73

Малко за политика

преди 2 години

На когото и да бъде даден третият мандат, ще бъде предложено експертно правителство или направо състава на временното правителство (с малки корекции). Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят претенциите за цялата власт на този етап, но друга възможност като че ли няма.

72

Време за промяна

преди 2 години

Воля за промяна има. Избирателите трябва да си научат урока и да не гласуват за т.н. "лидерски партии" ГЕРБ, ИТН и ДПС. Не може държавата да се управлява от джип, сарай или от Фейсбук. Това никъде по света не е дало добри резултати.

71

Смях

преди 2 години

Депутатите от ИТН, водени от лидера си Трофонов, ще разрушават парламента. Нека полицията да ги пази, както пазеше Борисов от протестиращите. Честито на бъдещите депутати и политически лидери !

70

ББ

преди 2 години

топката е в полето на ИТН...не ни предавайте...няма да е лесно,Народа ни ще мине и през това ако е необходимо...не си плюйте в лицата...доверихме Ви се...можем и без вас бъдете сигурни...препрочетете Историята на Народа ни...предателства не сме прощавали!!!обещахте да работите за хората...не за егото и сметките си!...помним!Бог да пази България!!!

69

Анонимен

преди 2 години

до 60 Говориш като мутрата за "държавата"! -:)) Гербераст си нали? Държавата ни е "рушена" след 1989 г доста пъти! И пак ще оцелее както е оцеляла до сега!-:) Лукановата зима помня аз лично! Оцеляхме! Виденовата също!-:)) Мракобесническото СДС след 1989 г ни разказа играта,и пак сме живи! Ти не знам какво помниш,но аз помня,че мутрата Борисов,не трябва да помирисва повече власт!!!-:) Новите партии,колкото и време да мине още,ще се разберат!ДЛЪЖНИ СА! НО НА ЗАД НИКОГА ВЕЧЕ!!!-:)))

68

Анонимен

преди 2 години

Има много проблеми от прехода които в такива моменти изплуват.Не е въпроса ще има ли правителство,само да го има, какво ще прави?БСП е компрометирана партия,ограби прехода безцеремонно,срина държава и икономика.Те да са промяна е несериозно.ДБ на Прокопиев и Костов олицетворение на олигархичните структури и икономически далавери е същото,а пребоядисаната Мая и адвокатката на мутритеот измислената партия на "протестите" стани да седна с Хаджи Генчо с доматите,подвластни на корупция е критично.Ня

67

xaxsasб

преди 2 години

Хората с воля не говорят, а дружно вършат делата на деня. Жалкото в случая не е че нямат воля, а че дори и да имаха такава щеше да им бъде безполезна. Защото волята е само кораба с който стигаме, но компаса е намерението. Но там идва и пародоксалното, че политиците обвързват духовното с материалното и бъркат намерението с намереното. Размисли и пасти, скастрям шеговито всички касти.

66

Анонимен

преди 2 години

Парламентаризмът бе убит от ГЕРБ постепенно през последните години. Половин мандат Борисов не стъпи в парламента, а кърджалийската го криеше, за да не му зададат някой дразнещ го въпрос. ИТН са от същия дол дренки, с нарцистичен вожд, неразбиращ от политика и изживяващ се като последна инстанция от фейса. Но хората не искат един диктатор да се смени с друг, пък и навсички е ясно, че Чалгослав освен морално-духовна е и физическа развалина, тотал щета!

65

Време за промяна

преди 2 години

Стабилност ще се постигне тогава, когато след поредните избори ДБ, БСП и ИБГНИ имат общо повече от 120 депутати. Това е задачата, която стои пред избирателите. Тогава ще се състави редовно правителство. ...................................................................... А дотогава ще управлява временно правителство и ще правим избори на всеки 3-4 месеца.

64

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

63

Анонимен

преди 2 години

Протестърчетата много знаят. Те разрушиха парламентаризма още в 45тото НС с всекидневните си скандали и нищоправене.

62

рад(ЕВ)и вълнения

преди 2 години

у моменто сме на тая глава от "подиго то боково"! парите, бюджетО, ... нема пенции, ало пенжионерите! ше има да ми се клатите по избирателните секции секи месец, зимата поне там ще е е топло! и докато имате пари си поръчайте некролози ... датата има кой да я попълни, има такъв нарарод

61

СМЕХ...

преди 2 години

ОТ ДРУГАТА СЕДМИЦА ЩЕ ПАДНЕ "НАДЛЪГВАНЕТО" ..МЕЖДУ КОРНЕЛА И СЛАВИ---ЩЕ ВИДИМ "КОЙ-КОГО ЩЕ НАДЛЪЖЕ".....И ИЗПЕРВАЗИ С 3-тия МАНДАТ.....ЩЕ ПАДНЕ СМЕХ.....ХА,ХА,ХАААААААААА......ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА!

60

Pepo

преди 2 години

В тоя сайт, само платени гербаджийски статий + коментари. Позор сте за журналистика!

59

Анонимен

преди 2 години

чалгаристанци, талонотъркачи и бетининманяци! тва са бг избирателите - протестъри по професия, изчегъртвачи и въпросозадавачи, антигешевци и бокомразци! ... ний идем бодри партизани, на радев верни синове ... аре, юмруци горе иии ...мутри вън!

58

за 66

преди 2 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ФИГУРАНТИ С ЮМРУЦИ---ВИНАГИ ВОДИ ДО ХАОС , ГЛАД И МИЗЕРИЯ!50- ГОДИНИ РУСКИ РОБСКИ КОМУНИЗЪМ , ГО ДОКАЗВА ЧУДЕСНО ТОЗИ ФАКТ...ФАЛИТИ , НЕДОИМЪК , ГЛАД , МИЗЕРИЯ И ДУШЕВНА НИЩЕТА!----НЕ СИ ЛИ ГО РАЗБРАЛ ВСЕ ОЩЕ...ХА,ХА,ХААА-----ТОГАВА СВИКВАЙ!

57

Анонимен

преди 2 години

ИТН Е РУСКИ *** СЪС СЪВЕТСКИ ПАГОНИ

56

66

преди 2 години

Зад ИТН надничат тъмни сили които разграбиха и изгониха населението на Бг.Избраха артисти които да се харесат на масовата просотия понеже е голямо мнозинство и така спечелиха.Борбата е с други бандитски групи които си имат партии телевизии митници полицаи прокурори и съдии и ще се изтрепят.И понеже всички се управляват от от едно източно посолство с не български интереси може и да затрият държават Бг и да дойде глад и мизерия.Тези хора в по умните народи не могат така да си разиграват коня.

55

Да потъва, БЕ...

преди 2 години

....ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА.......ЩОМ ФИГУРАНТ С ЮМРУК ЩЕ Я ВОДИ....ХАХАХАА

54

Анонимен

преди 2 години

Не е възможно да си българин и да гласуваш за итн. Има нещо тотално сбъркано в гените на тези,които след като видяха истинското грозно лице на подмяната продължават както се казва да се препъват в един и същи камък.