146

Geni

преди 4 месеца

Ваксинационата пропагандна кампания е полица , адженда, дневен ред на йезуиитите !!

145

Анонимен

преди 4 месеца

До До Гиб МелсънОт 220 хил заразени с делта варианта в Англия, които са постъпили в болница, 100 хил са ваксинирани. От тях са починали общо 460 души, от които 300 са ваксинирани.

144

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен143"Цивилизованият свят въвежда все по-масово ваксинпас за достъп до услуги и заведения. Като го въведат навсякъде ще клекнете."Харесва ти да си зомбиран роб, нали?

143

Анонимен

преди 4 месеца

До Последни Новини "Австралийският Министър Виктор Доминело (victor dominello за който иска да пише в Гугъл и гледа видеото) получи Парализа на Бел (лявата или дясната страна на Лицето ти се Парализира) в Ефик като Страничен Ефект от КОВИД-Ваксината по време на Пресконференция,в която Агитира Австралийците за да се Ваксинират" - това е защото работи ваксинатат

142

Анонимен

преди 4 месеца

Верно ли? Никой не знаеше преди да ни кажете.

141

Шаши

преди 4 месеца

Стига с тези ваксини! Това не е ваксина. Казва се: генна терапия.

140

Анонимен

преди 4 месеца

Делта, мелта, игрек, мигрек, като свърши азбуката не ги знам как ще ги кръщават.

139

До Гиб Мелсън

преди 4 месеца

И ако 1507 от 166 милиона ваксинирани са умрели от ковид в САЩ, въпреки че са били ваксинирани, то сметката е...че са умрели 0.0009% от заразените ваксинирани. Което май е бая под 2.1%, и още по-малко.от 4% (официалната ковид-смъртност у нас).

138

Анонимен

преди 4 месеца

Цивилизованият свят въвежда все по-масово ваксинпас за достъп до услуги и заведения. Като го въведат навсякъде ще клекнете.

137

Анонимен

преди 4 месеца

MI TOGAZ ZA KYVSA TIQ TYPI VAKSINI??????

136

"по-бързо Започ

преди 4 месеца

Да отслабва" ха-ха-ха. То няма край тяхната бутафория. Из като пие мента започвам да отслабвам по-бързо отколкото ако пия бира

135

За се чете:

преди 4 месеца

Ваксинираните дори с две дори се заразяват, разболяват и умират. В допълнение и разнасят зараза. За съжаление кьорфишек и браво на всички 85% българи, които удържат на напъните на подкупените лекари и политици!

134

Анонимен

преди 4 месеца

Не съм антиваксър. Не съм ниско образован, нито имам примитивно мислене. Говоря 4 езика, освен български. Следя научните публикации от началото на ваксинационната кампания. Точно за това няма да се ваксинирам.Който желае да го направи и е убеден, че така ще се предпази, е свободен в избора си. Нямам никакъв проблем с това. Но аз в никакъв случай няма да се поддам на натиск, принуди, заплахи или подкупи и да се ваксинирам, за да угодя на правителство, здравна система или производители на ваксини

133

Анонимен

преди 4 месеца

Айде стига вече с тия убийствени ваксини неви искаме никакви ваксини забрана за всички ваксини

132

Анонимен

преди 4 месеца

До 104Цялото ми семейство имаше Ковид. Всички оздравяхме без болница и почти без да пием лекарства. Не сме ваксинирани и няма да се ваксинираме каквото и да стане. Не сме антиваксъри. Всички други ваксини имаме, но експерименталните препарати няма да си поставим. Не защото се опасявам от наличните странични ефекти, а заради наглата им реклама, насилственото им налагане и почти нулевата им ефективност.

131

Така е

преди 4 месеца

Антиваксърите сега мразят ваксинираните, че можело да ги заразят. А така се надяваха другите да свършат работата (сиреч да си сложат ваксини). И сега, бам...и те трябва да се ваксинират, защото се оказват по-уязвими.

130

До Aнонимен 99

преди 4 месеца

Това, че Вие знаете делтата от тая година, не означава, че в Индия и останалите също го знаят от тая година. Има го още от късната есен на 2020, т.е. всички го знаят от по-рано.

129

Анонимен

преди 4 месеца

Краят на 2022 г. Всички са ваксинирани, само бай Иван от едно планинско село упорито отказва. Отишъл личният му лекар при него, молил го да се ваксинира, но бай Иван продължавал да отказва. На следващия ден той си пуснал радиото, слушал си музика и работел в градината. По едно време музиката прекъснала и по радиото казали:- Специално за бай Иван съобщаваме, че е открит нов щам, много по- смъртоносен от сегашните.

128

Анонимен

преди 4 месеца

Антиваксърството е признак на ниско образование, нисък социален статус, примитивно мислене и простотия. Уви, тази демографска характеристика важи за все по-голям дял от населението на тази територия, България.

127

Анонимен

преди 4 месеца

До УуууАми не си слагай, бе! Ей ги де са гробищата, бегай там, да не те безпокоят и тормозят.