38

Ганьо

преди 2 години

До Герпете ме.... Ха-ха, защо. Ами защото си имаме казан в ада без пазачи дяволи. Затова. Сефте ли стигаме до такава ситуация?

37

Предстои

преди 2 години

най-интересното!Женски бой за третия мандат между Корнела и Мая до фонтана пред президентството.Така им се управлява и на двете, че горещите вълни, които ги обливат повлияха на температурите в последните седмици.

36

Анонимен

преди 2 години

Ах власта колко я иска Нинова,чак бълнува.

35

Анонимен

преди 2 години

Ако бсп изпълни 3-я мандат, това ще бъде някакъв уйдурдисан франкенщайн, който ще ни натика в още по-голям батак. Това не бива да се допуска! Нови избори и този път нека да мислим повече с главите си за бъдещето на България!

34

Анонимен

преди 2 години

С БСП на власт със сигурност ще сме в криза. И като казвам БСП, имам предвид и Мая, защото тя е издънка на БСП, а нейните са децата на видните от ЦК на БКП. А дали казвам истината? Ами вижте сами! Имаме президент на БСП, който нагло всеки ден погазва Конституцията на държавата! Знае за Кирил Петков и въпреки това не го маха от поста му! Това значи, че не уважава държавата и нейния върховен закон или че е зависим от онзи, който го е спуснал до толкова, че е готов да плюе на Конституцията!

33

Реалист

преди 2 години

До време за промяна. Наистина си много, ама много глу.пав. И какво като имат 121 (120 не стигат), па ако ще и 130. Не виждаш ли, че не могат да се понасят. А дори и да направят правителство колко мислиш, че ще изкара?

32

Малко за политика

преди 2 години

Избирателите трябва да си научат урока и да не гласуват за т.н. "лидерски партии" ГЕРБ, ИТН и ДПС. Не може държавата да се управлява от джип, сарай или от Фейсбук. Това никъде по света не е дало добри резултати.

31

Анонимен

преди 2 години

Ама ние вече сме в политическа криза, още от първите избори!

30

Време за промяна

преди 2 години

Като забравим за шоуто, резултата е: приключи мандата на ИТН за съставяне на правителство в рамките на 46-тото НС. Днес приключва и шоуто на Бойко-гербаджиите. .... А междувременно финансовият министър отчете по-големи приходи в бюджета за полугодието. Но за да се харчат за Ковид и социална политика е нужно НС да приеме актуализация на бюджета. Това сега е задача с приоритет за НС. Работете!

29

Бсп са гадове

преди 2 години

Хе-хе, че тя кризата идва винаги, когато вие вземете властта.

28

Leonidas

преди 2 години

Това е целта на Трифонов и задкулисието. Да досъсипят институциите в страната, които и без това не работят в интерес на гражданите, а са окупирани от хора на шайката.Държавата да се управлява незнайно от КОЙ през Фейсбук.Трябва да се направи пълна проверка на съмнителното финансиране на фирмите на Трифонов, там ще лъсне черно на бялоп какъв е.

27

Малко за политика

преди 2 години

На когото и да бъде даден третият мандат, ще бъде предложено експертно правителство или направо състава на временното правителство (с малки корекции). Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят претенциите за цялата власт на този етап, но друга възможност като че ли няма.

26

Анонимен

преди 2 години

червени мишки че нали вие и слави трифонов предизвикахте кризата?----------------===============---------------Герберо-седесарите, ако не бяхте крали, ако си вършехте работата, ако не узурпирахте и съдебната система със слуги на Бойко, които да му тичат на килимчето в Банкя и да мълвят "Голяма работа си шефе" на премиера, всичко щеше да е наред. Иначе казано, има ли гербери и седесари в държавата, то държавата си има проблем.

25

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

24

Анонимен

преди 2 години

Политическата криза е отдавна факт другарко нинова- импексова! И най-голям принос за нея имате вие и вашият фигурант. За вас властта е самоцел и въпреки че загубихте за пореден път избори, отново се опитвате подмолно и задкулисно да се докопате до така лелеяната от вас власт! Народът ни е не сляп! Няма да спечелите честни избори не го ли разбрахте вече?

23

Анонимен

преди 2 години

Вашият президент ни вкара в тази политическа криза. Не го щем повече.

22

Анонимен

преди 2 години

Алоооо нали всички бяхте алтернатива на ГЕРБ. И какво стана- нищо не можете да направите. Ама пак вие виновен Бойко- щото сте прости!!!!Акъл нямате за 2 лв, все за кокала мислите. Само Бойко може да оправи положението.

21

Доктор Сън

преди 2 години

А сега ама честно кажете освен тиквън има ли реално кой да управлява в България адекватно?

20

Анонимен

преди 2 години

Типично за БСП -,"Кой ми ср.а в гащите? ".

19

Сосидж

преди 2 години

Че сега не сме ли, или аз живея в друга държава?