156

анкета

преди 2 години

Ваксинираните са живи трупове сеещи зараза и смрад: 1.Не са,излъчват аромат и благоухание (+) 2.Така е,но имат и овча тъпота (-)

155

Кал-Ел

преди 2 години

До 210. А твоите колеги се наричат зомбита, ходят с намордници по улиците, инжектират си клеткии от трупове на разлагащи се животни и живеят в делириумна реалност.

154

От Берлин

преди 2 години

В Германия, над 20 000 частни лекарски кабинета, се отказаха да продължават с ваксинацията...!!! Увеличаването на последиците, не може повече да се игнорира, и те забелязват как се стяга примката около вратовете им... Пазете се!

153

Кал-Ел

преди 2 години

До Ивелин Михайлов - Паднал е Вавилон, но сега е отново на крака. Защо църквата стои а не поведе народа срещу ЕС-Вавилон? Защо не предупредиха хората, че им поставят белега на звяра? Религията е част от капана, вярата е друго нещо, тя няма нужда от храмове.

152

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Изолираха ли вируса? Изолираха ли някакъв вирус?"......Според твои колеги не само са го изолирали вируса, но го и разпращат с цистерни по света, за да пръскат от самолетите. Питай тях - те изглежда са по-напред с материала.

151

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам от какво се плащат ваксинираните? Нито ще влизат в болница, така, че препълнените болници не ги бъркат, нито ще умират, нито ще им бъркат в носа по границите, нито ще ходят в маска тук и там. Защо е този вой?

150

До 205

преди 2 години

Айде още един доцент по вирусология.

149

Анонимен

преди 2 години

Най-големият талант в медицината, калел, се появи. Сега ще каже как стоят нещата. В неговия делириум наистина е така.

148

Анонимен

преди 2 години

Някой познава ли болен или умрял от страшния вирус?

147

Кал-Ел

преди 2 години

Изолираха ли вируса? Изолираха ли някакъв вирус? Защо се хабите ве платени лекенца, днес в България инжектираните пак ще са нула, зеро и нонче ха-ха

146

Уууу

преди 2 години

А сега да ви видя хунтаджиите, тръбяхте до небето, че няма такъв вирус, че маските са глупост, че мерките са излишни. Сега вие сте на ход, но за съжаление заради кухните ви кратни, ще загинат много, много хора.Ама на кой ли му пука, важното е фигуранта да бъде преизбран.

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Природата пак ни се притече на помощ." ... Да ти имам и представите са помощ. Три месеца по 18 000 на ден. Болниците ще се напълнят още на третия ден, след петия ще затворят магазините; а останалите дни от "трите месеца" ще умираме от всичко останало, освен ковида и ще се трепем по улиците за храна.

144

От Берлин

преди 2 години

Пример за умишлен манипулация: Една област от Германия, въведе задължително тестване след отпуска... Така утроиха тестовете на ден. После и учениците по два пъти на седмица. Познайте какво се случи? От вчера са с нови рестрикциите, защото намериха много,, болни" и сега населението пак ще яде бахура... Това беше и целта на промените в местният закон, знаейки, какво ще последва... Прави се, за да притискат населението да се,, боцка" с отровите...

143

Анонимен

преди 2 години

До 194 Не може да сме всички като м,,а,,й,,к,,а ти и сестра ти, дето въртят дyдyци на магистралата.

142

до 196

преди 2 години

Антигенен тест се прави за 10 минути.

141

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Толкова много желаещи пациентки има в съседна РСМ, Гърция и Сърбия да се ваксинират с кожената ми ваксина, че напоследък трябва да отпращам всички извън възрастовия диапазон 18-28г и имам няколко отворени нови работни места места за лекари, които да ваксинират в клиниката с мен. Ваксинацията в клиниката в Берлин също върви много добре имам 1 място за лекар по ваксинацията и там за цели 500 евро на ден заплата. Ваксинирайте се, че да се върнем към нормалния живот.

140

Анонимен

преди 2 години

Кой си направи 21 хиляди теста, вие нормални ли сте? ха-ха

139

Анонимен

преди 2 години

*** сметки, ама верни! В Малта 100% ваксинирани и още ги водим Червена зона, чак от утре са в оранжева. Да се готвят всички ваксинирани, тази вълна е тяхната. Неваксинираните в общия случай са преболедували, затова не се ваксинират, а преболедувалите не ги лови делтата.

138

Анонимен

преди 2 години

Повечето българи се раждат с медицинско образование. Могат да лекуват ХИВ, рак, ебола, тежка лъчева болест, но сега нямат време, защото си имат по-важна работа. Също така се раждат и със бакалавър строително инженерство, политология и магистър физика със специалност ядрена физика. Но искат да живеят обикновен живот и въртят геврека.

137

Анонимен

преди 2 години

Кабул падна ---> кинтите секнаха ----> няма платени драскачи. Само Златена се разправя с нормалните хора в коментарите. Голям рев срещу талибаните, защото забраниха ваксините. Не само ваксините срещу ковид, забраниха всички ваксини. Няма полезна ваксина, всички са смърт.