59

Анонимен

преди 5 месеца

Пълни глупости! Тоя Топалов е срам за Бг..и глупостите му не спират..Тотален невежа..Каква бе Сръбия..стига вече с тази "дълбока" или "плитка" државе бе..самата РСМакедония е антибългарска..Стига и с тази флоскула "братовчеди и всеки трети Българин е от Мк"..И още нешто..Гърците с Преспанското споразумение изиграха отлично..а и признаха македонски език.. преди два месеци президента Байден потписа указ срещу неспазването на Преспа..каде е Бг договорот .С *** като Топалов толко се може..

58

Анонимен

преди 5 месеца

Абе тя и Пжна Македония е българска ама наште историци ди траят кога ще извадят архивите на Османската империя че да се види кое какво е

57

Анонимен

преди 5 месеца

Сърбия никога не се е кланяла на чужди мнения гледат собствените си интереси в интерес и на себе си промиха мозъците на онези от РСМ че са македонци а не българи

56

Анонимен

преди 5 месеца

"Тоя професор, защо си мисли че от Сърбия зависи това." - Ами елементарно - защото Северна Македония се управлява от сърби, затова...

55

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя професор, защо си мисли че от Сърбия зависи това.

54

генералисумус тито

преди 5 месеца

Република Српска Македония от създаването си е в рамките на Югославие. Северна Македония е българска а южна гръцка.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Все едно сега да се обяви държава Тракия и живеещите в нея да започнат да се считат за чистокръвни потомци на тракийците и все едно никой друг не носи тракийски гени в себе си.

52

ЗА ДА ИЗЛЪЖАТ

преди 5 месеца

СВЕТА ЧЕ СА "АНТИЧНИ МАКЕТА" УПРАВНИЦИТЕ В СКОПИЕ СА НАПЪЛНИЛИ ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА СИ С ОГРОМНИ СКУЛПТУРИ > САШО МАКЕДОНСКИ И КОНЯ МУ БУЦЕФАЛ, ЦАР САМУИЛ. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТЕЗИ СКУЛПТУРИ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ, ПРЕДИ ДА ГИ ПУСНЕМ В ЕС. >>>>>> АААА КОНЯ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ !

51

ЗАЩО СКОПИЕ НЕ ИСКА

преди 5 месеца

ДА ПРИЗНАЕ 1945 г. КАТО НАЧАЛО НА МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ И ДЪРЖАВА ? ЗАЩО ТАКА УПОРИТО, ЧАК ФАНАТИЧНО СЕ МЪЧАТ ДА ИЗЛЪЖАТ СВЕТА ЧЕ СА "АНТИЧНИ МАКЕДОНЦИ " ? ЗАЩОТО АКО ГИ ПУСНЕМ В ЕС. ВЕДНАГА ЩЕ ПОСОЧАТ С ПРЪСТ ПИРИНСКИЯ КРАЙ, ЧЕ ТАМ СЪЩО ЖИВЕЯТ "АНТИЧНИ !

50

Бунгур

преди 5 месеца

Аман от измислени лъжци историци и то добре платени на държавната хранилка.Народа е заблуден от тях,както и от чалгата. Велики,по велики,най велики...ала,бала. Създават грешна представа и замъгляват истината и затова получават пари....държавна политика.Ако сме били нещо ,и сега ще сме.С исторически лъжи и измишлйотини станаха професори и академици даже.

49

Правилно

преди 5 месеца

Паздравления професоре!

48

Анонимен

преди 5 месеца

До до 48 - България като е в ЕС защо е по бедна от Северна Корея?

47

Анонимен

преди 5 месеца

Сваляйте новината ...не ми се чете за 2 попаднали страни на едната която най високият и процен в БВП е от магистрални такси

46

Бунгар

преди 5 месеца

Заради такива платени ченгета агитатори пишман историци професори ни мразят македонците,както и другите съседни славянски държави.Северна Македониа рано или късно ще стане член на Европейския съюз,но омразата към България ще остане.Не познаваме съседите си и истината за тях,заради побони платени лъжци и манипулатори като този,както и създават искривена история с цел измислен патриотизъм.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Бравона Сърбия и Гърция, гюбрето нищо не заслужава.

44

до 48

преди 5 месеца

До АнонименСеверна Корея като не е колония богата ли е ?

43

Анонимен

преди 5 месеца

Коя европейска колония е богата днес? Индия, Африка, Латинска Америка? Те са бедни и гладни след столетия европейско управление. Източна Европа е новата колония на Запада и САЩ. За нея е отредено да е бедна и източник на евтина работна ръка.

42

Мойсти

преди 5 месеца

Абе пускайте ги в ЕС, че да се отделят от тая Югославия веднъж за винаги- те другите неща ще се наредят от самосебе си. Като го няма влиянието на сръбската наденица, ще си оправят и език и всичко.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Европа направи ли Европа в Африка, където бяха и грабиха столетия наред? Направиха ли там нещо като Европа? Защо си мислите, че като грабят сега България, и България ще стане като Европа?

40

Господ Бог

преди 5 месеца

Топалов,скоро ще се явиш пред Св.Петър на тест в чистилището.Ще те питаме защо си слугувал на червените атеисти в Ссср?Внимавай какво ще отговориш на апостола ми!