25

Анонимен

преди 2 години

Много сериозно текучество в тая гвардия, поне 2 пъти в годината търсят хора. Явно не е много хубава работата.

24

Анонимен

преди 2 години

Там се записват истински българи, не като повечето тук ***$ки и мрънкащи. Пишете си у интернета и оставете мъжете да са мъже. Мишки

23

Анонимен

преди 2 години

Точно преди Радевата зима не бих си сложил главата в торбата за гвардеец.

22

Асан

преди 2 години

У Враня са поделението на Мевере жандармерията :)))

21

Асан

преди 2 години

Тия са милиционери ква армия :)))

20

Невъзмутим

преди 2 години

Това е някаква клоунада! Гвардеец е съвсем друго понятие. Истинския гвардеец би открил огън по хора, били от прокуратурата, които нахълтват в президентството! Я нахълтайте така в Бъкингам!

19

Бонго Бонго

преди 2 години

Хората парите си не взеха все още, а редник Радев увеличава охраната за сметка на българският богатият български народ.Не те е срам Радев, амеба такава!Вън !!

18

Бонго Бонго

преди 2 години

Ха ха ха редник Радев се наака. Искат още гвардейци дневални, защото редник Радев чака гости есента.Радев махни и секретарката си от там.Само,че вместо мен ще дойдат полиция за арест.Ония битите полицаи, те много те обичат.

17

Анонимен

преди 2 години

На Радев ще му трябват поне 2400 тази есен. Радев, идваме!

16

Чукундур

преди 2 години

Армията търси гвардейци.Ония бе дето седят диван-чапраз пред президентсвото

15

Ко?

преди 2 години

Озвучителя пък що трябва да се пъне с лицевите опори? А водача на автомобили пък що трябва да решава тест ?

14

Анонимен

преди 2 години

До Радев. (или който не е разбрал, че не се пише така, но ...)Радев има по-висока и обща и всякаква куптура от теб.Ти просто си се самоизчегъртай. Не ставаш.

13

Да бе да

преди 2 години

Ашици те да ми стигнат до колене!Да слезе Фигуранто да виси поне 2смени,и без това работа не върши!

12

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Големи яйца.

11

Като се търси

преди 2 години

рестартиране на държавата и смяна на системата,да се почне отгоре надолу.Да се намалят заплатите и екстрите на властниците,средствата за управление на страната.То не са офиси,персонал,автомобили,представителни...Народът беден,но управляващите богати,сами си определят заплатите и привилегиите,а това е за сметка на народа.Иначе на приказки какви демократи сме нямаме надприказване.И едни сменят предишните с много обвинения,но после виждаме,че промените са само в имена, а не в принципи,много лъжа

10

Анонимен

преди 2 години

До Какво правят. Правят нещо, което ти си некадърен да правиш. Не само защото си неграмотен. Просто не те бива.

9

Какво правят

преди 2 години

гвардейците?Висят с часове на едно място,а после със смешна соц стъпка се сменят.Какво пазят?Омразни и ненужни политици с огромни заплати,които искат и военни почести,за да докажат че са яхнали народа.Да се закрие почетната рота,НСО да сиохранява генералисимуса,а като идват чужди величия,да ги посрещат колегите им по длъжност.Стига с това унижаване на млади хора чрез паркетни длъжности.

8

Анонимен

преди 2 години

До Ако са умни! Ето длъжности за ИТН!

7

Ако са умни

преди 2 години

До АнонименДрехите ще се напръскат с вода, за да са влажни, ако духа лек вятър ще се търпи...Между другото, когато Британия е била Велика империя. В Бъкингамският дворец е имало длъжност за петел. Разбира се, в двореца няма място за такова животно, затова тази длъжност е изпълнявана от офицер, по днешному полковник... Всяка сутрин кукуригал в 6 часа...

6

Анонимен

преди 2 години

Минах пред президентсвото в един от най-жегавите дни сигурно беше - 36-37 градуса в сф.Видях как гвардейците бяха с униформите си и едни дебели калпаци - малоумно е да мъчиш тия млади момчета така.