57

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости! Тоя Топалов е срам за Бг..и глупостите му не спират..Тотален невежа..Каква бе Сръбия..стига вече с тази "дълбока" или "плитка" државе бе..самата РСМакедония е антибългарска..Стига и с тази флоскула "братовчеди и всеки трети Българин е от Мк"..И още нешто..Гърците с Преспанското споразумение изиграха отлично..а и признаха македонски език.. преди два месеци президента Байден потписа указ срещу неспазването на Преспа..каде е Бг договорот .С *** като Топалов толко се може..

56

Анонимен

преди 2 години

Абе тя и Пжна Македония е българска ама наште историци ди траят кога ще извадят архивите на Османската империя че да се види кое какво е

55

Анонимен

преди 2 години

Сърбия никога не се е кланяла на чужди мнения гледат собствените си интереси в интерес и на себе си промиха мозъците на онези от РСМ че са македонци а не българи

54

Анонимен

преди 2 години

"Тоя професор, защо си мисли че от Сърбия зависи това." - Ами елементарно - защото Северна Македония се управлява от сърби, затова...

53

Анонимен

преди 2 години

Тоя професор, защо си мисли че от Сърбия зависи това.

52

генералисумус тито

преди 2 години

Република Српска Македония от създаването си е в рамките на Югославие. Северна Македония е българска а южна гръцка.

51

Анонимен

преди 2 години

Все едно сега да се обяви държава Тракия и живеещите в нея да започнат да се считат за чистокръвни потомци на тракийците и все едно никой друг не носи тракийски гени в себе си.

50

Бунгур

преди 2 години

Аман от измислени лъжци историци и то добре платени на държавната хранилка.Народа е заблуден от тях,както и от чалгата. Велики,по велики,най велики...ала,бала. Създават грешна представа и замъгляват истината и затова получават пари....държавна политика.Ако сме били нещо ,и сега ще сме.С исторически лъжи и измишлйотини станаха професори и академици даже.

49

Правилно

преди 2 години

Паздравления професоре!

48

Анонимен

преди 2 години

До до 48 - България като е в ЕС защо е по бедна от Северна Корея?

47

Анонимен

преди 2 години

Сваляйте новината ...не ми се чете за 2 попаднали страни на едната която най високият и процен в БВП е от магистрални такси

46

Бунгар

преди 2 години

Заради такива платени ченгета агитатори пишман историци професори ни мразят македонците,както и другите съседни славянски държави.Северна Македониа рано или късно ще стане член на Европейския съюз,но омразата към България ще остане.Не познаваме съседите си и истината за тях,заради побони платени лъжци и манипулатори като този,както и създават искривена история с цел измислен патриотизъм.

45

Анонимен

преди 2 години

Бравона Сърбия и Гърция, гюбрето нищо не заслужава.

44

до 48

преди 2 години

До АнонименСеверна Корея като не е колония богата ли е ?

43

Анонимен

преди 2 години

Коя европейска колония е богата днес? Индия, Африка, Латинска Америка? Те са бедни и гладни след столетия европейско управление. Източна Европа е новата колония на Запада и САЩ. За нея е отредено да е бедна и източник на евтина работна ръка.

42

Мойсти

преди 2 години

Абе пускайте ги в ЕС, че да се отделят от тая Югославия веднъж за винаги- те другите неща ще се наредят от самосебе си. Като го няма влиянието на сръбската наденица, ще си оправят и език и всичко.

41

Анонимен

преди 2 години

Европа направи ли Европа в Африка, където бяха и грабиха столетия наред? Направиха ли там нещо като Европа? Защо си мислите, че като грабят сега България, и България ще стане като Европа?

40

Господ Бог

преди 2 години

Топалов,скоро ще се явиш пред Св.Петър на тест в чистилището.Ще те питаме защо си слугувал на червените атеисти в Ссср?Внимавай какво ще отговориш на апостола ми!

39

Анонимен

преди 2 години

И Българите са като украинците. Българите са оптимисти по отношение на ЕС, както и украинците също са убедени, че Русия скоро ще се разпадне и ще си върнат Крим.

38

Анонимен

преди 2 години

Инвестиции, съвместни проекти и технологии от ЕС за 30 години така и не видяхме (разрушете си икономиките а после си развийте сами технологии, до тогава купувайте наши стоки), но за това пък имаме американски военни бази а Черно море гъмжи от натовски военни кораби, вече е опасно да отидеш на море. Ние ще ви даваме жалките подаяния наречени европари, вашите правителства ще ги крадат и ще изпълняват в замяма нашите нареждания.