46

ПАК ПАРИ

преди 2 години

Ще си раздават апокалиптично всички останали държавни пари и след тях потоп.

45

НЕКОЙ

преди 2 години

Голям праз.

44

Анонимен

преди 2 години

Кажете ми как личен лекар с над 2000 пациента, е ваксинирал около 35?Лично той ми го каза - просто не иска да инжектира нещо, което няма никаква представа какво е - след това ще се стовари на неговата глава... Всички останали смятат така... Нека си върви пропагандата, всички я възприемаме като бял шум...

43

Друга тема

преди 2 години

Живко от Варна е божество ! Белязан е да има големи лидерски качества и да управлява България , както трябва, за да може България да е добре !

42

Анонимен

преди 2 години

До: 45 Ми така е, то се вижда от всеки, който не е зомбиран и може да мисли, без да е доцент, професор, доктор или академик!Обещано ни беше, че като се изолираме, маскираме, ваксинираме, ще свърши пандемията. Да, но не би! Наистина - колкото повече мерки, толкова повече хора се заразяват с мутиралия вече вирус, докато там както у нас където нямаше строги мерки, вълната не е толкова голяма. Пак има, но не толкова! Аре улево!

41

Анонимен

преди 2 години

Някой чете ли ги още тия измишльотини? Досега един болен не съм видял от т.нар. "четвърта вълна".На някои много им се иска да сме хиляди новозаразени на ден. Ама не сме. И едва ли ще бъдем. Що не кажете колко луди са хоспитализирани в психиатрии заради пропагандата с ваксините? Защото определено виждам че поне по улиците болните се увеличават. Вече почти всеки десети си говори сам.Що не кажете колко ваксинирани са сред новозараззените, а? Не знаете ли?

40

Анонимен

преди 2 години

бА си Витанов, нашата валничка нещо остава много мижава, що така то октомврийската беше по бърза, обеснение някакво математическо ша дадеш ли

39

до 42

преди 2 години

Абе умнико,нали страните,които ни дават за пример като Италия,Испания,Англия не само затвориха заведенията,ами не можеха да излизат от вкъщи след определен час и това продължи от 4 до 6 месеца без прекъсване. И какво,да не са го прогонили този вирус,сега са по зле и от нас.Вкарай си го в промитата кратуна-ЗАТВАРЯНЕТО НА СВЕТА САМО УДЪЛЖАВА АГОНИЯТА НА ХОРАТА И ОТЛАГАНЕ НА НЕИЗБЕЖНОТО В БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ

38

До 42

преди 2 години

Убииииииии ги Баце !!! Няма да те карат насила да ходиш на почивка и по заведения !!! Всичко да затвря няма само ти да седиш вкъщи и да носиш маска и ръкавици !!!! Нека им е гадно и на утрепките по заведенията....ще ми харчат пари те ...и ще се забавляват....долняци пълни !!!

37

ДО 41

преди 2 години

Запомни си коментара за плажа , след 5 дни ще кашляш като луд.

36

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е най-слабия министър в служебното правителство. Отдавна трябваше да затворят ресторанти и хотели. Сервитьори и камериерки лесно ще си намерят работа в друг отрасъл, а кръчмарите ще затегнат коланите година две. За сметка на това ще се спасят хиляди българи, които ОТНОВО ще бъдат жертвани в името на печалбата на чорбаджии като Алибегов и WC.

35

Kolo Kolo

преди 2 години

Вече съм на плажа,намазах се със слънцезащитен крем,обаче ме е страх да не изгоря,щото има много ненамазани!Витанов....ти намаза ли...не крем....финикийски знаци?

34

Давай да затваряме

преди 2 години

Ареее еееее хора , пускайте кепенците на БеГеТо....пари не ми останаха вече , цяло лято пия по морето....то няма ден без да са наливам , по заведенията !!!! Ако не затворите , тряааа продавам покъщнина , че не мога да спра да пия и не ми се седи вкъщи !!!!

33

АНОНИМЕН

преди 2 години

Витанов! Стига си плещил глупости! Отивай да си пиеш лекарствата! Веднага!

32

Ас

преди 2 години

Пак ли тоя. Е са някой да не каже, че няма координация. Статия след статия

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 -Не го дават по тв-то вече и затова - Това написа в социалните мрежи математикът проф. Николай Витанов.

30

Анонимен

преди 2 години

пср лабораториите станаха като банките, лекари фрашкани с пари от пътеките, депутатчетата с надути банкови сметки от европейското подпомагане за ковид, е как да няма ковид, всеки е на далавера, има кинти, има интерес

29

Зозо

преди 2 години

Тоя до сега каквото е казал нищо не е познал.

28

Анонимен

преди 2 години

този, ако беше математик, сега щеше да е в голяма фирма, или в наса, а той седнал да се дере по тв-то, егааатииииии и даскала, две и две не знае колко е

27

Батко

преди 2 години

Стига му давайте дума на този болен човек! Нищо не разбира от математика този измислен механик. Да спре и да се прави на врачка! Съветвам прокуратурата да се сезира!Герберските *** от няколко дни подгряват почвата за новата вълна.