81

Лешояд

преди 2 години

И как племенникът организира погребение без да е видял трупа. Явно е нямал търпение леля му да си иде на оня свят, за да прибере я скътаните й пари, я някой имот.

80

Анонимен

преди 2 години

Племенникът нещо не ми вдъхваше доверие, защо толкова се е разгневил, че леля му е жива. Това не е нормално поведение. Като гледах репортажа имах чувството, че даже съжалява, че банката е жива.

79

ДА

преди 2 години

Някои ръкопляскаха на лекарите,ама аз мисля,че малко ги бият!

78

Анонимен

преди 2 години

Трябва му повече от шамар на този лекар. При нас няма друга институция освен шамарите, която да следи за медицинската етика.

77

До манутд

преди 2 години

От къде са му взели телефонния номер на Жорко ли? Явно нито си в влизал в болница, нито пък си от доверените хора на твои близки. Та да ти кажа. Винаги искат номер на близък човек и това е без изключение. Ако не за друго, поне ако се случи нещо ,да има кое да поеме последващите действия.

76

Класически българин

преди 2 години

"Кажат му ,че леля му умряла, чуе я по телефона -ходи пребива лекаря"

75

Aaaх

преди 2 години

Бързат да ни погребат от коронавируса, не бързайте толкова господа лекари, на всеки ще му дойде времето

74

Анонимен

преди 2 години

Справедлив ли е шамарът ударен на лекаря?Честно казано аз бих се въздържал, тъй като ми е под достойнството, но всъщност реакцията е правилна. А ако се е оплакал за отнесения шамар - той е достойна за съжаление ***, която не умее да понася наказание за грешките си - да го уволнят и да плаща обезщетение за нанесени вреди - има си адвокати, които могат да го съблекат.Пyмяр

73

Анонимен

преди 2 години

Има достатъчно емоционално нестабилни личности, които откачиша покрай локдауните и вярват на всяка глупост, която чуят, пият всякакви лекарства и тн Във всяка лаборатория, ако питаш лаборантите ще ти отговорят колко достоверни са тези тестове...

72

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли още на статистиките за Ковид? Ако да, предполагам все още вярва и в дядо Коледа хахаха ... "шарани" много... докато ги има ще има и много "рибари". ПСР-тестът засича има-няма 50 вируса т.е. освен за тоалетна хартия, за друго статистиката не става. Ааа забравих, че интересуващите се най-много от статистиката вече са ваксинирани, а и си имат тоалетна хартия поне за още няколко години, понеже я изкупиха март 2020... еми жалко... пак късата клечка хахаха

71

мхм

преди 2 години

и на мен ми се случи подобно нещо, писна ми от тези лекари

70

манутд

преди 2 години

И откъде му взеха тел,номер на Жорко,за да му се обадят?

69

НЗОК бизнес

преди 2 години

Е поне става ясно как се прави ковид стъкмистиката. В бургаската болница в момента всички с лятната диар*я в момента ги пишат ковидни и щедро обясняват как ежегодния стомашен вирус били всъщност нови симптоми на делтата.

68

Анонимен

преди 2 години

Лекарска небрежност.

67

Анонимен

преди 2 години

Шамар емалко, баси скандала, баси мързеливите некадърници. Остави би трябвало да има и болницата да изплати едно солено обезщетение за моралните щети.

66

Архимандрит Груйчо

преди 2 години

Аз затова ще си кръстя детето Навуходоносор да видим кой ще го обърка :)

65

Сашо от Варна

преди 2 години

Не бой се - леля ти е жива, пак ще можеш да нанкаш с нея...

64

До 69

преди 2 години

То и в нашите болници има яко мафия с погр. агенции...само определени се допускат.

63

Анонимен

преди 2 години

Тия маниаци объркали Еленка. Дано не почине Иван или Георги, че кой знае колко семейства ще стреснат.

62

Анонимен

преди 2 години

До 70 "пичове вземете си хапчетата, нищо не е станало" .....Твърде много хапчета пиеш и вече не различаваш правилно от грешно. Вземи ги понамали малко или ги смени!