149

факт!

преди 2 години

Мая и Танчето Дончева отиват при ВМРО ..., на ринга остават 1/ ИТН , ...2/ ДПС ,... 3/ ГЕРБ ,... 4/ БСП .... за останалите няма място !

148

Анонимен

преди 2 години

Активирани са коментиращи в полза на герб, под статия верочтно платена от герб за изследване платено от герб? Работа, работа, работа.. така ли беше?Цъкане. цъкане, цъкане по клавиатурата.

147

do 149

преди 2 години

До Рошко"по-добре да намерят допирни точки с ГЕРБ. Там не всички са корумпирани и крадци." ?Сериозно ли мислиш, че в авторитарна казармена организация, в която повечето са крадци може да вирее някой , който не е крадец? И ако има такъв - то той не е отглеждан и напояван точно с тази цел, за да се покаже - ето имаме един некрадец?

146

Фактите !

преди 2 години

Оказва се на практика , че всички партии са вече против ИТН , не искат да си развалят РАХАТЛЪКА , РЕДА и ЗАКОННОСТА , ДАЛАВЕРИТЕ И КОРУПЦИЯТА , за което настояват от ИТН да бъде премахнато !Или по-точно , на следващите избори :ИТН с/у всички останали !

145

Dinosaurus

преди 2 години

"Г**а си с рози накичи, че е о**ан да не личи". Нови избори за ощв 100 милиона, наглеци подли. Ще понесат каквото са заслужили с действията и бездействията си !!!

144

Даа!

преди 2 години

До Просто минавам.. А ИМА ЛИ НЕКОРУМПИРАНИ , СЛЕД КАТО БЪЛГАРИЯ Е най-корумпираната държава !?

143

Ще страда БСП

преди 2 години

Най-старата партия на българските пенсионери. Всеки ден губи гласове умират хората, които биха гласували на по 60, 70 и 80 и дори 90++ години. Най-голямата трагедия е за БСП те с всеки изминал ден се топят и падат на долу до пълно изпадане от парламента. Изборите трябва по-късно да ги направят.

142

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите и се отчайвам. Толкова ли ни е къса паметта? Пак ли мутрите и крадците ще качавате на власт? Бойко освен, че е глупав човек е взел и да изперква с възрастта. И този човек е най-доброто, което имаме ли?

141

Просто минавам

преди 2 години

До РошкоКазвате не са всички корумпирани, а кои са корумпираните?

140

Анонимен

преди 2 години

В основата на почти всички проблеми за България в момента стои пpocтотията на голяма част от хората, които гласуваха за партиите на поДмяната. Всички тези хора умишлено са саботирали и управлението на държавата с поведението си към ГЕРБ. Държавата е отражение на хората в нея. Ако болшинството хора са некачествени... каква да е държавата...?

139

Бойко Рашков

преди 2 години

На следващите избори няма да има много гласували за ГЕРБ, предполагам

138

Анонимен

преди 2 години

Тролчетата на пеевски и Бойко, стягайте куфарите, чуете ли, че хората са пак навън, да знаете че идват при вас да се разберем по от коя родина сме произлезли и кой ви дава десетки милиони подарък. Вие не сте политически сили, а сте политически трупове.

137

Анонимен

преди 2 години

Няма нормални хора, които да гласуват за партиите на поДмяната... За съжаление, обаче глyпаците в България са твърде много.

136

Рошко

преди 2 години

На следващите избори най-вероятно ГЕРБ ще повшат резултата си, но и ИТН. В двете НС -45 и 46 се видя, че ДБ, ИБГНИ и БСП са ЯЛОВИ. ПЪРВО ТЕ НЯМАТ ДОСТАТЪЧНА ЕЛЕКТОРАЛНА ПОДКРЕПА И СЪОТВЕТНО И ПОДКРЕПА. ОТ ТАМ НЯМАТ И 51% В НС. За мен вместо Слави да се договаря с ДБ, БСП и ИБГНИ/Боже какво претенциозно име на партия. Кои сте вие с 14 депутата?/ беше по-добре да намерят допирни точки с ГЕРБ. Там не всички са корумпирани и крадци. Освен това се видя, че така наречените протестори са слуги на МУТРИ

135

Dinosaurus

преди 2 години

До Анонимен 138. Българоубийците в момента са в НС, начело с учиндолския п*р, а също и в служебното правителство, назначено от родоотстъпника и разделител на нацията, Челения чорап

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138: Ще бягат при Черепа тези, на които плащаше да се търкалят по паветата, а после от НС и служебното правителство да обясняват как нищо не могат да "приоменят", щото са ***, измамници и продажници, жадни за власт и облаги и некадърни за управници и политици. Начело с Чорапа, инициатор на собствената си политическа гибел.

133

реваншистите

преди 2 години

Естествено, че ще получат по-слаба подкрепа от балъците, които излъгаха да гласуват за тях... Всички хора видяха, че нямат място в парламента... Абсолютно неадекватни хора.

132

моля

преди 2 години

някой да напише по една причина мая общата , импексова , славчу и плажуващият ицко , да управляват България - заедно или поотделно . видяхте колко струва обединението и единомислието им което демонстрираха в началото .

131

Анонимен

преди 2 години

Гласуването за герб на следващи избори би било гласуване на отчаянието. Това е отчаянието на човек , който си казва - е, предавам се, няма какво повече да направя.На смъртник, който вече се е предал и е въпрос на часове да умре. Именно сега е момента българската нация да покаже, че е жива още. Аз вярвам че сме способни, така както го показахме на олимпийските игри. Че можем да се върнем. Гласува се за партия, която с най-малка вероятност е клонинг на статуквото, който която си избере - това е.

130

КЛ

преди 2 години

Борисов много си е повярвал. Впрегнал е буквално всички - платените 3 национални телевизии, сайтове като пик и блитц, и всякакви платени лози да лобират да се върне във властта. Това просто няма как да се случи. Проблемът не е да махнем Борисов и да докараме Нинова. Политическата ни система се срина. Заместването на едни крадци с други крадци няма да реши системните проблеми. Не приемам, че целият народ подкрепя тази система и е съгласен да слагаме мошенници да управляват държавата.