89

Калеко Алеко

преди 2 години

Какви щети, метежниците на фигуранта засега се справят чудесно, превърнаха НС в циркова арена на която да показват маймунджилъците си, проведоха "Нардният си съд" и изчегъртаха ГЕРБ, после започнаха да се изчегъртват и помежду си, изчегъртаха и работещите органи на българските институции...сега е наред изчегъртването на Конституцията и увеличаване на правомощията на преЦедента, който ще поеме и задълженията на Парламента, както и на главният Прокурор...и накрая изчегъртаните ще бъдем всички ние

88

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И точно те ще тръгнат надолу.

87

Анонимен

преди 2 години

Защо ние да казваме за кражбите. "Ти си го избра" да каже, защо се крие. Иначе те са ясни - КТБ, винетките, Автомагистрали, проекти по общините за саниране. Ако имахме прокуратура, досега съдилищата щяха да са пълни с обвинителни актове.

86

Анонимен

преди 2 години

Претестните за пет пари работа не могат да свършат и дори и външна поръчка не могат да изпълнят след толкова години бадева хранилка. Негодни са за всякаква полезна за държавата работа- само патос и фалшиви емоции.

85

Пак по опорката?

преди 2 години

До пияница мистик: Пак си прекалил с мастиката. "Борисов бил "диктатор" (ама без военен режим и гонене на опонентите)". Да, с подслушване на опонентите (без военен режим). "ГЕРБ била партия на "статуквото" (при положение, че е от 2009 на власт, а БСП е на 130 години)"? И какво беше статуквото? Бойко три мандата ни държа на дъното на ЕС, най-бедната и корумпирана държава а БСП беше единствената опозиция в НС. Стига му на Бойко толкова. Да си изпразва чекмеджето и да се изнася докато още може.

84

Слави Трифонов

преди 2 години

Иван Костов да направи правителство на спасението

83

Анонимен

преди 2 години

Огън да ги гори !

82

Анонимен

преди 2 години

Ще има разместване - дали нагоре, дали надолу за протестните партии не е ясно Анализаторите с мнение за посоката на базата на звездите прогнозират. Но да се очаква сериозни отклонения от 10% нагоре надолу е несериозно.

81

хм

преди 2 години

Че откога пък чалгарите са били от партиите на протеста ?

80

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е партия, която погази всякакви закони и по приумица на неграмотния си вожд направи толкова поразии заедно с мафията ДПС, че сега трудно ситуацията ще се оправи. Връх беше измислената нова конституция - венец на банкянската юридическа мисъл. Бързо забравяте май.

79

Ехххх

преди 2 години

Даже Аз ще призова ИТН да изгонят Слави и да си изберат нов лидер. Когато искаш да работиш за народа няма мое няма твое. Сядаш и работиш и намираш Изход и Решение.

78

Анонимен

преди 2 години

И павета ще понесат... ...по главите си...

77

MaйMyнaтa

преди 2 години

При кабинет на метежниците щетите им ще са повече, а провала огромен

76

555

преди 2 години

Моля тези , които обвиняват Бойко в кражби поне да кажат къде са му влоговете и поне за 1-2 милиона ако не за милиарди. За хвърляне в общественото пространство на тежки недоказани обвинения уронващи престижа на определени лица се носи наказателна отговорност . А що се отнася до платени *** към някоя партия , мисля ,че това е пълна глупост и тази мантра е неуместна и смешна.

75

До 68

преди 2 години

Това са герберски партенки за окаляне на правителството.При тая криза,на никой не му е до нови самолети.Кабинета каза за какво са парите и ако си българин,ще се съгласиш с това.ДПС най-много реват срещу това,защото засегнаха Шиши и сие.От ГЕРБ също.Нали са навързани като свински черва.

74

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 68: "ако е вярно че служебното е поръчало още 8 самолета"? Това пък откъде го измисли? Не вярвам дори радио Ереван да го е казало. ................................... А по темата: Ще понесат щети партиите на протеста, особено ИТН. Но това ще бъде път към нормализация. Протестиращите очакваха от тях да съставят правителство, а се оказа, че Слави иска цялата власт за себе си. Нещата ще си дойдат на мястото когато ИТН слезе на трето-четвърто място по брой гласове. Дотогава - все избори

73

пияница мистик

преди 2 години

В България думите стават модерни, като това да ядеш хляб от ЛИМЕЦ, да пиеш шейк от СПИРУЛИНА или да слагаш във всяка салата АВОКАДО :))) Същото е и с българския чалгаманталитет и в политиката. Сега е супер модерно постоянно да се употребяват думи, чието значение не се знаят и то от активни политици. Борисов бил "диктатор" (ама без военен режим и гонене на опонентите), ГЕРБ била партия на "статуквото" (при положение, че е от 2009 на власт, а БСП е на 130 години) и т.н. Абе пр0cт народ, това е

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 Това ли ви е новата опорка. отивай на границата и ги спирай.

71

Ехххх

преди 2 години

Абе байно, чия държавица са "счупили"?? Тая дето изгони всички българи в чужбина а храни сиgанитe да гласуват ли?? Народа чака ИТН, ДБ, ИБГНИ да седнат и да се разберат, защото друг изход няма!!! Трябва да си изпълнят обещанията а това минава само през споразумение и разбирателство.

70

Анонимен

преди 2 години

Вече и на децата стана ясно, че др. Радев и неговото правителство са вредни и опасни за България. Другите т.н. протестни партии са още по зле, те са обслужващ персонал на престъпниците като наемния убиец Божков-черепа. Явно ще си го връщаме ГЕРБ, защото иначе ще изчезне Държавата.