96

Анонимен

преди 2 години

Ако си ваксиниран, щял си да го караш по - леко. Глупости. Много бременна и малко бременна от снощи.

95

Еврика

преди 2 години

Добре дошли зомбита !

94

Гиб Мелсън

преди 2 години

Никой не отрича, че ваксината те пази от смърт или тежко заболяване и го прекарваш по-леко. Но не винаги. Както писах вчера в американските медии пише че има жертви и тежко болни и сред напълно ваксинирани. Пак се заразяват и пак умират или ги хоспитализират, но процента е доста по-малък. От 166 милиона ваксинирани напълно, 1507 са загинали въпреки перфектната ваксинация а 7101 са били хоспитализирани. Не трябва ваксинираните да имат привилегии, защото и те пренасят заразата.

93

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Но виж три дози, уф, това е друго нещо. Както и да е, още от първата секунда на "ваксинирането" беше ясно и недвусмислено обявено че не предпазват от заразяване и от разпространяване на болестта... Пише го в документите подадени за извънредно одобрение... СЗО го съобщиха... Ама кой ти помни осем, та чак девет месеца назад? Това си е чисто нова информация, всичко друго сме го забравили вече!

92

Анонимен

преди 2 години

Ако всички са ваксинирани, болниците ща са полупразни. Всички ще си обменят някакви вируси без значение. Без болнични , без пневмонии, без интубации. А така, неваксинираните горят. Ха ха

91

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните могат да заразяват, но не боледуват, или ако боледуват, то е леко. А неваксинираните посрещат вируса по гол зад...ик. избери си!

90

Гиб Мелсън

преди 2 години

Като си избият парите, които са вложили за ваксините тогава ще признаят цялата истина, но това е разбираемо. Все пак са изхарчени много пари за разработка, за производство, все някой трябва да плати тия милиарди. Лека полека загатват, че не са толкова велики ваксините. Говорят за 4-5 месеца. Това означава боцкане по два пъти в годината. И пак си преносител на заразата.

89

Анонимен

преди 2 години

Те знаят, че ние знаем, че ни лъжат. Всички знаят. Въпросът е кой първи ще изпуши.

88

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите пак заподскачаха като пуканка в тиган.В случая никой не коментира от какво и колко те пази ваксината.Коментира се,че дори да си ваксиниран пак заразяваш.И поради тази причина вие нямате право на по-различни права от неваксинираните.Точка.

87

Анонимен

преди 2 години

Тия какви ваксини ви пробутват, се не знае. Нали ги освобождавате от отговорност и вече моат да си праят квото искат. Подписче и евалата. Толко стеее....

86

Питам тогава

преди 2 години

Защо неваксиниран трябва да се тества за да пътува, а "ваксинирания" може свободно да пътува и заразява други?

85

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните не носят маски и заразяват. Тарикатите си мислеха, че ще свърши техния ад с една игличка. Не познаха естествено.

84

Анонимен

преди 2 години

И с 5 дози се ваксинирайте наведнъж, та дано ви мине мерака. Но няма С блеснал поглед ще се ваксинирате до безсъзнание.

83

Еза чий

преди 2 години

Буй тогава трябва да се ваксинирам?Нали аз съм "безотговорен" - неваксинираният.Ходиш си здрав и прав и в рейса те накиха един "съзнателен" надупчен, и си готов.За какво е тази истерия и агресия за ваксиниране.Може би "презареждане"? Да е сигурно заразяването на още и още...Що не си берете лайката, бе?Ще си мра от каквото Господ ми е отредил, не ми берете грижата.

82

Всички ще умрем

преди 2 години

Неваксинираните по-рано и с по-голяма степен на вероятност. А ваксинираните получават безплатна двойна доза вйагра, действаща от 3 до 6+ месеца. Приятелката ми е много и постоянно щастлива.

81

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните и се заразяват и заразяват И ква е ползата от ваксините? Само една БИГФАРМА си пълни джобовете т.е сметките! А минусите много! Докато производителя не носи отговорност за страничните ефекти никаква ваксинация. И моля по бързо триите 😁

80

Анонимен

преди 2 години

До до 90Ми естествено, че ще ме карантинират, ако измисления тест излезе позитивен. Вие от марс ли паате?

79

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте смело с ваксърската пропаганда, така още повече хора ще се събудят от дрямката си.

78

Анонимен

преди 2 години

Като заразяват, защо им издават сертификати и им дават привилегии? Някой да обясни тоя парадокс?

77

Анонимен

преди 2 години

Вам вакснатите си го носят и излизат позитивни, защо не ги карантинирате, както тези, които не са вакснати и са разбрали, че са болни след тестът който не е предназначен за коронавируси?