95

Време за промяна

преди 2 години

Стабилност ще се постигне тогава, когато след поредните избори ДБ, БСП и ИБГНИ имат общо повече от 120 депутати. Това е задачата, която стои пред избирателите. Тогава ще се състави редовно правителство. ..................................................................................... А дотогава ще управлява временно правителство и ще правим избори на всеки 3-4 месеца.

94

Атанас Велмазов

преди 2 години

Видя се, че никой няма топките да управлява освен господин БОРИСОВ ! Пълна подкрепа за Бойко Борисов и ГЕРБ, най-успешно управлявалият министър-председател и партия в историята на България- символ на просперитета и успеха !

93

за ОРЛИНЧО...

преди 2 години

АДСКИ СИ ПРАВ---ЕДИН ПО-ОРГАНИЗИРАН НАТИСК ОТ СТРАНА НА МИГРАНТИТЕ ОТ ТУРЦИЯ И ....БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЖАНСКИЯ ЛАГЕР НА ЕВРОПА! САМО ЛИПСВАТ ОРГАНИЗАТОРИ ...ХА,ХА,ХАААААААА....НО , ВЪПРОС НА СЪВСЕМ МАЛКО ВРЕМЕ!САМО НЕ ЗНАМ , КАКВИ ЩЕ ГИ ДЪРВИ ЛЬОТЧИКА , ТОГАВА.....И КОЙ ЩЕ ГО ЗАЩИТАВА?!НИЕ...ОПРЕДЕЛЕНО ---НЕ!

92

ГОООЛЕМ ПРАЗ....

преди 2 години

ТЯ И СЕГА ВЕЧЕ СИТУАЦИЯТА Е ПАТОВА И УСРАНА НАД 100%.....И НЕ ВЕРВАМ ДА СЕ УПРАВИ! ...ЯВНО ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА НА БЪЛГАРИЯ Е В АБСОЛЮТЕН РАЗПАД!ТРЕБВА ДА СИ КЬОРАВ , ТА ДА НЕ ГО ВИДИШ И РАЗБЕРЕШ....ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОСТОТИЯ И НЕКАДЪРНОСТ, РАЗБИВАТ НАЦИЯТА И ДЪРЖАВАТА!

91

Орлин Соколов

преди 2 години

Четох някъде че спешно се търсили гвадрдейци.Изглежда че и те са се разбягали покрай мераците на ,,Слави Сие''.Казват че новите кадри щяли да дойдат директно от Афганистан,направо със заредените пушки.

90

Въпросът е

преди 2 години

дали при следващите избори ще отидат да гласуват 50% от изберателите?В предишното и сесегашно НС се разиграха такива кал ни и мири зливи сцени, че нормалният човек е отвратен от политическия "елит". Ба Си елита!-политически хамелеони, махленски хулигани, политически пр ости тутки и експерименти, умствено ощетени от природата, без грам възпитание.Обаче с един общ знаменател - жажда за власт и келепирец!Дали пък не целят да не гласуваме и хаосът да продължи?За рибата и мътната вода го знаем.

89

Анонимен

преди 2 години

Славчуто напълни администрацията с калинки- клиентелисти. Раздадоха ни по един шнорхел и сега дружно бълбукаме.

88

Анонимен

преди 2 години

Всеки народ си плаща за простотията е невежеството.

87

999

преди 2 години

Нито една ДРУГА ВЛАСТ НЕ МОЖЕ ДА КАЗВА ИМА ИЛИ НЯМА КОРУПЦИЯ - ЗА ТОВА СИ ИМА СЪД И ПРОКУРАТУРА. НЕ МОЖЕ РЕЗИДИНТЪТ ДА КАЗВА ТОВА. НЕВЪЗМОЖНО Е ДА ЗНАЕ. САМО НАХЪСВА НАИВНИТЕ ВЯРВАЩИ.

86

Обективно

преди 2 години

Партиите на ПРОТЕСТИТЕ БЯХА СПОНСОРИРАНИ ОТ КГБ АГЕНТА ВАСИЛ БОЖКОВ. ОТМЪЩАВА НА БОКО ЗА ХАЗАРТНИЯ СИ БИЗНЕС, С КОЙТО НАРОДЪТ ИЗДИВЯ ОТ ТЪРКАНЕ НА ХАРТИЙКИ ОТ УЖ НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ, КОЯТО НЕ БЕШЕ НИКАК НАЦИОНАЛНА, СЪЩО И ДОСТА ИЗМАМНА. КОЙ БЕШЕ ПРАВ? АЗ БЛАГОДАРЯ НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И НА БОКИЧА ЗА ТОВА СПАСЕНИЕ.

85

Анонимен

преди 2 години

от това има изгода недоразумението гербераст мухобойко

84

О хо хо

преди 2 години

УСЕЩАНЕТО за корупция се ПРОМОТИРА ОТ РАДЕВ И КГБ. НЯМА ДОКАЗАНА КОРУПЦИЯ ЗАСЕГА.

83

Анонимен

преди 2 години

Протестите бяха една голяма глупост. Нито бяхме толкова зле, както се внушаваше, нито имаше такава голяма корупция.

82

Анонимен

преди 2 години

Петков да се свърже с ГЕРБ и да разговаря с тях, да не се похабява повече с незначителни партии и чужди политически каузи! Вижда се, че е способен и амбициозен, а ГЕРБ имат голям опит! Ще го оценят!

81

Иванова

преди 2 години

До анонимен,за Слави гласуваха феновете му от стадионите,дано не гласуват сега ,за да се оправи кашата ...,иначе Славчо ще си е ПАК добре ,ама суверена ..горко му.Е няма по -подготвен за министър председател,от Бойко ,трябва да го разбере всеки.Има грешки ,но има ползи от управлението му .И като няма друг подходящ ,по-добре да е пак той.Искам да бъде друг ,но кой ..кажете,вижте ги какви се пръкват.Един от друг по калпави и безпардонни.

80

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ и ДБ ще си вдигнат резултатите. ИТН може и да не се доберат до НС (Дай, Боже!).

79

Анонимен

преди 2 години

Гроб и глобалистите са край!

78

Истукан

преди 2 години

Докато държите ИТН на първите 2 места, ще има неоганичен брой предсрочни избори. На година се падат по 3 избори през 4 месеца. Мислете му.

77

Анонимен

преди 2 години

не е вярно - герб ще загубят още гласове

76

Анонимен

преди 2 години

Петков е назначил младата юристка Лена Бориславова като външен консултант за колосалната заплата от 8 000 евро.