37

Микис Теодоракис

преди 2 години

Този Болшевик Кирил Топалов--ще яде голям бой от ГРЪЦКИТЕ ПРОФЕССОРИ ПО ИСТОРИЯ И АНТИЧНОСТ ....ВСИЧКИ НАХОДКИ В Билгария---СА ГРЪЦКИ , И НА ГРЪЦКИ ЕЗИК = Каменни Стелли, мрамори, коллони и др. !!...КАК ЩЕ ОБЯСНИ ТОВА БОЛШЕВИКА ТОПАЛОВ ? ММ ?

36

аа1830

преди 2 години

Вчера гледах История.bg с участието на Бойко Василев. Накрая каза нещо което е доста вярно според мен. Бг след Балканската война е трябвало да се укроти и избере Македония или Беломорието,но амбициите ни (най-вече заради святата идеята всички бг да са в една държава) са ни провалили. Следващия провал е на Гърция след Гръцко-Турската война където 1,5 млн гърци се изселват от Малаазия където са живели векове. Сърбия изяде дървото след юго периода и войните. Всяка държава повтаря същите грешки...

35

Микис Теодоракис

преди 2 години

СЕВЕРНА МАКЕДОНИА Е ГРЪЦКА ЗЕМЯ..ГЪРЦИЯ ПОДКРЕПЯ НА 200 ПРОЦЕНТА ФИРОМ ....БАЛГАРИТЕ ЩЯ ЯДАТ МНОГО БОЙ ОТ МНОГО СИЛНИ ПРОТИВНИЦИ.

34

е

преди 2 години

До Da, za MakedonijaТук се пише САМО на БЪЛГАРСКИ, бе!!!

33

Анонимен

преди 2 години

До Владо ПуткатаНАПЪЛНО СИ ПРАВ НЕ СИ СТРУВА ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ТУРЦИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ВАС...СТОЙ САМО И ГЛЕДАЙ.ВЕЛИКАТА СТЕНА НА ВАЛЕРКАТА СИМЕОНОВ ВЕЧЕ МОЖЕШ ДА Я БУТНЕШ С ПОГЛЕД И ТАКА ЕРДОГАН РАЗЧИСТВА ПЪТЯ ЗА ЗАСЕЛВАНЕТО НА АЗИАТЦИ И АФРИКАНЦИ В БЪЛГАРИЯ.ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО.ПРЕДИ ДНИ В ТУРЦИЯ ИМАШЕ АНТИСИРИЙСКИ ПОГРОМИ...ТЕЗИ СИРИЙЦИ ТРЪГВАТ ПОЗНАЙ НАКЪДЕ...

32

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия македонци, писнаха ми.

31

Анонимен

преди 2 години

До АнонименУАУ КОЙ СИ ТИ БЕ?САМО С ПОГЛЕД И ВЕЧЕ СИ Н.А.Е.Б.А.Л.СРЪБКИНЯ И МАКЕДОНКА...И ПОСЛЕ КАКВО СРЪБКИНЯТА И МАКЕДОНКАТА ТИ ХВЪРЛИХА ЕДИН БОЙ,НАЛИ?БРАВО,БРАВО ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА МЕЧТАЕШ...ТЕ МЕЧТИТЕ СА БЕЗ ПАРИ.АПРОПО МАКЕДОНКАТА И СРЪБКИНЯТА КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ДА ГИ УВАЖИШ

30

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука за клошариге от Сърбия и севМак.. тези ЕУ няма да видят никога. Най големият им износ е леки жени до 23годишни. За да спиш с СевМакедонка или сръбкиня не нужно дори да говориш с тях, нужно е само да ги погледнеш въпросително ???? И тя ти отговаря ..Даааа. лахаахаахф тези 2 държави винаги сме ги гаврил и ще продължим

29

Анонимен

преди 2 години

ИВАН КОСТОВ ПО ВРЕМЕ НА КОСОВСКАТА КРИЗА 1999:НЯМА ДА ДОПУСНЕМ НИТО ЕДИН АЛБАНСКИ БЕЖАНЕЦ ДА СТЪПИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!

28

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНищо не каза???

27

Анонимен

преди 2 години

Никой в ЕС не иска България. На тях - САЩ и ЕС, им е нужна територията на България и Румъния, като България е по важна. ЕС и САЩ просто си взеха територията, а към нея трябваше да вземат и нещото българска държава и народ. Влизането на България в ЕС беше катастрофа за България, ЕС доуби българската икономика за да ликвидира всякаква конкуренция, и я заместиха с клиентелистки режим под формата на "помощи" (евро-пари) за местната политическа върхушка която ги краде, стига да изпълняват нарежданията и да не забрявят да дадат процента на добрите чичковци от Брюксел.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонименами дойде ми от косовската криза,когато българите масово на битово ниво подкрепяха брата сърбин и казваха:сърбите са наши братя и са добре дошли,шиптарите ги не щем...все пак не забравяй,че българските възрожденци започват своята борба от белград заедно с брата сърбин.

25

Анонимен

преди 2 години

за гърция е по-важно да докаже колко е гръцка македония отколкото колко е гръцка гърция...същото се отнася и за българия-по-важно е да докаже колко е българска македония отколкото колко е българска българия...и така достигаме до извода,че нито гърция е гръцка нито българия е българска камо ли македония.

24

Излъгах Тъпия Народ

преди 2 години

Пацо Шнорхела ще съдейства на Гърция за отмяна на Преспанския договор :)

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен .....сърбоманията в българина е дълбоко вкоренена..... И откъде ти дойде това великомудро заключение, уважаеми. Толкова кухо твърдение скоро не бях срещал.

22

Анонимен

преди 2 години

От ЕС видяхме само мизерия. Съсипана икономика, опустошена страна.

21

Анонимен

преди 2 години

Ако искаме да се оправиме требе първо да изчегъртаме комунистите от ГЕРБ и комуниста Борисов. Слави и Радев да си наредат министрите на следващите избори през октомври и да започват изчегъртването.

20

Друга тема

преди 2 години

Ако желаете България да се оправи и да бъди реално - българска и да се дава път на българското в България, тогава издигнете Живко от Варна да управлява България ! България е мястото на нас - българките и българите !

19

Сюлейман паша

преди 2 години

А бре веселинчо,доста весел човек си бил ти, та ни развеселяваш тука!Кой ви пита вас,па и сьрбия кьде какво по света да става ?Толкова ли сте кухи и двата народа да не осьзнавате, че нито в балканските,нито в европейските,още повече в световните дела не играете никаква,ама никакаа роля!Те,сьрбите напоследьк здраво се вкопчиха в руснаците(на които по титово време гледаха с насмешка) и се надяват на тях-вие на кого и какво се надявате?! С мегаломания от живково време не става тая работа...

18

Анонимен

преди 2 години

Той вече се разпада ЕС.