136

Анонимен

преди 2 години

Скоро по 3000 на ден установени и още 6 пъти по толкова неустановени или общо по 18 хиляди на ден. За един месец са почти милион за три месеца са 3 милиона. До Коледа сме готови. При Делта-та локдауните не работят, така че...това беше. Природата пак ни се притече на помощ.

135

Анонимен

преди 2 години

Всички гастари в момента яко плащат за положителните ПСР, за да имат сертификати!

134

Анонимен

преди 2 години

Всякакви тука ръсят мозък. Молете се да не разболеете вие или близките, че тогава е зле работата. Ваксини и маски трябват, а не словоблудство,

133

Анонимен

преди 2 години

При втората вълна с пик в края на ноември 2020, новите случаи бяха около 190 хиляди. После през третата вълна с пик в края на март 2021, новите случаи бяха около 212 хиляди. Кой ще прогнозира колко ще са сега новите случаи? Аз залагам на около 240 хиляди нови случаи.

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен......."най-добрата статистика се прави като човек се поразходи насам натам и преброй видимо болните."...Ами хайде всички да излезем и да броим "видимо болните" по улиците. Както има преброяване на врабчетата всяка година. Това ще е своеобразна кулминация на безумието, което ни е обзело ........

131

до 170

преди 2 години

че кой пък си ти да те убеждавам в нещо, ти като нямаш акъл и от Сорбоната професор да докараме нищо няма да схванеш

130

Анонимен

преди 2 години

Така е устроена системата че може да има пик без да има болни.Не казвам че няма болни но не се казва колко от теци 1200 са болни и колко са с еди какви си симптоми. Реално това е броя на тестовете които са излезли положителни и са направени в лаборатории.

129

Анонимен

преди 2 години

До номер 175 многознайко ако възрастните неваксинирани българи се заразят с короновирус те няма да го изкарат но на безотговорните безсъвестни българи не им пука за възрастните хора в България пука им само за собственото им удоволствие за нищо друго не им пука..

128

Анонимен

преди 2 години

Тр...olovete захлебиха. Да са живи и здрави, желая им нещо много по-добро от ковида, едно раче да кажем.

127

Анонимен

преди 2 години

до 179 Да бе, ще преброиш болните, защото те всички болни припкат и се разхождат по улици, паркове и плажове.

126

до даам

преди 2 години

казаха ти че е по добре да не го минаваш, защото си влачиш последствия, имаш юного антитела но имаш и много проблеми. А тези дето уж на крак са го минали, хич да не се радват.

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен177 На документи може и 4000 да са ама това незначи, че са истина. Тук само пари от здравната каса се усвояват. И плащаме един рекет наречен ваксина на Американци и Германци!

124

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Те могат да пишат и 100 000 но най-добрата статистика се прави като човек се поразходи насам натам и преброй видимо болните.

123

Анонимен

преди 2 години

Ще ги докарат до общо 500 000 хиляди според мен след края на тази вълна.

122

Анонимен

преди 2 години

Споко, още нищо не сте видели. след месец ще са 4000 в болниците. Да благодарим за това на резидента Радев и на кАцаров.

121

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860=== "Аргументите" са ти от типа "Всички нормални хора знаят, че водата е твърда!" Не виждам, какво се опитваш да постигнеш по този начин, освен че се правиш на интересен. Или поне така си мислиш.

120

даам

преди 2 години

Защо не казвате колко е процента преболедували за втори път.Защо криете?Ще се окаже че п одобре да го минеш от това да се ваксинираш.....някой Ви го беше казал май.

119

Дори да се чете

преди 2 години

даннитите от НСИ, колкото и да им казваш, че има 40k повече умрели, когато на булшинството от хора не им пука за животите на хората, няма как да вземат рационално решение за изхода от пандемията. 2 години по-късно почти все още има хора които наричат пандемията пландемията. Но на мен ми пука за хората! (дори да не заслужават)

118

Помпадура

преди 2 години

Така е хотелите, плажовете претъпкани от туристи хората не спазват дистанция и хигиена лятото е сезона на разврата хората правят нови запознанства и безразборен секс. После как може тоя бизнес да реве, че няма пари и приходи?

117

Анонимен

преди 2 години

Към 15 август 514 израелци са хоспитализирани с тежък или критичен COVID-19, което е увеличение с 31% спрямо само 4 дни по-рано. От 514, 59% са напълно ваксинирани. От ваксинираните 87% са били на 60 или повече години. Има толкова много пробивни инфекции, че те доминират и повечето хоспитализирани пациенти всъщност са ваксинирани казва Ури Шалит, консултант на правителството