33

Таня

преди 2 години

Респект към възрастните хора,да са живи и здрави но моля ,всяко нещо си има мярка.Хайде стига,10 000 лв. всеки месец от нашия джоб да си разнообразява живота изобщо не ми харесва

32

МАРИЯ

преди 2 години

ПРОТИВНО НА МНЕНИЕТО НА МНОГО МОЙ СЪМИШЛЕНИЦИ,ЦЕНЯ Г-?ЖА ЗАЙКОВА ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И ВИСОКИЯТ И ДУХ.

31

Анонимен

преди 2 години

Ако има актуализация на бюджета ИТН още по силни на следващите избори в противен случай провал и на бунището

30

Алоо

преди 2 години

Стига сте упреквали Радев за състоянието на държавата,той не се возеше и ходеше всеки ден по магистралата,не даваше сакото си,парите на данъкоплатците не бяха в Радев ,Боко си пълнеше чекмеджето,та даже и любовници пълнеше чекмеджето.стига с тия плювания,че ще напръскате еврата и кюлчетата.сма сте като коне с капаци и не виждате истината.

29

ГРОБОКОПАЧЪТ НА БГ..

преди 2 години

Е РУМЕН РАДЕВ..................

28

Анонимен

преди 2 години

До Пак по опорката......какво те мъчи.......Мъчи ме посредствеността и некомпетентността, които не са оправдани, независимо от възрастта на човека.

27

до Стига глупости

преди 2 години

***, а в главата ти да се мярка друг вариант: служебното праителство изчаква до края на септември и сетне в комплект (всички заедно) си подава оставка (причини още в същия ден да напусне - много) и остават Боце, Тошко Африкански и от ДПС да оправят нещата. Ще се оcepeте още първата сдмица и ще започнете с изборите, пандемията и до края на годината няма да вземете пари от Възстановителния план. Сетне ще питате болшевиките как останаха живи през януари 1997 г.

26

антизайкова

преди 2 години

До Стига глупостиБюджета се п74рави от РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО и приемането му се дебатира в Н.С. Това е. Не може правителство назначено само за да организира избори да иска актуализация на бюджета, при това в размер на 1.2 МИЛИАРДА... Ами, ако след 1 седмица има редовно правителство, какво ще прави с актуализация, която не отговаря на техните политики? Има Закони и Конституция. Стига, не може всеки амбициозен крадец и измамник да променя Законите с цел дивиденти, пост или за да начеше егото си...

25

Стига глупости

преди 2 години

До антизайкова: Откъде ги вадиш такива съчинения? Имаш ли хал хабер че бюджетът е закон, който се приема от Народното събрание, а не от правителството. И актуализацията му също. А го изпълнява правителството, без значение служебно или редовно. А тези етикети, които ги лепиш са тролски спекулации от най-ниска проба.

24

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 23: "никога повече Радев никога повече комунизъм"? Какъв комунизъм? Пий си хапчетата и не пиши г'лупости.

23

До 23

преди 2 години

Никога повече гербави на власт!Никога повече Бокова диктатура!

22

антизайкова

преди 2 години

Не знам дали ще има актуализация на бюджета, но знам, че не трябва НС да прави такава неясна и обслужваща интересите само на радев актуализация. Напротив, депутатите трябва да намерят сили в себе си и да направят редовно правителство, което законно да направи актуализация на бюджета. Как и защо искат да подарят 1.2 милиарда на чашков, радев, лъжливия и крадлив канадец, подсъдимя крадец на инт. собственост, уж архитектката, уж твореца и измамника културист, за да крадат на воля без отчет и надзор

21

Анонимен

преди 2 години

Бабо Мике,дай акъл на твоите,че ако не актуализират бюджета,ще гризнат дръвцето на следващите избори.

20

Пак по опорката?

преди 2 години

До Уфффф: Теб с какво те мъчи например? Пари има. Финансовият министър отчита по-големи приходи за полугодието. А идва трета вълна на Ковид, а и емигрантска вълна. Не е ли вярно, че трябва да има актуализация?

19

Уфффф

преди 2 години

Що не ходи това бабе да си гледа внуците, а само мъчи и нас, и себе си.

18

Анонимен

преди 2 години

сигурно го е прогнозирала между гинко билобата и хапчето за кръвно!

17

До 12

преди 2 години

Щом говориш на "че",значи си пернишко или дупнишко гербава подлизурче,което *** за жълти стотинки.На такива като теб вожда повече не дава.

16

Анонимен

преди 2 години

Дано да се приеме да остане доволен народа

15

Щом нашият е скъп

преди 2 години

Ще внасяме от съседите и цената на нашия ще падне. Или да фалират, щом не са конкурентоспособни.

14

Анонимен

преди 2 години

Герберунгелските бабички се събудиха и налазиха сайта.Актуализация ще има,защото народа е беден,а вие сте милионерки от кражби и далавери,затова не ви пука за другите.Айде у лево!