86

ББ

преди 2 години

ПП не се интересуват от съдбата на Народа ни г-н Премиер...Народа ни го вижда...те само тесно партиини и олигархични...,за Народа ни...ИТН ни заявиха...е оправяйте се бре..ще се оправим ...бре...с империи сме се оправяли ...страхливците и бягащите от отговорност не са ни герой!!! и със слави и хирсто и без тях...България и Народа ми ще оцелее...ама ни предават...за его...партийни...

85

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Премиер,троловете на пеевски, и доган,обслужващите ги от гроб,ще ви отричат,ще ви плюят...само това могат,...а и да крадат и продават Народа ни,подкрепяме ви за държавническото ви поведение,за...обраната ви...изказност...Левски ...няма дипломация...отстояване Свободата на България...със самоосзната саможертва..ПП не разбират,че егоизма им...не ни води към,гибел...към жестокост...България ще я има...въпреки доган и борисов,въпреки христо и слави,не ни помагат...алчните,ще ни бъде !!

84

Диана

преди 2 години

Ще го защитава, не.год.ни.ка, всеки ред, значи...Да вземе да се скрие от очите на хората за кумова срама, ама този е опериран от такива способности...Къде се видяло вълк с чувство за срам - нема такъв прецедент! Сега, като е толкова голям умник вече никой не му вярва и ще се оправя сам, ще брои стотинките...и така - до края на света!...Както Бог го е орисал...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Ще ни повлекат всички в своята бърлога...

83

Д-р Менгеле

преди 2 години

Естествено, но въпросът е друг - за колко време ще издържи този бюджет. Самите вие си признахте, че са останали около два милиарда от ГЕРБ и Баце. Като ги похарчите и ще изръкопляскате, като на открито партийно събрание на БКП.

82

боже

преди 2 години

С мандат на БСП ще управляват милиарди....??? Та тези два пъти си обраха партийната каса , сега на ред е държавната хазна.....

81

СМЕХ...

преди 2 години

АБЕ , ЗНАЕМЕ ,ЧЕ ЗАРАДИ ТИЯ ПАРИ ОТ ЕС Е ЦЕЛАТА ТАЯ ДАНДАНИЯ ,БЕ......АМА СЕ ОКАЗВАТЕ НЕУКИ И НЕКАДЪРНИ ДА СИ ГИ ВЗЕМЕТЕ , ЗАТОВА ИСКАТЕ ДА ОПОСКАТЕ БЮДЖЕТА ...ЧЕ Е НАЙ-ЛЕСЕН ЗА КРАДЕНЕ И ДАЛАВЕРИ..ХА,ХА,ХАААААААА!.... ЧЕ ДАЖЕ И ХОРА С "ЧУЖДО ГРАЖДАНСТВО" СТЕ ВКЛЮЧИЛИ В "СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО" ТА ДА ИМАТЕ ПАСПОРТИ ЗА БЕГАНЕ ...КАТО ЦВ.ВАСИЛЕВ С МИЛИОНИТЕ У СЪРБИЯ И ЧЕРЕПА У ДУБАЙ...!

80

Анонимен

преди 2 години

Пари пари пари пари само това е в комунистическата глава, лошото е че слуша другаря иначе може би не лош човек!!

79

Ууууу

преди 2 години

Господа офицери, първо подредете държавата, тогава искайте актуализация на бюджета. Вие мислите, че хората са *** като вас, да ви актуализират бюджета и след това, крадене ееее, както само комунист знае.

78

Анонимен

преди 2 години

Комунисте Янев, повишението на заплатите на децата ти записано ли е в актуализацията на бюджета. Вашето комунистическо семейство цялото е на държавна хранилка и сигурно вземате поне 50 хил на месец. Браво, Янев! Така се прави по комунистически.

77

Анонимен

преди 2 години

Жена му на Янев е с присъда за шофиране в пияно състояние. Три години условно.

76

Анонимен

преди 2 години

Янев, абе ти имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

75

Анонимен

преди 2 години

За два месеца служебното правителствоизхарчи 2 милиарда лева. Това е най-скъпоструващото ление до момента в историята на България!

74

АЙДЕ СТИГА...

преди 2 години

..С ТОЯ БЮДЖЕТ, БЕ....НЕ СТЕ ДАЛИ ОЧЕТ ЗА КВО ХАРЧИХТЕ ДО ДНЕС---СЕГА НОВИ ПАРИ ИСКАТЕ....!НАРОДА ДА НЕ ВИ Е "ДОЙНА КРАВА"....ГЕРБ ВИ ОСТАВИ ДОСТАТЪЧНО---ЗАБРАВЕТЕ!!!!

73

Зозо

преди 2 години

Вече е ясно. До октомври месец Рундю талибанина така ще се оака, че ще бъде гонен с камъни и дърве. Резил, разсипа държавата.

72

Анонимен

преди 2 години

Оставка , на долните комунисти . В кръвта им е само да лъжат.

71

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗИ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПЧЕТА ДА СЕ МАХАТ КОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО ПО-БЪРЗО...ЕДИНСТВЕНОТО,КОЕТО ПРАВЕХА ПОДОБНИ ГЕНЕРАЛИ И ПОЛКОВНИЦИ КАТО ТОЗИ НА СНИМКАТА Е ДА СЕ НАТИСКАТ ПО ЦЯЛ ДЕН В КАНЦЕЛАРИИТЕ С РАЗНИ СЕКРЕТАРКИ И ДА ИЗПОЛЗАВАТ ВОЙНИЦИТЕ ДА РАБОТЯТ НА ЧАСТНИТЕ ИМ ВИЛИ...

70

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ не трябва, да подкрепят актуализацията на бъджета на Радев, от който чепвената хунта ще стане по-богата. Без капка срам, хората станаха заложници на Радев, който обвърза бюджета, с техните доходи.

69

Анонимен

преди 2 години

Янев, как така без конкурс тия експерти, назначавате? И двете ти деца, каква сручайност! Какви експерти! Леле,мале. Също като и Радев с Деса, незаменимата пиарка, която той си назначи във ВВС. После, се обади, да скрият документите, доказващи корупцията. Срам нямате.

68

Разход

преди 2 години

Комунист и непредвидени разходи???? Ха-ха демек ще ни трябват едни пари за едно нещо?????

67

Анонимен

преди 2 години

Янев, ти истински премиер ли си? Защото ако си, какво прави противоконституционен министър в кабинета ти? Имаш ли уважение към върховния закон на държавата или не ти пука за него? Защото ако ти пука, Петков вече трябваше да е освободен от длъжност.