23

Анонимен

преди 2 години

На влизане да подпишат, че са подръжници на светската държава и няма да се борят за налагане на шариат.

22

Никк

преди 2 години

Само семейства или жени с деца. Без сами мъже. И най добре да са християни.

21

Ник

преди 2 години

Аз съм съгласен да приемаме мигранти, при следните условия:1. Да приемат християнството веднага при идването. 2. Семейството получава постоянно пребиваване в Бг, и се отказва от всякакво друго гражданство доброволно. 3. Децата се записват на училище, и с родителите, учат интензивно български език.С ДВЕ ДУМИ АКО ИСКАТ В БЪЛГАРИЯ - СТАВАТ БЪЛГАРИ И НИКАКВИ ДРУГИ!

20

Анонимен

преди 2 години

До 22Не се прави на умен , не си. Нито знаеш, какви програми има, нито нищо. Кой те знае къв панелен бек си. Ако имаше толкова акъл да развиваш Европа ... едвали щеше да си тук по цял ден клоун.

19

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз веднага да струпа военна мощ на границите си - България и Гърция! Какъв съюз е това да седи да глефа? Нали видяхте, че минат ли оттук идват при вас на запад. Нямате спасение. Пращайте войници и техника всипки , не се ослушвайте.

18

Анонимен

преди 2 години

Прити Пател зове за съчувствие....Щели да приемат за сега 20000 жени и деца от Афганистан. На въпроси от рода на "тези майки и деца няма ли да поискат да се съберат с мъжете/бащите си, отговор не бе получен. Апропо, Шотландия отказва категорично да ги приема.

17

Анонимен

преди 2 години

от 5 млн - 10% са 500 хил. - това е 20 пъти повече от нашата редовна армия

16

дедо Ташунко

преди 2 години

В днешният мюнхенски "дневен вестник" (Tageszeitung) се споменава, как министъра на вътр. работи - Хорст Зеехофер е убеден, че около 5 милиона бежанци ще потеглят от Афганистан, за да избягат от талибаните и въвежданата шерия. Десет % от тях вече са на път. Това е новата миграционна вълна, която ще бъде по-внушителна и от сирийската преди 6 години. Българите не бива да се плашат, беглеците са на път за Германия, Австрия, Холандия, Франция. Всички от бягащите са наясно къде има повече келепирец.

15

Анонимен

преди 2 години

Европа си заслужава съдбата. Някога европейците са били хора от желязо, а сега мъжете по цял ден са на педикюр, маникюр, епилиране, фризьори, жените не могат да се вредят от тия гейове. И по цял ден им набиват в празните глави за човешки права и либерализъм. От десетилетия се приемат всякакви орди в Европа, това е подмяна. Но да ги трепат и завладяват мигрантите, като само ревът за правата на палестинците и на кой ли не. Да ги трепат, това са си надробили. Важното е БГ да оцелее някак.

14

.

преди 2 години

Ами да! Няма да е врата а ще е арка - като триумфалната в Париж.

13

Анонимен

преди 2 години

Фронтекс участват активно в трафика на хора, спасяват мигранти на лодки и ги водят в Европа.

12

Празни приказки

преди 2 години

Празни приказки на разни пионки. Никой нямал да пуска мигранти, а вече никой не знае колко милиона пуснаха отвсякъде. Всички знаят кои елити стоят зад това, каква е целта и как е въпрос на време да гръмне бурето с барут. Никой не прави реално нещо по въпроса, защото или са подкупени или са страхливци, които се подават на заплахи. Границите са затворени само за европейците. За мигрантите няма граници, измислена пандемия, ваксини или карантини. И всички мигранти са мъже.

11

Анонимен

преди 2 години

Израел е добър модел, не съм чул да имат мигрантски проблем. Скоро плоцентно в Европа ще има повече мюсюлмани отколкото в Израел. Заради криворазбрана толерантност.

10

RAZOR RAMON

преди 2 години

В АЛЕКСАНДРУПОЛИС ИМА 4000 ЗДРАВО ВЪОРЪЖЕНИ АМЕРИКАНСКИ СПЕЦ.КОММАНДОСИ ОТ ФЛОТА НА США !!!...ОТ ДВЕ ГОДИНИ АЛЕКАНДРУПОЛИС СТАНА СУПЕР ЗВЕРСКА БАЗА НА ГЪРЦИЯ НАЙ-ВЕЧЕ + А САЩ СЕ ВОДЯТ ЛЮБЕЗНИ ГОСТИ ..ТЯ СИ Е ГРЪЦКА БАЗАТА 100 ПРОЦЕНТА..НЕ Е НА САЩ.....НО ТАМ ИМА 70 ТАНКА ''ЕЙБРАМСИ'' ПОСЛЕДНА МОДИФИКАЦИЯ., 300 БРОНЕТРАНСПОРТИОРА ''БРАДЛИ'' , ВОЕННИ ХЪМВИТА И ХАМЪРИ , + 42 ХЕЛЛИКОПТЕРОС ''БЛЕК ХОУК'', И 34 ''АПАЧИ'' .

9

Анонимен

преди 2 години

Гърция ще ги пази Фронтекс, ние пък си имаме Динко от Ямбол.

8

Анонимен

преди 2 години

Гърция е главен виновник за мигрантссата криза защото не си пази границите. Гърците ги мързи дори това да свършат. И така милиони мигранти минаха през Гърция и заляха цяла Европа. Като мигрантите стъпят в Гърция не ги връщат, а им дават вода, храна и джобни да ходят на Запад. Обаче Македония си затвори границата, гърците изпищяха на умряло и започнаха да говорят как трябвало да има повече солидарност, разбирай, някой да им прибира мигрантите защото ги мързи да си пазят границите.

7

Анонимен

преди 2 години

Ти си се объркал.Всяко управление на Бг е толерантно към корупция.Борисов поне можеше да прави нещо.Ще го разберете като ви цъфнат хиляди мигранти.

6

Анонимен

преди 2 години

Зелената ни граница трябва да стане непристъпна като по онова време и стрелба по нарушителите, ако са читави има КПП-та за тази работа иначе шута и кой от къде е.

5

мак

преди 2 години

Колкото и да се стараят, никой няма да може да спре нова вълна. Още повече, че пак има натиск за приемане и готовност на Германия или пък Великобритания да приюти хиляди. Пак ще има сцени по границите и битка на "европейци" срещу "ксенофоби". И така до безкрай, цял свят ще се пресели и ще съсипе гостоприемна Евпора.

4

до 1

преди 2 години

Нещо си се объркал и изпадаш в противоречие. Бойко и корумпирано управление са синоними.