21

Анонимен

преди 2 години

докато е незаконна така ще е не само там.

20

Алтер

преди 2 години

Там са постоянно под наркоза, пушат опиум на поразия.

19

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа в Афганистан не е заради мака, демокрацията или талибаните, а заради огромните находища на ценни метали в планините Хиндуктуш, на приблизителна стойност 1 трлн. долара - особено литий - стратегически метал, който и руснаци и американци искат да докопат. Хиндуктуш обаче, се контролира от талибаните. Който може, да си отговори, защо всички се пънат за Афганистан.

18

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа в Афганистан не е заради мака, демокрацията или талибаните, а заради огромните находища на ценни метали в планините Хиндуктуш, на приблизителна стойност 1 трлн. долара - особено литий - стратегически метал, който и руснаци и американци искат да докопат. Хиндуктуш обаче, се контролира от талибаните. Който може - да смята.

17

Анонимен

преди 2 години

При нас слагат на кифлите. И се продават в магазините като макова кифла с мармалад.

16

Анонимен

преди 2 години

Мак се отглежда и у нас. Има си правила и се контролират.

15

Анонимен

преди 2 години

До 13. Ти пък. Талибаните са културни виждат се на снимката. Не са черни и опасни.

14

Анонимен

преди 2 години

До15,16. Много знаете , ама друг път. Най много наркотици се насочват към Русия. И от там по северния към Европа. Това е сигурния път.

13

Ален мак

преди 2 години

Обикновено, когато американците преборят комунизма, се получава това.

12

Анонимен

преди 2 години

Поредната статия да се направят талибаните по-черни от Дявола.............оставете хората да си управляват държавата..............явно по-голямата част от населението ги подкрепя!!

11

Анонимен

преди 2 години

Макът се гледа в САЩ от векове..............и с талибаните, и без тях!!

10

Бг селянин

преди 2 години

Тези ме убедиха от сега нататъка да сея поне половината ниви със мак .Ние тука умряхме от глад са чудим как да преживяваме оня там бил прос ,ама си знае къде е парата -- даже не ми трябват слънччеви панели и дълбоки кладенци у барата вода колкото сакаш .

9

ЩАС

преди 2 години

Амфетките им изядаха главата на афганистанците. За какво да се инвестират луди пари във войни за опиум, като един студент по химия може да ти забърка *** в мазето за жълти стотинки. На пазара цената и на едното и на другото е една.

8

Анонимен

преди 2 години

тея талибанци кат борисов-наркотиците ги държат във властта

7

Пророк

преди 2 години

Виждам САЩ. Хърбави афроамериканци без помощи умират от глад по улиците.

6

То на НАТО

преди 2 години

Въобще не им пречи всяка година да си правят по няколко учения точно когато им е реколта с истински муниции и да им срива всички плантации и административни центрове заедно с прилежаюа инфраструктура , каквото си поискат щатите това могат да си правят със брадатите ,могат да ги накарат групово да плачат щом само чуят някакво бръмчене на самолет ,ако ще и делтапланер да е. Те вече няма да бъдат признати и за държава ,така че може всичко .

5

Кал-Ел

преди 2 години

До 3. Производството на хероин по времето на талибаните е било 12-14% от световния добив, след като се нанесе НАТО, производството се вдигна до 74%. Да не се чуди някой, защо талибаните ще станат най модерно въоражените. Оръжейните доставчици ще полудеят от печалби а западна Европа ще го отнесе.

4

Анонимен

преди 2 години

Да ви имам и журналистите.... "Незаконната търговия..." А законна има ли?

3

Кал-Ел

преди 2 години

На тяхната земя - тяхна благодат. ЦРУ плачат, приходите намаляха. Дано до 1 година да прочетем - Златото, и ценните метали германий и осмий благодат за българите. Също - Митниците (на пътя на коприната) и туризма благодат за българите. Да видим как ще се презразпредели света, може пак да има "изпаднали германци" да работят тук, или "ипаднали англичани" на къра.

2

Щерю

преди 2 години

Печалбата от един месец пренос и продажба на наркотици се равнява на печалбата за 100 години от продажбата на дини - това каза преди време един афганистански баща по телевизията...