58

Анонимен

преди 2 години

До Цирк - Може да съм бил аз ! Редовно няма проблем да съм без маска !

57

До 74

преди 2 години

Много те е страх, а? И кой те излъга , че ваксината ще те убие? Валят ли се трупове из целия свят, или само в болното ти съзнание. ? Защо ние всички доктори се ваксинираме? Защо ваксинираме децата си? Защо световния елит се ваксинира? Много се примитивизира българина, поромчи се. Вярва на опашати лъжи, не вярва на учените и науката. Няма представа от ваксини , но пропагандира СТРАХ. Първичен мракобесен страх!

56

Този

преди 2 години

До АнонименАз пък ти желая да да не се размножаваш, че ще излезнат точно толкова *** същества като теб.

55

Анонимен

преди 2 години

Сменете го Данчето и него, та да видите как и за София може и по-зле и да усетите пълната сила на дезинформацията, което съвсем скоро ще стане с това което се задава с Делтата която толкова рано ни почва, че тази зима поне три вълни ще има и управляващите ще им се стори тясна България.

54

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са неефективни и опасни. Вървете по дяволите с тъпите ви отрови. Изкраха измисления вирус за 1 (един) ден с 37.1 градуса температура. Желая ви приятни тромбози, лицева парализа, стерилитет и графенов оксид на всички, които безрезервно вярват на медиите и политиците.

53

tt

преди 2 години

Работя в малка фирма около 20 служителя сме. В понеделник си правихме кръвен тест за антитела. Оказа се, че само двама нямат антитела, единия от тях е ваксиниран с две дози.

52

Анонимен

преди 2 години

До посолството на САЩ..Нас не ни е страх от този вирус , можете измислите някой по смъртоносен но той рано или късно ще дойде във вашия дом.. Така че вие сте във шах и мат.. Ние няма да се ваксинираме доброволно.. Единствения ви начин е дикарате армия.. Но да знаете , че ние не сме авганци тук ще ви коппаме ..

51

Анонимен

преди 2 години

Очевидния контрол с 24 проверки и 5 акта не обхваща дори снрушителите в ЕДНО превозно средство, а на ден колко са в движение к по колко курса из София правят? Хайде по-сериозно. Поне им отворете прозорците, нали вашите съветници обясняваха нан един пръст да е отмрехнат прозорец намалява с 30% разнасянето на зараза. А хората се возят като компоти с някакви с чушка над маската или без мадка изобщо

50

Цирк

преди 2 години

Днес в метрото един ту.земец беше без маска и гледаше нагло, мина контрола и нему направи забележка даже, това ли е засиления контрол на Фандъкова?!

49

Анонимен

преди 2 години

В градския транспорт, г-жо Фандъкова, е някакъв страхотен ужас - половината пътници обикновено са без маски и с открити носове, с изключение на метрото, не ви е еня за обикновения гражданин, никакъв контрол!

48

Избирател

преди 2 години

Това го нямаше в обещанията .

47

Анонимен

преди 2 години

Премахнете абсолютно всички мерки, който е искал се е ваксинирал, организирайте полеви болници още е топло, давайте им вода и кислород, и без това няма друго лечение и всичко ще мине за 2 месеца, елементарно.

46

пенсионер

преди 2 години

Фигуранта и неговия слуга кацаров усещат голям страх пандемията да не се развие без приет празен чек за харчене

45

хохо

преди 2 години

До 1234 --- И се питаш защо още сме на опашката по благосъстояние.

44

1234

преди 2 години

На тези м а л о умници не им ли стана ясно,че хората не искат да се ваксинират,че само едно и също повтарят . Който е искал го е направил ,това е

43

SOFIA

преди 2 години

360 проверки в градския транспорт за носене на маски. Издадени са 24 полицейски разпоредби и са съставени 5 акта, което като цяло говори, че мерките се спазват.''Явно преди да се качат се обаждат на ватмана и той предопреждава.. Никакви мерки не се спазват в магазини се влиза без маска в Трамвай номер 7 пътувам всеки ден. И е пълно с хора БЕЗ МАСКА...

42

Боязлива

преди 2 години

Защо трябва да се ваксаме, след като има по-строги мерки, те няма ли да ни пазят?!

41

Анонимен

преди 2 години

Болшинството от българите го изкараха,така че изобщо не очаквам кой знае колко масова вълна на новозаразени.Дай боже да съм прав

40

Анонимен

преди 2 години

Израелците масово са ваксинирани.Обаче в момента има бум на новозаразените и се увеличават все повече.И в други държави е така.Да не се окаже че точно ваксинирането допринася за все по-масовото заразяване?

39

Анонимен

преди 2 години

Като дойдат истинските талибани, тая дали ще има работа?