56

до 66

преди 2 години

защото едните разнасят но не заболяват а другите се заразяват и боледувст. Не го ли схеащаш.Като имс в една стая петима вирусоносители на кого ще го предадат, те си го носят и нищо.

55

до 64

преди 2 години

Кажи го на този дето почина с три ваксини!!!

54

Анонимен

преди 2 години

До Аре спрете : Тъкмо обратното е!Дискриминират се здрави хора.И едните и другите заразяват и едните и другите имат еднакъв вирусен товар, но едните се дискриминират без никаква логика (очевидно не и по медицински причини).И да - искаме да водим СВОБОДЕН и щастлив живот, но на някои не им се позволява.Или сигурно не знаеш, че освен ограничения при пътуване и посещаване на всякакви обекти има и хора, които са заплашени от уволнение, ако не се боднат. Доброволно викаш?

53

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 64 Тогава защо се направиха паспорти - за вируса ли? Защо им разрешават да ходят без маски, където искат. Нали уж пазим другите.

52

до 52

преди 2 години

Имало е доста заразни болести преченяващ смърт, на които и да ден днешен не се знае причинителя с доста по страшни симптоми, е този сме успели да открием, в световен мащаб смъртността до сега е около 2,3-2,5% даже спряха да го пишат на сайта на worldometers.info/coronavirus/ щото не изглежа вече много плашещо, като не умаловажам болката на тези които са изагубили близка

51

Анонимен

преди 2 години

ала бала казал някой си уж в Оксфорд, как пък само Днес го намериха. Или лично им пращат изследванията да ги публикуват. Хайде като пишете се уточнявайте, едно е да си ваксиниран и да пренасяш вируса без да заболееш, друго е заразен и болен. Още в началото си го казаха преди делта да има.че ваксината ни пази от разболяеане а не от пренасяне на вируса. Тези откриха америка ли сега след 7 месеца.

50

Анонимен

преди 2 години

Тогава какъв е смисълът от ограничения само за неваксинирани . След като и едните и другите могат да заразяват .Други= ваксинирани

49

антиваксър

преди 2 години

До Аре спрете Принципно сте прав, но те недвусмислено ни показват, че скоро ще ни задължат, така че е разумно да реагираме изпреварващо, за да не ни поставят пред свършен факт. Че тогава трудно ще бъдем позитивни.

48

Анонимен

преди 2 години

Ваксината НЕ е създадена да предпазва от заразяване, а от тежко боледуване... Нищо ново няма в тази "новина"...

47

до 56

преди 2 години

Няма човек с нулева защита срещу ковид. Може би болен от СПИН само. Изобщо не е вярно, че всички хора ще се заразят дори и да имат контакт по цял ден с някой заразен. Има стотици примери за това. За някои и 10 ваксини не помагат, а за други и без ваксини имат пълна защита. Иначе вярвай си, щом те кефи. В Израел явно защото ваксината ги пази е нужно да се бодат за трети път? Бива, бива липса на разум, ама чак пък толкова!

46

Анонимен

преди 2 години

Не е глупав само този, който яде баницата.

45

Анонимен

преди 2 години

Я да видим сега кой е по-глупав? Този, който не се ваксинира или този, който се ваксинира с ваксина, която не работи?

44

Аре спрете

преди 2 години

Вакснирани и неваксинирани, ай стига вече. Ваксините към този момент продължават да са доброволни и всеки сам си решава. Никой не е ограничил свободатата на другите, дали ще се изисква тест, ваксина или преболедуване, всеки може да прави каквото си поиска. Медиите само настройват хората един срещу друг. Боцнете се или не, живейте както си решите. Радвайте се на живота с или без ваксина, всеки иска да е здрав и всеки сам решава как да постигне хармонията. Бъдете позитивни и спрете да четете новин

43

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 52 Не само е нов, ами направо си е лабораторен. Люк Монтание го каза, ***. Със сигурност има лекарство. Иначе нямаше да го пуснат.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен47 "На какво точно се радват тъпите антиваксъри? Че ваксинираните нямат 100% защита? Ами вие, с 0% защита? Как сте , а? Много скудоумие, Божеее"Приятел, ти добре ли си с главата? На каква дрога си?

41

Анонимен

преди 2 години

Мда, целият свят ще се затрие, само България и Афганистан ще останат на картата. На добър час палячовци!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47Ние сме глупави, че не могат да ни манипулират по-никакъв начин да се боднем, пък вие боднатите сте много умни. Тази истина много подхожда на глобалисткия свят в който живеем всичко е наобратно и с главата надолу.

39

Анонимен 123

преди 2 години

Ваксинираните се прецакаха,,, Уж нямаха да носят маски, да ходят свободно. И какво стана пак гледам слагат масово маски.

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя коронавирус е нов и няма нищо общо със старите си събратя. Да си чул някой друг вирус да предизвиква системен васкулит и имунен дефицит, и то едновременно??!! Ама откъде да знаеш като нямаш базисни познатия за вируси и болести.

37

до 34

преди 2 години

еми нормално, винаги има 2% които ще се разболяват повторно и винаги има 2% които НИКОГА няма да се разболеят, последното е генетически обосновано за да не изчезне даден вид