55

Анонимен

преди 2 години

При ГЕРБ кражбите бяха нищожни в сравнение при кражбите при БСП и Царо!

54

Анонимен

преди 2 години

"20 , 30, годишните не знаят какви кражби имаше при управлението на БСП , ДПС" - А по времето на ГЕРБ имаше ли кражби?

53

Демократ

преди 2 години

ГЕРБ е най-лошото управление което България е имала до сега. За щастие днес със САЩ в ЕС и НАТО имаме най-висшия дар на човечеството - демокрацията. При демокрацията сме свободно или да изберем още по-лошо от ГЕРБ правителство, или да върнем ГЕРБ и да се закрепим на старото статукво.

52

Ямболски цървул

преди 2 години

В момента в парламента са стари и нови ....И още 33 избори да има...нищо към добро няма да се промени.

51

Анонимен

преди 2 години

20 , 30, годишните не знаят какви кражби имаше при управлението на БСП , ДПС , как Доган разпределяше порционите , не са чували за наглия Станишев , за Орешарски и за сламеният човек Беров Но ние по-старите знаем че ГЕРБ са най-малкото зло и за това хората гласуват за тях

50

Анонимен

преди 2 години

Чалгара проснат на дивана съска като се посъвземе: Пишете ми пост, че взеха да се усещат, че за нищо не ставам!

49

анонимен

преди 2 години

Щом на избирателите акъла им някъде другаде,а не в главата,нека да ходят през 3-4 месеца на избори и да избират смешници,на които нито им се управлява,нито могат.И всеки път да се харчат по 80-100 милиона народна пара,нали сме богата държава!

48

Анонимен

преди 2 години

Колко ли гласове ще получат двата нарциса ББ и Славчо?

47

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ пак ще спечелят изборите

46

Бранимир

преди 2 години

Бойко Тиквата дойде с обещания да потърски сметка и спре наглите кражби в държавата извършвани законно от тройната колаиция. И какво стана , продължи по техните утъпкани пътеки защото кюлчетата и пълните чекмеджета му се усладиха.

45

Анонимен

преди 2 години

При тройната и при БСП беше много по добре от ГЕРБ.

44

Анонимен

преди 2 години

Кои млади? ГЕРН оправляват от 12 години. 12 годишните ли?

43

до 49

преди 2 години

Няма как да е опозиция Трифонов. Той има шеф на НС. Опозицията няма шеф на НС. Няма как да е опозиция Трифонов. Будалка Ви. Опозицията не държи най-важните постоянни комисии в НС. ИТН имат председатели в 8 /цели осем/ комисии. 1. Комисия по здравеепазването. 2. Комисия по бюджет и финанси. 3.Комисия по правните въпроси. 4. Комисия по земеделието и храните. 5. Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред. 6. Комисия по енергетика и климат. 7. Комисия за контрол на службите. 8. Ком.по външна пол.

42

Анонимен

преди 2 години

До българинГЕРБ са най-малкото зло , младите не го знаят , защото не са виждали как вършееха бсп , дпс , царя , Беров

41

Анонимен

преди 2 години

При нови избори лашкащите се берачи на малини и бачкатори, които гласуваха за Слави, няма да го направят и нещата наистина стават доста интересни. ДБ, БСП, ДПС и ГЕРБ имат твърд електорат. Най-бедните и най-простите берачи, касиерки, склададжии и подобни yтaйки, които избраха Слави, ще решат изборите. Разбира се, нищо няма да се промени за тях- цял живот ще са слугинаж.

40

българин

преди 2 години

Не знам какъв трябва да е човек,за да покрепа гробаджийската престъпна организация,след всички излезли техни престъпни действия.

39

Гъми Беар

преди 2 години

Айдаа, на калпав космонавт ракетата му виновна. Руснаци и американци се намесили и ви объркали съзнанието та не сте гласували всички за тиквата.

38

Анонимен

преди 2 години

Слави няма да вземе и 5% Всички видяха колко е кух

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "Дано да не е истина това, което говори онзи гербаджия", *** рундьовско, не "гербаджия+, а твоят комунист-мра..ко..бесн..ик Чашков ще пусне бежанците при жена ти и дори ще им построи специални общежития!

36

До 31

преди 2 години

Народът е мъдър и ще даде на Радев втори мандат.