41

Анонимен

преди 4 месеца

Да се връща Тиквата, за да пресече най-после този хаос в държавата!

40

Canadian

преди 4 месеца

Прецаканите дишуошъри и ягодоберачи се усетиха, отказаха се от авантюрата и 90% вече са ГЕРБаджии. Баце и бацевистите се връщат със страшна сила, а пРезидентът ще се откаже сам от надбягването, защото печалбата на ГЕРБ ще му подейства като стрихнин в супата.

39

Canadian

преди 4 месеца

Изречението "...но може да бъде и една, да се слагат в различни кутии." Значи, картатА може да бъде и ЕДНА, но ще се слагаТ в различни кутии. Майката му разкатахте на българския язЪк.

38

до к.31

преди 4 месеца

Тази мандра с хартиени бюлетини и накрая броене от фирмата на проф.Мишо К. мина. Сега нека БиБи си обикаля по селата, но големите градове: София, Пловдив, Русе, Бургас и вотът от чужбина - САЩ, ВБр, Германия, Испания решават резултата.

37

Анонимен

преди 4 месеца

До никакъв хаос няма да се стигне. Хората, омерзени от махленското, направо гаменско поведение на депутатите от ГЕРБ, ИТН, ДБ, на част от тези от ДПС и БСП няма да гласуват за тях, а само за президента Радев. Т.е. гласуването 2 в 1 ще се *** в 1 от 2. Това устройва ли ви, Тиквун? А ако в ход се включат младите ексминистри Василев и Петков с почти 400хил. електорат, съдбата ви е решена. Причината за това ще бъдеш ти, Баце!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Хаоса го прави единствено миризливия зелен чорап .....

35

Анонимен

преди 4 месеца

До 72годишен - "Хаос няма да има, ако предварително се разпространят указания сред избирателите за гласуване с машините." - ;;;;;;; - Точно така, да се разпространят указания да се гласува масово за ГЕРБ и за нов читав президент!

34

72годишен

преди 4 месеца

Гласувах машинно без проблеми. Хаос няма да има, ако предварително се разпространят указания сред избирателите за гласуване с машините.

33

Обективно

преди 4 месеца

ХАОСЪТ Е В ГЛАВИТЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ, АКО ИЗОБЩО ИМАТ ГЛАВИ!!!! БЕЗСРАМНИЦИ НАГЛИ И ДОЛНИ!

32

НАРОДЪТ

преди 4 месеца

Я СТИГА!!!! ПО- ДОБРЕ ВИ Е ДА ХАРЧИТЕ И ПОЛУЧАВАТЕ МИЛИОНИ НА НАШ ГРЪБ!!!!! И. Д. И О.ТИ!!!!

31

въпрос

преди 4 месеца

Кой си купува машина дето ще я използва на няколко години веднъж? При това за 15000 лева!Хартиените документи са доказали от векове надеждността си.Подписите на хартия могат да се анализират графологично и при спорове мпгат да са доказателство в съда.Това с машините си беше далаверата на годината!

30

Активист на БСП

преди 4 месеца

Важното е ГЕРБ да не изсипва чували с бюлетини !!!!

29

с партията напред

преди 4 месеца

хаос в президентството , хаос в НС , хаос в България . резултат от адекватното управление на личното правителство на фигуранта .

28

Данко Харсъзина

преди 4 месеца

Ще се стигне до такъв голям хак, който може да бъде сътворен от радевите некадърни калинки.

27

1

преди 4 месеца

готви се поредната грандиозна фалшификация.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Не може да имаизбори две в едно, защото изборът за президент е мажоритарен.

25

Тълковен речник

преди 4 месеца

Хаос - /определение/. Всяко вмешателство в завладените структури и бизнес от страна на Доган-Пеевски, Бойко и ченгесарите от външни играчи, които не играят по техните правила и спират притоците на пари към тях.

24

Петко

преди 4 месеца

Стига с тези избори 2 в 1. Първо ще са президентските, за да бъде подсигурен 2-я мандат на Радев, а след 3 седмици ще са парламентарните. На ДПС и ГЕРБ ще им става все по-трудно да определят дневния ред в държавата. За съжаление цената ще я платим всички ние, защото, за да разклатят Радев и новото правителство, ще предизвикат инфлация , а не изключвам и опити за покушения. Въобще нещата са дебели и за да бъде изкоренена мафията трябва Байдън да прати няколко дивизии елитни тюлени да прочистят

23

Анонимен

преди 4 месеца

"Ние можем да доставим още 1200 машини, ако ЦИК имат желание." ---- и накрая колко ще дадем за избори - 2 млрд .лева . Н.е,нор.малн,а работа

22

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Реда е друг: първо хаоса и после 2х1