78

Анонимен

преди 2 години

До ТаняО, да си сложиш експериментална ваксина е много умно. така ли?

77

иванов

преди 2 години

ОСТАВКА!!!

76

до Таня

преди 2 години

Факт. Същите 80% вярваха, че норвежците идват да вземат децата им. Пак същите щяха да *** от 5G и пак същите мислят, че сега ще ги трепят с ваксини. А разума подсказва, че те са нужни, защото иначе не би имало евтина работна ръка. Дори и за донори пак са по-полезни живи. Също и когато трябва да се граби на голямо, пак са ти нужни нискоинтелигентните. Никой не убива здраво магаре !

75

Таня

преди 2 години

80% от хората са с недостатък в интелекта или по-скоро елементарен начин на мислене. Те са склонни към манипулация и не рядко са объркани и без собствено мнение, а наложено такова. Те си въобразяват че имат мнение, а напротив те избират мнение.С две думи, заради това вярват в конспирации, защото не могат да стигнат до разумно решение. Много често разумното го отричат.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 "Според вас цели държави ще изчезнат от картата на Европа и света поради ваксинация . Швеция гони 90%" Нали? :))))) Между другото, спомняте ли си, как Швеция беше ракетата носител на руската анти-вакс пропаганда в България и я даваха за пример? Какво стана с тази анти-ваксърска опорка, че шведите били едикакви си? Нещо угасна та се не видя. :))))))

73

Анонимен

преди 2 години

Според вас цели държави ще изчезнат от картата на Европа и света поради ваксинация . Швеция гони 90%, вече е на 82%, Дания и Норвегия, Исландия и Малта......И 70% от западна Европа ще измрат. Като ги дрънкате тия, вярвате ли си! Китай ще изчезне , Сингапур, Австралия , Нова Зеландия, абе всички. Ще остане Афганистан , част от Африка и България. Елитът!

72

Анонимен

преди 2 години

Коритаров умря от ковид. Между двете дози. Още не е имал имунитет . Колкото и да повтаряш една и съща лъжа, тя не става истина от това.

71

врачанин

преди 2 години

Оно я вазе не моа ви разбера оти не сакате да са ваксинирате.Глейте съга -вчера я и комшията Гоше дегустирааме рикията му.И по едно време Гоше рече че не знае каде сме.Я пущих телефоня,он се връза с чипо на ваксината и веднага ми показа,че сме у гаража му!Свеки добар пустиняк требе да са ваксинира,а не след кило рикия да не знае каде е!Рикията дава 4х4 ама изключва навигацията!Чипо много помага у тия случки!Казва ти каде си па ти като моеш-са прибираш у дом.

70

Анонимен

преди 2 години

Маските не пазят от вирус а ги натрапват да сме рби и да се виним един-друг.В Беларус Лукашенко НЕ въведе карантина и мерки.Послуша неговите лекари(не като нашите мишки които изпълзяха медийни звезди)и каза маска да носи всеки болен който кашля,киха и т.н останалите на работа.Той не си съсипа икономиката.Децата си ходят на училище редовно.Нещо медиите не дават,не пишат за това!

69

Анонимен

преди 2 години

тая на снимката прилича на талибанка

68

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са най-голямото зло на земята.Те са оръжието на глобалистите за контрол ,диктатура и потъпкване на човешките права .Народе осъзнай се и си отвори очите !Не се оставяй да те манипулират същите тези дето унищожиха България ,Виж истината ,но нея търси от днес.бг или от телевизорите и техните продажни медии.

67

счетоводител

преди 2 години

"НЕ ПО-МАЛКО $200 МИЛИАРДА СА ЗАВЛЕЧЕНИ ОТ МАФИЯТА ГЕРБ".Кога ли в България е имало такива пари?Не съм фен на ГЕРБ,но ако намалите няколко пъти това число може и някой да ви повярва!Когато излъжеш с по малко шансът да ти повярват е по голям.200 милиарда долара са брутният вътрешен продукт за три години на България.Ако някой го беше откраднал сега и жълти стотинки не бихме имали.Заплатите ни биха били не като при Виденов 4 долара месечно,а 4 цента!Лъжете по грамотно поне!

66

Шъ

преди 2 години

Шъ съ боцна, няма да съ боцна, шъ съ боцна, няма да се боцна....няма, няма, няма! Аз да не съм си намерил здравето на улицата?

65

факти

преди 2 години

Във Монтана и Видин всеки 13 разболял се от Ковид е загинал.От 9500 разболели се 701 са загинали.В същото време до ден днешен има към 22000 ваксинирани.Ако ваксините бяха опасни колкото ковида би имало 1700 загинали от ваксини.Но не е така.В същото време няма толкова заболели колкото миналата година по това време.Така,че ваксините вършат някаква работа.Въпросът е докога.И при положение,че антиковиден антибиотик няма-освен ваксините друуго средство няма засега.Така,че ваксинирайте се!

64

Анонимен

преди 2 години

не на глобалистко-сатанистката пландемия

63

Анонимен

преди 2 години

Нама такива слуги на дявола!

62

Антонио

преди 2 години

Колкото по настоятелни стават , толкова по сигурен ставам , че няма да се ваксинирам.

61

Анонимен

преди 2 години

Бият ли ваксина край мъртвец си до няколко години.. А от вируса не ме е страх .. Хората ги е по-страх от ваксината отколкото от вируса ..

60

Строги мерки

преди 2 години

Както са тръгнали така да вземат да забранят секса и да глобяват бременни жени, че не са спазвали физическа дистанция и хигиена и да са допуснали забременяване.

59

Анонимен

преди 2 години

Будалата 76 , ти по-телевизията ли гледа , че световния елит се ваксинирал.. Вярваш ли , че Боросия се е ваксинирал.. Онзи Коритаров се ваксинира и умря от ваксината , защото е наивник предател който верва на Сорос и САЩ