94

до 104

преди 4 месеца

Повечето тестове са антигенни. Антигенен тест се прави за 10 минути. До 15 минути най- много се знае положителен или отрицателен е. Други въпроси?

93

Анонимен

преди 4 месеца

До 102 Антонио Никой не ти налага да се ваксинираш и дали ще се ваксинираш изобщо не ме интересува

92

до 104

преди 4 месеца

и аз това се чудя, щото реално всичко друго за което те тестват, не лети по въздуха, а този тампон, във всеки един момент при контакт с въздуха се изпарява и вируса е вече във въздуха на лабораторията, това не са 4-то ниво лаборатории, единствените, които са устроени, че могат да решават такъв проблем. да не говорим, за човешка грешка и небрежност, дори от умора всеки ден да правиш хиляди тестове!

91

Въпрос

преди 4 месеца

Как в Тия Лаборатории се Пазят, като 21 000 потенциално Заразени тампона със Смъртоносен Вирус им минават през ръцете?! че им остава и време да ги тестват дори!

90

Анонимен

преди 4 месеца

До Антонио 102 "Ако трябва няма да влизам в молове, театри, фитнеси и т.н." Ти и досега не си влизал на такива места. Едно нещо е ясно за анти-ваксърчетата - поведението им е такова, защото нищо - нито мерките, нито забраните, им променят живота, а това може да стане само ако са забити в десета глуха цял живот.

89

Антонио

преди 4 месеца

Колкото повече се опитва да ми наложат ваксина , толкова по сигурен ставам че няма да се ваксинирам. Ако трябва няма да влизам в молове, театри, фитнеси и т.н. Но няма да се ваксинирам.

88

Анонимен

преди 4 месеца

До Клоунски Свят "RT-PCR БИЛ РАЗЛИЧЕН...ЕЙ ВАКСИНИРАН ПЛОСКОМОЗЪЧЕН....ЕДНА Е ТЕХНОЛОГИЯТА , СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ИМАМ ПРИЯТЕЛ КОЙТО ТОЧНО ПРАВИ ТЕЗИ ТЕСТОВЕ В ЛАБОРАТОРИЯ" Твоя приятел какво казва за въпроса ти: за колко време в лабораторията, я която той работи, се прави един ПСР?

87

ИСТИНАТА

преди 4 месеца

До 83 ТОВА ОТ КАДЕ ГО ЗНАЕШ.ИЛИ ТИ КАЗА ЕДНА ЖЕНА НА ПАЗАРЧЕТО В МЛАДОСТ 1

86

Анонимен

преди 4 месеца

До Така и Не Разбрах "какво казва наукато по въпроса?=.....Не знам, какво казва "наукато", но при около 1400 регистрирани случая дневно близо 200 човека са в интензивното. Миналата година толкова бяха при над 2-3000 случая. Можеш да провериш, да не те лъжа нещо.

85

Анонимен

преди 4 месеца

Правенето на тестове е технически въпрос, който изисква определена организация и персонал. Така че не ни занимавайте с пълни глупости - и персонал има, и организация има , само на антиваксърите акъла никакъв го няма

84

Клоунски Свят

преди 4 месеца

До Анонимен - RT-PCR БИЛ РАЗЛИЧЕН...ЕЙ ВАКСИНИРАН ПЛОСКОМОЗЪЧЕН....ЕДНА Е ТЕХНОЛОГИЯТА , СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ИМАМ ПРИЯТЕЛ КОЙТО ТОЧНО ПРАВИ ТЕЗИ ТЕСТОВЕ В ЛАБОРАТОРИЯ...ВСИЧКИТЕ СА НАИМЕНОВАНИ RT-PCR , ПРОСТО Е СЪКРАТЕНО ДО PCR ЗА ДА МОЖЕ 1-та ТИ МОЗЪЧНА К-КА ДА ГО ПРОИЗНЕСЕ И ЗАПОМНИ.

83

до 94

преди 4 месеца

Айде бе, RT ПСР мери концентрацията на тествания патоген на След Всеки Цикъл, обикновеният ПСР само след като всички Цикли са Приключили. Това дето пишеш е точно наопаки от Истината!! RT ПСР има по 1 екстра стъпка на Цикъл и съответно е по-бавен!

82

Анонимен

преди 4 месеца

До Така и Не Разбрах Не си разбрал, защото не си чел книжки и по принцип не обичаш да четеш.

81

Анонимен

преди 4 месеца

До до Задачка=== Няма смисъл да разсъждаваш за неща, които не разбираш. Има различни видове PCR. RT(real-time) - PCR е много по-бърз и не изисква "повече ПСР цикли". Съответно има и технологична разлика, за която твърдиш, че я няма. Но и обикновен PCR може да се направи за няколко часа.

80

до92

преди 4 месеца

на тия жеги 37.7 е Нормална Температура - това не е болен от Смъртоносен Вирус!

79

Анонимен

преди 4 месеца

До 89Наподобява летен грип. Температура, отпадналост и после кашлица, защото все пак атакува белите дробове. Пазете се защото вече 2ма познати са болни. 5 дена с 37,7 .

78

Така и Не Разбрах

преди 4 месеца

Делтата има ли Ниво на Смъртност за да говорим за Смъртоносна Пандемия или е доли по-лека от Сезонен грип?! какво казва наукато по въпроса?

77

Анонимен

преди 4 месеца

До 80 Брюкселски план - Около 85 процента от заразените са неваксинирани. Изкълчи си езика да лъжеш, големият разбирач, който знае повече от професорите ха ха ха

76

Анонимен

преди 4 месеца

Какви са симптомите на делта варианта. Нищо не пишете по темата само глупости.

75

Анонимен

преди 4 месеца

Сега има летен грип.Вече и летния грип почнаха да го пишат за ковид.