116

Ямболски цървул

преди 2 години

Графенов оксид.

115

до 126

преди 2 години

а малко по-късно в същата пресконференция, един от залата почна да вика "Нюрнберг 2 точка 0", "Нюрнберг 2 точка 0", "Нюрнберг 2 точка 0" и на тия от Правителството на Австралия погледите им станаха като на наакано бебе!!

114

dakotabg

преди 2 години

Може,ли нещо,дето не става за нищо,да се нарече ваксина!?А помага,ли за по-лесно протичане на заразата,кой,коой ще ми каже:)Бъдете здрави!

113

Анонимен

преди 2 години

До Последни Новини - това е голям майтап! Австралийският Министър Виктор Доминело с парализа на лицето от безвредните и безопасните... Хаха

112

Анонимен

преди 2 години

СЗО призова богатите държави да не правят трета доза на своите старци, а да дадат ваксини на бедните държави, които нямат и по една за своето население. А не, че разбираш ли , да не вземе да забогатява някой фармацевтичен гигант.

111

Анонимен

преди 2 години

Не е нужно да си специалист по ваксини, за да разбереш, че някой те пързаля. И малко мозък да имаш, достатъчен е. Сега, някои като са изцяло кухи *** ние какво да направим? Съдба..

110

Анонимен

преди 2 години

айде товА антиваксърите станаха спецове по пневмонии, вирусология, ваксини, да вземем по една диплома да им раздадем,Мангъра да си ги вземе в клиниката. Цял свят ползва ваксини те най умните, ще се разболяеат за имунитет. Ваша си воля, играйте руска рулетка. Само че тя е два вида един патрон в барабан или без един в барабан, ей това е разликата с ваксина или без.

109

Анонимен

преди 2 години

121, Преди година и половина други дози препоръчваха умните ни професори. Кунчев ревеше: Боцнете се и казваме край на ковида. Излъга. После същата история с втората игла. Пак лъжа. Третият му опит зацикли.

108

Анонимен

преди 2 години

Трета доза се препоръчва на хората с тежка имунна супресия. На другите няма нужда. Засега. Антиваксърите, ако са се надявали друг да им направи колективен имунитет останаха излъгани. Всички трябва да се ваксинират, иначе пак ще има пълни болници с неваксинирани. Статистиката в Европа показва, че в болниците са 98% неваксинирани. Това са фактите!

107

Анонимен

преди 2 години

Подгони ги шубето и на мен ми е мъчно за тях.

106

Анонимен

преди 2 години

А добър ви ден и честито ! Боц боц боб боц.............така и не чух или прочетох защо дори хора които са с две ръце за ваксинирането не препоръчват трета доза

105

Анонимен

преди 2 години

Чай ся, не разбрах - ако си се ваксинирал, пак може да се заразиш и да заразяваш, тоест пак трябва да те тестват и изолират, щото иначе ще натръшкаш другите. Я ми напомнете каква беше ползата от ваксината? Че евентуално може би едва ли не понякога има шанс някак си да го караш по-леко? А че повечето хора го карат леко и без да разберат даже без ваксина как ще коментирате?

104

Последни Новини

преди 2 години

Иранията е Пълна, "БезОпасните" Ваксини не Прощават-Австралийският Министър Виктор Доминело (victor dominello за който иска да пише в Гугъл и гледа видеото) получи Парализа на Бел (лявата или дясната страна на Лицето ти се Парализира) в Ефик като Страничен Ефект от КОВИД-Ваксината по време на Пресконференция,в която Агитира Австралийците за да се Ваксинират и какви Мерки за КОВИД взимат!Невероятно в Ефир Парализа на Бел - не пропускайте да го гледате!! Ваксинирайте се-Безопасно е, ама друг път!

103

Спрете се бре

преди 2 години

Побъркахте го тоя вирус с ваксините, които, явно не могат да го неутрализират и се стреми да се измъкне. Ако настъпиш целия червей, ще го смажеш. Ако настъпиш една част, ще се гърчи и ще се опитва да оцелее. Та така и с биопродукта в етап на тестване.

102

Анонимен

преди 2 години

3 доза се препоръчва само на тежко имуносупресирани пациенти . Другите да си живеят спокойно. Антиваксърите да треперят.

101

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите егоисти се спотайваха в ъгъла и чакаха другите да им направят колективния имунитет. Сега обаче се оказва, че са излъгани, налага се да се ваксинират, щото иначе ща се разболеят и може и да умрат. Все някога някой ще ги зарази и гаранция , че ще оцелеят няма. Зависи от генетични фактори как ще го изкараш. Няма значение дали си здрав, слаб, веган или марсианец ако щеш.

100

Анонимен

преди 2 години

СЗО вчера обяви, че 3тата доза е абсолютно ненужна и е с цел печалба от фирмите. Освен това СЗО обяви, че е нужно само 10% от населението да се ваксинира!

99

Анонимен

преди 2 години

Циркът е пълен. Очаквам да има още новини в стил, починал от корона вирус мъж пак се зарази.

98

Анонимен

преди 2 години

Тогава защо мин. Кацаров каза :заведения, в които персоналът е 100 %ваксиниран няма да бъдат затваряни. Целта им е да бъдем притиснати от работодателите. Тогава защо мин. Кацаров каза :заведения, в които персоналът е 100 %ваксиниран няма да бъдат затваряни. Целта им е да бъдем притиснати от работодателите.

97

българин

преди 2 години

А сега пак обяснете защо са полезни ваксините, щото нищо не разбрах? Окей, сигурно помагат донякъде.Това го разбрах. Но доколко? Не е много ясно. И нали не бяха задължителни? Тогава оставете хората на мира! Който иска да се ваксинира! Дори 5% да се ваксинират - лошо няма! Какви са тези гестаповски мерки на принуда?!А делтата е претърпял мутации в спайк протеина - затова ваксините не помагат.