19

Сюлейман паша

преди 5 месеца

А бре веселинчо,доста весел човек си бил ти, та ни развеселяваш тука!Кой ви пита вас,па и сьрбия кьде какво по света да става ?Толкова ли сте кухи и двата народа да не осьзнавате, че нито в балканските,нито в европейските,още повече в световните дела не играете никаква,ама никакаа роля!Те,сьрбите напоследьк здраво се вкопчиха в руснаците(на които по титово време гледаха с насмешка) и се надяват на тях-вие на кого и какво се надявате?! С мегаломания от живково време не става тая работа...

18

Анонимен

преди 5 месеца

Той вече се разпада ЕС.

17

Анонимен

преди 5 месеца

И тъй ,вие мастити учени се оказахте същите некадърници като политиците ни през 20век.Обслужихте перфектно сръбския интерес.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Не им трябва ЕС нито на Сърбия, нито на Македония. И ние българите се натискахме и припявахме възторжено одата на радостта, а в крайна сметка ЕС се оказа катастрофа за България

15

Анонимен

преди 5 месеца

сърбоманията в българина е дълбоко вкоренена и в този смисъл той никога няма да застане срещу брата сърбин...така че ако чуете някой в българия да говори срещу сърбите и сърбия и да обвинява белград за провалите с р.македония,да знаете,че той е добре платен сръбски агент като този на снимката.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Ставете и вето на Србииа , пошто она не блокира , а вие ко божем не поддржувате.

13

Анонимен

преди 5 месеца

До Анониментова,че имат паспорти се дължи на алчността и корупцията в някои политически кръгове.които натрупаха несметни богатства от тази търговия.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Затова пък македонците си накупиха Български паспорти и си работят и живеят в Европа и са Ок говарят срещу нас че ни мразят а паспортите ни трябват казват само да работим овде у Европа Така че въобще не им дреме дали и кога ще влязат в Европа те са там отдавна и си живеят и работят с бг документи

11

Анонимен

преди 5 месеца

защо когато става въпрос за конфликт по оста сърби-албанци,българите категорично застават на страната на сърбите?а когато става въпрос за конфликта по оста албанци-македонци,българите застават на страната на албанците надявайки се македонците да станат българи щрез албанска помощ.което ни доказва за пореден път,че българите за по-големи сърбомани от когото и да било.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Само дето от Сърбия нищо не зависи.

9

джаич

преди 5 месеца

Когато един план не работи се отхвърля , след обстоен анализ , концептуализиране , синтез , синопсис , точна преценка и последващо обобщение вземайки се предвид - фактите , доказателствата , логиката , разумната аргументация и истината такава каквато е , а тя очевадно не е на страната на Бугария . На всички в EU вече е ясно - кой е крив и кой е прав !

8

Анонимен

преди 5 месеца

Докато ЕС ги подкрепя и дори не иска да чуе нашата позиция, камо ли да вникне в нея, те ще са мотивирани да се държат нагло с нас. Трябваше обща позиция с Гърция и да се държим заедно, а сега ще е много трудно.

7

Анонимен

преди 5 месеца

искам да му напомня на този "историк" на снимката,че сърбия и българия са действали рамо до рамо в македония и затова имат подписан договор,с което официализират подялбата по братски на македония и затова най-големите сърбомани са именно българите.

6

Анонимен

преди 5 месеца

след като смяташ,че белград не пуска република македония в ес,заминавай за белград тропни на масата там и им кажи-пускайте македония в ес,защото ще ви нападнем с двете ръждясали уазки от поделението в горна баня.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Сърбите са прави!

4

Анонимен

преди 5 месеца

след като сърбия ви е виновна какво се занимавате със скопие...очевидно,че вашия проблем е в белград!а този на снимката е сръбски агент комунист

3

Иван

преди 5 месеца

Че кой ги пита сърбите по темата? :)) Аман от разбирачи.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на сърбите, и ние - така!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Изгонихме руските шпиони, а Кремъл ги изпрати в РСМ и Сърбия да мътят водите там