18

Анонимен

преди 2 години

Само Герб и Бойко Борисов ще оправят тая ваханалия друг няма за съжаление

17

Анонимен

преди 2 години

Баба Корни не подкрепи Радев за втори мандат, сега той ще отиде при Майченцето да и връчи..... мандатчето

16

НИНОВ

преди 2 години

когато имаха с ИТН над 90% съвпадения на програмите си се отказаха да гласуват правителството на Слави... СЕГА да им гласуват тяхното правителство, то така си е свикнала Крадилия да й дават, тя да взима и после да ги за.пл.юе

15

Даам

преди 2 години

Горките Българи са в политическа криза от 30 години.Свикнали сме.Не се притеснявайте...

14

Ъхъ!

преди 2 години

До ГЕРПете ме за дедо.я : Мърлячо, сам се ГЕРПИ за кавото искаш ,навирай си го отзад, в носа, в ушите, но не низанимавай с идиотиите си !

13

Анонимен

преди 2 години

БСП фалираха България 3 пъти след 1989 год. само за първите 15 години. БСП изобщо нямат право да се докосват до правителство. Само при тях има свръх хиперинфлация. Само при БСП 1 щатски долар беше 3 000 лева. Ядохме им попарата години наред. Румен Гечев фалира 17 банки за 3 месеца. Имаше режим на тока. Приватизация и ликвидация на работещи предприятия. Изкупиха ги техни хора и ги нарязаха на скрап. Създадоха кредитни милионери по идея на Луканов. Луканов създаде 1 частна банка с кредит от БНБ.

12

Време за промяна

преди 2 години

Стабилност ще се постигне тогава, когато след поредните избори ДБ, БСП и ИБГНИ имат общо повече от 120 депутати. Това е задачата, която стои пред избирателите. Тогава ще се състави редовно правителство. ...................................................................................... А дотогава ще управлява временно правителство и ще правим избори на всеки 3-4 месеца.

11

Наблюдател

преди 2 години

Краварката от левия ъгъл иска да играе на "прескочи кобила" , но така и не разбра, че никога няма да управлява България ! С лъжи, наглост, фанатична амбиция , тази женица може само да се премести от левия ъгъл - в десния ! Обаче винаги ще си е внякой ъгъл, защото българите не са видели хаир от комунист !!

10

Калеко Алеко

преди 2 години

Мечтите на Импексова за Власт май така и няма да се сбъднат...последният път когато се добраха до Властта при Олигарски беше с мандата на ДПС и то за кратко с оглед на пълното им фиаско, сега се надява като 3-та полит. сила да закрепи някакво временно правителство с неясен състав и статут..Мечтите на Импексова за власт ще се окажат като мечтите на червените бабички за "Светло комунистическо бъдеще" от което на Бузлуджа им остана една катастрофирала летяща чиния, която сега се ползват за тоалетна

9

Анонимен

преди 2 години

ИТН действат в синхрон с ГЕРБ, колкото и да го отричат.

8

ГЕРПете ме за дедо.я

преди 2 години

Еми ГЕРП защо не си наптавят правителство???Защо герп не спечели 122 мандата???Нали много хубавао било когато управляваха пък не спечелиха.

7

Анонимен

преди 2 години

И 303-ти мандат няма да решат проблемите в разделеното ни общество. Обединителя вдигна юмрук, но с манипулация и задкулисие, на всеки напряг, има противодействие. И държава като институция, все по малко имаме. Късат се връзки между органите и, безнаказано се шири от вербална до физически разпри. Въпреки изборите, партиите е си знаят мястото, определено им от суверенна. Работата е мармалад.

6

селянин

преди 2 години

спокойно ке додат талибаните и ке турат ред

5

Анонимен

преди 2 години

демокрация - да те управлява някой който не познаваш и не си виждал на живо дори веднъж. капитализъм - да бачкаш чуждия труд на шефове които не познаваш и не си виждал на живо.

4

Анонимен

преди 2 години

Как така ще се тласнем към криза с такъв достоен президент обединител?

3

Анонимен

преди 2 години

За хаоса е виновен Фигуранта, сега той да го оправя, а не да ръси само клишета.

2

Анонимен

преди 2 години

И какво стана с алтернативата на ГЕРБ? Кога ще почва да ни спасява от ГЕРБ?

1

Анонимен

преди 2 години

Бойко и ГЕРБ са виновни, нали другари?