113

Анонимен

преди 2 години

Да го даъдът на дъ пъ съ карадаиъ

112

Анонимен

преди 2 години

първане, като българин, редовен данъкоплатец и гласоподавател, не съм съгласен твари с 5% от общо 30% гласували на изборите, и платени на Черепа, да управляват България. Не може галевица известна с лъжите, интригите, липсата на морал и алчността си, дончева-адвоката на мутрите, олигарсите и мафиотите и жена на терориста м. спасов, хаджигенов, бабикян и минетов - поругали българите и държавността да управляват България. Ако това стане - излизам на улицата със сопа, и няма да съм сам. А, ти не лъ

111

ББ

преди 2 години

До sdfsdпри когото реши...Народа ни...започвайте да свиквате с...Народа Ми...закончитата ви и алинейте ви са пунта мара...нагласени да се крият зад тях борисов,доган и пъдаря им гешев...сега и тошковците правят грешката да вървят против Народа ми...Чиста и Свята...не признавамезаконите обслужващи мафията ограбващани и сееща разделение и грабежи....Съд...или Вятър ечи....Братя!Бог да пази България!!!от...спаситЕлЕ...с офшорни и олигарси началници!!!

110

ББ

преди 2 години

Найстина ли вярвате,че вярваме в конституция и закони които не спазват вече 12 години гроб и дпс?газят я като...както газят животите ни...животите на децата ни...не ми говорете за закони и конституция...щит за гешевци и борисовци бре...за догановци и грабители животите ни,на родителите ни и децата ни...продавачи на България бре...и си въобразихте,че е възможно...бедни духом...Съд...персонална отговорност за всеки...или идваме със...Вятър ечи...объркали сте Народа!...справка Историята ни...Избори

109

ББ

преди 2 години

До sdfsdвярно...според кого...ама е Справедливо!

108

sdfsd

преди 2 години

До ББ 116Ами, просто не е вярно. Третият мандат отива при когото президентът реши. Така е по конституция.

107

ББ

преди 2 години

няма ляво и дясно,няма фили и фоби...умирате бавно и мъчително..има България...Народа ми и Просперитета Му...Децата Му...останалото е е.ич.рс.во!!!Чиста и Свята!!!!Просперираща и Свободна България...и вашите деца ще живеят в нея...щастливи и Свободни!!!Чиста и Свята...или Вятър ечи....Братя!!!!

106

ББ

преди 2 години

мандатът по право е на БСП...не ги харесвам...но се държат най-отговорно,не,че ще направят...но така е справедливо...на изборите Народа ни ще въздаде Справедливостта...над его болни...викащи ни....оправяйте се,дреме ни за животите ви...1400 г.се оправяме...та вие ли???с България и Народа ни който иска!!!

105

ББ

преди 2 години

хаха и "победителите"...за вас са гласивали...един областен...,ще излезем разбира се,когато преценим...и ще ви осъдим или припознаем...не ни подценявайте...Чиста и Свята!!!

104

ББ

преди 2 години

До Дианаанонимка-диана...бесен *** на гроб-дпс,чужди служби...сърбия и русия,БСП се държат най-отговорно и държавнически...и не мога да повярвам...след всичките години в които ни промиваха съзнанието,...ако са искренни...си е държавническо...за разлика от всички други...все партийни интереси или его...не ни подценявайте...империи сме еВали...дребни крадци ли?

103

ББ

преди 2 години

До akudдверно ли бре...в Германия може...и просперират...у нас не можете...ще крадете по малко...ще се гледате един друг......не случайно Народа ни ви Нареди така...на следващите ще ви наредим още по-зле...1400 г. оцеляхме срещу империи с ятагани...тошковци,гошета...не могат да си...само с его не става...гедаме ви...никои не ни попита как искаме да живеем..."матряла,"суверена"...объркали сте Народа!!!

102

Пак по опорката?

преди 2 години

До Диана: Недей да се пенявиш толкова. БСП ще я има и тогава, когато за бат'ти Бойко вече никой няма да се сеща.

101

Диана

преди 2 години

БСП се отказали от политиката и играели съвсем искрено?! Ха-ха-ха!..С.ме.ш.ки! БСП ще се откажат от политиката когато ги изритаме от там, явно! А искреност и БСП са две несъвместими понятия...Надавате вой сега, БСПари, спешно било правителството, това било, онова било...Защо не се сетихте когато трябваше, а сега, когато вече е много късно, защото многво добре знаете, че вратите за вас в управлението са заключени! Никакви БСПта повече на българска земя! Нямаме нужда от повече кризи! БСП и СИЕ ВЪН

100

Анонимен

преди 2 години

Първане?

99

akudд

преди 2 години

абе вие прости ли сте или на прости се правите. НЕ МОЖЕ МАЛКИ ПАРТИИ ДА ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО!!!!!!!

98

червен гъз

преди 2 години

..него го нема на снимките , как го бият ....има го само --как го кецат у палатката на Орлов мост..!...ИСКАШЕ "ПРОМЯНА "...в позата само....

97

Шефа

преди 2 години

Правителство няма да има , защото тъпия и упорития до инат Славчо така е решил- да съсипе Държавата !Дали е случайно , но намеренията на Борисов и на Гешев са същите!

96

Шаман манннн

преди 2 години

Шаман..Много трудно беше ....

95

Откъде знам ли?

преди 2 години

Ти не вярваш у тия работи, но на югоизток от Берген е на една планинска верига. А иначе пасдинго манннн ....

94

Точни географски ли?

преди 2 години

Имам стара карта не мога да ти кажа, само мога да ти кажа, че лицето дето ще намерите е Симеон 2 нищо че паспортите и документите в него ще казват друго ...по личицето нацистко ще го познаете, скритият антиАнди Дюфрейн и неговият шедьовър.