96

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да се ваксинирам. Чакам да се заразя, за да ида в топлофикация, Софийска вода и всяка една държавна институция, Ной, нап, агенциите всякакви, и да им кашлям в лицата на воля!

95

Анонимен

преди 2 години

Хем съм ваксиниран, хем нося вируса, хем ми няма нищо.Кашлям в лието на всеки интиваксър. Да се оправят сами.

94

Анонимен

преди 2 години

Невакснатите-егоисти??? Защо? Защото като сте вакснати, не го разпространявате??? Няма разлика, ***, разберете го! Ваксината намалява личния риск за човека, не го прави не-заразен! Бива бива да сте прости, ама пак толкова!

93

Анонимен

преди 2 години

От тези 1600 в болница колко са ваксинирани? Защо я няма тая статистика?

92

Анонимен

преди 2 години

На антиваксарите българи егоисти и на необразованите роми им остава 3 години живот максимум.

91

Анонимен

преди 2 години

За съжаление Радев е на път да предизвика ужасяваща здравна криза. бг е единствената държава в ЕС с практически спряна ваксинация, хората са в отчаяние оставени на произвола. Пуснаха и бандити с метални боксове да пребиват хората които отчаяно се мъчат да се предпазят, ясно е кой ги пуска тия с металните боксове.Какво още ни е подготвил завзелия с преврат властта?

90

Анонимен

преди 2 години

Защо криете данни какъв е процент на неваксанирани антиваксари българи егоисти и необразовани роми са заразени с коронавирус и са лапнали тръбата в болницата

89

Аман вече

преди 2 години

Стига с това какъв процент от положителните са ваксинирани, никой никога не ви е обещавал, че когато се ваксинирате няма да станете положителни, но ще го изкарате по-леко и няма да сте резервоар за мутации на вируса. Кой трябва да напише научна статия, за да я прочетете с разбиране , не знам

88

Кънти на кухо

преди 2 години

Антиваксърът Резидент и здравния му министър-антиваксър ни нaxeндриха на covid-пик и локдаун. Дори ние да не се затворим, на нас ще ни затворят границите отвън - докато не измрат всички дюмбели-антиваксъри в България. От глупост да умориш семейството си и себе си от болест за която има ваксина - това е връх на мозъчния вакум!

87

Анонимен

преди 2 години

До Ивелин Михайлов..."Графенът във "ваксините" е въглерод. Въглеродът има 6 протона, 6 неутрона .."...Органичната материя е на базта на въглерод. Съвсем се побъркахте - търсите "белега на звяра" в основата на живота.

86

Анонимен

преди 2 години

Ми не се боди, бе, *** нещастен! И да умреш, няма да е голяма загуба за света .

85

Анонимен

преди 2 години

Щом в европейските болници ваксинираните са по-малко от 1% , няма причина някой да си мисли , че има истински ваксинирани в болница в България. Виж, някой със фалшиф сертификат може и да е приспан и интубиран.

84

Анонимен

преди 2 години

СЗО обяви, че ПСР тестът не различава ковид от грип и до края на годината трябва да се премине към нов начин на тестване. Сега летния грип за ковид ли го броиме?

83

до 91

преди 2 години

Няма как да се разбере докато не си направиш тест. Вземи от аптеката един бърз тест и ще видиш! Симптомите на Делта са сходни като на летен грип и един от симптомите е чревно разтройство и повръщане. Вируса е ъпдейтнат, за да може да заразява все по-голяма група от хора и то предимно млади хора. Това си е биологично оръжие. Пазете се! Пийте много течности, за да не се обезводните. Ако все пак не желаете тест е добре да ядете солети или препечен хляб.Изпийте 2 пъти на ден по 1 супена лъжица оцет.

82

Анонимен

преди 2 години

Бавна промяна от разстройство към пневмония.Летен грип, пич, с възможен летален изход

81

Анонимен

преди 2 години

Защо криете данни като процент положителни с коронавирус са на неваксинираните антиваксари българи егоисти и на необразованите роми.

80

Коки

преди 2 години

Toва са само едни измислени и доста завишени цифри. И 96 номер откъде знаеш, че са били неваксинирани, аз пък казвам, че са били ваксинирани и са болни.

79

Анонимен

преди 2 години

Който си е купил сертификат, си *** главата сега. Ако на границите си излъгал, то вируса не можеш излъга. Хитра сврака, с двата крака...

78

Патриот

преди 2 години

Кой е за психото по думичките му и теорийките му ще го познаете!

77

Анонимен

преди 2 години

17 000 болни в момента, почти 2000 в болница, 160 с тръба в гърлото. И всички те са отказали да се ваксинират. Трябва ли да ги съжалявам? Ами не .Те са направили своя избор.