53

АнонимеН

преди 4 месеца

ГЕРБ САМИ СИ ВКАРАХА АВТОГОЛ ЮЛИ КАТО ПЛАШЕХА НАСЕЛЕНИЕТО НЕПРЕСТАННО , ЧЕ ЩЕ ПИПНЕ КОВИД И ТО СИ ОСТАНА ВКЪЩИ ! 800 ХИЛЯДИ ГЛАСА ПО-МАЛКО НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЮЛИ И ОТ ТОВА ОСНОВНО СПЕЧЕЛИ ДПС КОИТО НЕ УВЕЛИЧИХА ГЛАСОВЕТЕ СИ ,НО ЗАРАДИ ПО-МАЛКО ГЛАСУВАЛИТЕ ПРИБАВИХА ПРОЦЕНТИ ОТГОРЕ. ВМЕСТО ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ ДА СЕ КАЧИ С 5% СПРЯМО АПРИЛ И ДА Е 3.7 МИЛИОНА ГЛАСУВАЛИ ТЯ ОТИДЕ НА 2.7 МИЛИОНА. 1 МИЛИОН ДУШИ МОЖЕХА ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ДПС И ДА Я НАПРАВЯТ НЕЗНАЧИТЕЛНА НО ЯВНО НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

52

Анонимен

преди 4 месеца

Заради хаоса създаден от ИТН и менторите на чалга шоу политиците, България бе спряна в развитието си, не получи парите от плана за възстановяване, когато най-много й трябват. Очакват я тежка зима, нова ковид вълна и неясно, мрачно бъдеще.

51

Истукан

преди 4 месеца

ИТН доведе до кризата и предсрочните избори, а уж дошли да спасяват България и българите. Хубаво ви спасиха.

50

Анонимен

преди 4 месеца

ИТН вече разруши парламентаризма в България. Под въпрос е политическата традиция и толерантност между политическите опоненти в парламента, демокрацията. Със своя жаргон и арогантно поведение, нелицеприятни, зле облечени, шоумените-чалгари, са хулиганите в българската политика. Авторите на проекта ИТН, са руски слуги и антибългари.

49

АнонимеН

преди 4 месеца

До Анонимен 55/ ТАКА Е, ТИ НЕ ГЛАСУВА И ОЩЕ 800 ХИЛЯДИ КАТО ТЕБЕ СПРЯМО АПРИЛ 2021 , И ЗАТОВА ДПС ВМЕСТО ДА ИМА 20 ДЕПУТАТИ ИМА 30/ ГАДНИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ ТОВА СТЕ НЕГЛАСУВАЩИТЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Какво мнозинство, те тия едвам минаха бариерата на изборите ?!

47

Анонимен

преди 4 месеца

Ич ми не е...много ме забавкява тоя цирк. Радвам се пе пак не гласувах за нокой от тия бо.клуци

46

АнонимеН

преди 4 месеца

До Анонимен 51/ПОСТА ЯСНО КАЗВА, ЧЕ АКО РАДЕВ СПЕЧЕЛИ ТО ДПС ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯ! СТАНИСЛАВ Е НАМИСЛИЛ ДА ПОДКРЕПИ СЛУЖЕБНОТО ЗА РЕДОВНО И ТО НЯМА КАК ДА ПАДНЕ БЕЗ ДПС ДА ГЛАСУВАТ СРЕЩУ НЕГО И ПРИ ГЛАСУВАНЕТО МУ И СЛЕД ТОВА!

45

анонимен

преди 4 месеца

Не Бацо, а ИТН са талибани! Всички им се смеят, как се държат в парламента! На някои им липсват първите 7 години възпитание!

44

анонимен

преди 4 месеца

ИТН вече разруши парламенатаризма! Езикът на пошлите сценаристи Тошко и Станев мина всякакви граници! Не може депутата Тошко да каже на зам.председателя на парламента "да си седне на дебелия задник", колкото и да е дебел! Тези хуни от ИТН не спазват никаква йерархия, не уважават себе си и избирателите си! Не може председателя на народното събрание да бяга от трибуната, когато не и изнася и да се сърди като дете! Парламентът е цирк, без да обиждаме изкуството цирк!