103

Анонимен

преди 2 години

Антигеннен се прави за 10 и излиза до 15-та минута. PCR също се прави за 10 минути и излиза между 20 и 48 маса. Експресен и по- бързо. Много от болниците и почти всички лаборатории правят такива. Там работят по повече от един човек (представи си). Дори има такива (ена1111), които идват до вас да ти направят тест. Но като не се интересуваш, как да знаеш. Плямпаш като екваториално пернато животно.

102

до 121

преди 2 години

Я ми дай пример за такъв тест до сега за Вирус предаващ се по-въздуха, дето се прави в нормална лаборатория. а за капацитетите - България не е други държави, ПСР почти не се практикуваще до 2020 у нас, а в другите държави е масов тест от 10-летия, но масов тест за неща дето не летят по въздуха и с тампона е безопасно да се работи, ако не го ближеш!

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 "и да се поставят под съмнение тези практики и мерките за безопасност на пресонала е просто смешно" Неграмотните анти-ваксъри нямат за цел да водят нормална дискусия, а да саботират такава, с подобни "въпроси". Факта, че ги повтарят след като са получили вече съответните отговори, го демонстрира прекрасно. Също така са напълно наясно с дейността си, която няма нищо общо с информираност и всичко общо с разрушаване на наормалността и диалогичността в обществото.

100

до 116

преди 2 години

колко време ти трябва да събереш на 1 място Много Проби?! За колко време вируса Умира и се разгражда извън тялото на тампон?! За какво тестваш при това положение! Не сме толко ***, за колко ни мислите!!

99

Анонимен

преди 2 години

До 104 Въпрос - Има страни, в които се правят много повече тестове, отколкото в България; Тестовете не са български феномен. Технологиите и начините на боравене с тези тестове са отработени на световно равнище - и да се поставят под съмнение тези практики и мерките за безопасност на пресонала е просто смешно. Да не говорим, че това е преливане от пусто в празно

98

Смях!

преди 2 години

Почвам да обикалям интензивните , да видим от къде ги вадите тези лъжи !!! Ако няма хора, почвам с тоягата !!!

97

Анонимен 22

преди 2 години

Здравословното състояние на хоратата влиза в категорията "лични данни". Никой няма право да ти ги изисква освен съответните органи. От къде на къде ще ни ги иска всеки от улицата. Това е незаконно. Тези мерки са безсмилени, защото няма как да се упражнява контол. Освен това по цял свят вече се водят дела за дискриминация и защита на личните данни. Нека се пробват.

96

do gt

преди 2 години

Добре се живее при Радев. Вижте как създава места само за ваксинирани. Бойко Борисов никога не е делил с мерките си хората на ваксинирани и неваксинирани. Но Илко помярски руски го прави

95

Анонимен

преди 2 години

До Клоунски Свят Аз не те питах колко са го правили "твоя". Аз те питах дали си питал "приятеля" ти лаборант, колко време им трябва да направят един ПСР тест най-бързо. Да четеш можеш ли?

94

до PCR-специалистите

преди 2 години

Доколкото ми е известно, RT-PCR е единственият, които се използва за COVID, защото при него РНК се превръща в ДНК преди амплификацията. Обикновенният PCR работи директно с ДНК. При RT-PCR - реакцията резултатите стават за около два часа. Едновременно се обработват серии от много проби, затова, предвид не малкия брой държавни и частни лаборатории и PCR-апарати в България не е никакъв проблем да се направят 6000 проби за 24 часа, с които започна тази "дискусия". Могат и повече.

93

гт

преди 2 години

Става страшно. Затваряйте...

92

Клоунски Свят

преди 2 години

До Анонимен - 101 Моя като го прави декември м.г чаках 2 дена, а знам че дежуреха до 22-23 часа да станат последните партиди - реално над 12 часа смяна. И това е стандарта - 48 часа , 24 ако си за пътуване в чужбина (реално едното е през ден, другото е на другия ден ти е готов). То на човека му писна, да не говорим колко са смешни парите (към болница, не тотално частна) и от скоро вече не работи там.

91

Анонимен

преди 2 години

До до 107/110 Вече ти се отговори на този въпрос, но както казах и по-рано - анти-ваксърите не обичате да четете. Затова сте анти-ваксъри.

90

Реалист

преди 2 години

за 24 часа само Имената върху Пробата не може да напишеш на 21 000 души, да не говорим да ги тестваш!

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 "Никой не ти налага да се ваксинираш и дали ще се ваксинираш изобщо не ме интересува" Буги смях и съжаление нати-ваксърските нагалси, че на ваксинираните им дреме за анти-ваксърските неща. Васкинираните се интересуват от тяхното си здраве и от това, живота им да продължава без нови големи затваряния. Анти-ваксърите се дискутитрат дотолкова, доколкото са част от проблема. Иначе на никой ваксиниран не му пука какво ще стане със здравето на един анти-ваксър.

88

до 107

преди 2 години

да сметнем, дори 15 минути на тест, това са 4 на час, 32 за 8 часа на и това при положение, че някой приема пациентите и им взима пробата! до 21 000 знаеш ли колко хора ти трябва за тази операция да става на всеки 24 часа?!

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 От коментара ти се разбира, че списваш от 13-та "глуха"! Оттам и озлоблението ти към тези дето са в 10-та "глуха"! Разбирам те, но няма да ти вляза в положението!

86

Анонимен

преди 2 години

До до 104/105 Слаб си в троленето, но е любопитно, че анти-вакъсрчетата не отговаряте на никакви въпроси. Явно си знаете за какво сте тук.

85

до 104

преди 2 години

Повечето тестове са антигенни. Антигенен тест се прави за 10 минути. До 15 минути най- много се знае положителен или отрицателен е. Други въпроси?

84

Анонимен

преди 2 години

До 102 Антонио Никой не ти налага да се ваксинираш и дали ще се ваксинираш изобщо не ме интересува