143

Сата НАТО

преди 2 години

Всъщност, много често Е. Голяма част от хоспитализираните минават през фази ... ----///---- "Много често" и "голяма част", не означава "винаги" и "всички", а двете заедно, означават точно един порядък по-малко. *** преброй в момента колко са и ще видиш. Всичко под 1400 е по-близо до моето предположение.

142

do 161

преди 2 години

ЗАРАЗАТА Е САМО В ТРОЛСКАТА ТИ ГЛАВА !

141

Да ПОЧВАТ мерките

преди 2 години

СЕГА се задава новата вълна от заразени хора връщащи се от почивки от море от чужбина и ще почнат да ходят по заведенията и фитнес клубовете и пак ще пламне заразата в големите градове и София. Затова ОЩЕ от СЕГА затворете фитнес клубовете и другите заведения и нощни клубчета.

140

Малечко са!

преди 2 години

Много малко са още след 10 000 пъти кратно умножение тогава вече ще можем да си говорим за нещо сериозно.

139

малкия масончо

преди 2 години

всичко е измамаказвам ви го защото тате ги прави тия работи

138

Анонимен

преди 2 години

Русофилът сатанато се подвизава отдавна в този сайт и винаги дава акъл безплатно. Особено се е доказал с логическо мислене. Надявам се сарказмът ми да се разбира.

137

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Може, но на практика НЕ Е.И това е очевидно и лесно проверяемо" Всъщност, много често Е. Голяма част от хоспитализираните минават през фази на недостиг на кислород и тогава им се подава.

136

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Ако за взимане на проби се рови толкова дълбоко в носа, то защо носим маски?" Обясни връзката между дълбочината на бъркането на носа и носененто на маски, та задаваш такъв "въпрос".

135

Сата НАТО

преди 2 години

Вече ти обясних, че на кислород може да е всеки от тези хоспитализирани случаи. ---///--- Може, но на практика НЕ Е.И това е очевидно и лесно проверяемо.

134

Анонимен

преди 2 години

Трябва леко да си коригирам изказването, че анти-ваксърите знаят точно какво правт с техните изказвания: сред тях има и една значителна група, които просто искат да се чувстват "значими", поради което ръсят "мозък" и след като се сблъскат с реалността на собствената си неграмотност, се хвърлят да си спасяват егото на неграмотници, като затъват все повече и повече в неграмотните си изказвания. Съвет към тях: ако искате да ви се слуша думата се хванете да се образовате, за да говорите ВЕРНИ неща!

133

Сата НАТО

преди 2 години

Ако за взимане на проби се рови толкова дълбоко в носа, то защо носим маски? Значи вирусите си седят вътре и не излизат. И обратно - ако вирусите фърчат постоянно от носа и устата, щеше да ги има и по устните и езика и на изхода на ноздрите.

132

до 148

преди 2 години

Жив вирус е разговорно. Както колегата ти каза, вирусът не е живо същество. Той е РНК или ДНК в обвивка от протеин и липиди. Конкретно тестът тества наличието на специфични протеини от вируса. За да е деактивиран вирусът, трябва нещо химическо да се е случило с него. Т.е. протеинът ще се е променил и вече няма да е вирус. Ако имаш такъв протеин си заразен. Когато оздравееш, тялото ти вече е елиминирало тези чужди протеини. Заигравка с думите антиген, антитяло, лимфоцити. Прочети малко.

131

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Напротив, поправих една груба лъжа, която изкривява реалността с цял порядък." Нищо не си "поправил". Вече ти обясних, че на кислород може да е всеки от тези хоспитализирани случаи.

130

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Ако поправката ми презюмираше това, щях да дам точната бройка на тези, които са в интензивни отделения." Ти Я даде. Дали съотвества на реалната е друга тема, но спомена числа, тъй че ....

129

Сата НАТО

преди 2 години

Тръгна да поправяш някой друг, точно с "буквализъм ---///---- Напротив, поправих една груба лъжа, която изкривява реалността с цял порядък.

128

Анонимен

преди 2 години

До до 142/148 "Не, Искам Да каже Че Мъртвите Протеини от Разградени Мъртви Организми, които се Носят из Въздуха, Които Попадат в Носа ми - Остават Там и на другия ден излизат със со по ла ми, а не Проникват в Организъмът ми!! Не Може да Тестваш Мъртъв Вирус и да Твръдиш, че е Жив у мене!" Бруталното ти анти-ваксърско войнстващо невежество продължава. :)))))

127

Анонимен

преди 2 години

До до 134........"Пробата се взима от Носа ми - а там има неща, които няма в Организъмът ми"..... Това е велико изказване! Тези неща изглежда са стигнали и до мозъка ти.

126

Сата НАТО

преди 2 години

поправката ти, която презюмира, че интензивни случаи непременно са "на кислород", а останлите - не са ---///---- Ако поправката ми презюмираше това, щях да дам точната бройка на тези, които са в интензивни отделения. Очевидно е, че съм направил някаво приближение, плюс-минус. Нали. Не си измисляй презумпции, които са само в твоята глава.

125

до 142

преди 2 години

Не, Искам Да каже Че Мъртвите Протеини от Разградени Мъртви Организми, които се Носят из Въздуха, Които Попадат в Носа ми - Остават Там и на другия ден излизат със со по ла ми, а не Проникват в Организъмът ми!! Не Може да Тестваш Мъртъв Вирус и да Твръдиш, че е Жив у мене!

124

до 130

преди 2 години

Знаеш ли, че физиката е основа за химията, а химията е основа за биологията. Защо едни елементи имат метален характер, а други неметален? Заради заряда им (броя електрони спрямо протони) и орбитата на електроните ли се проявяват тези свойства? Знаеш ли защо нещо е киселинно или алкално? Чувал ли си как АТФ се превръща в АДФ и каква роля играе това за организма?