66

приятел

преди 2 години

Винаги с внимание следя прогнозите на професор Витанов и вече не се учудвам на тяхната точност.За съжаление пандемията не стихва ,но поне лятото отстъпва временно .

65

Анонимен

преди 2 години

Психопат до Психопат Мила моя Майнольо то не са Врачки, Математици, Лекари Алкохолици, Лекари Убийци. Жалко Страхливо "***". То вече и Законите не трябва да се спазват след Като човека няма Права и Конституциите не се зачитат. Време е за Нови правила Който сами да си направим.

64

Една истина

преди 2 години

Тайните служби на Варна / България трябва да спрът да натройват хора против Живко от Варна ! Той има нужда от приятелка, много пари, ухолен живот, любов, истинско щастие и други неща !

63

едно

преди 2 години

До Анонимен 66,Преиначаването на думите ми, не носи нищо позитивно в коментара Ви. Дистанционната работа не е затваряне на бизнеси! Затворен бизнес е да не може да функционира(дефинирам Ви значението на думата), спортни съоражения, търговски центрове, фризьорски салони, заведения и т.н. никога не са били затваряни. Статистиката за смъртността е нещо което зависи от данните които се обработват, но това е тема която няма общо с това което коментираме.

62

Анонимен

преди 2 години

Той господ е наш човек, ама ти не си негов, защото лошо ти се пише.

61

Друга тема

преди 2 години

Човек, който има диагнози, тва не означава,че наиситна е болен ! По света и у нас има хора с и без диагнози, а друго си е когато някои са болни, а други не !

60

Живко от Варна

преди 2 години

Човек , който се отличава от масата, не означава, че наистина е болен !

59

Анонимен

преди 2 години

До едно"Швеция не е затваряла бизнеси, не са били задължени да носят маски."В Швеция дълго време имаше дистанционна работа, дистанционно обучение, специален режим за кръчмите и забрана за събиране на повече от 15 човека (включително и като футболна публика, публика на концерти и т.н.). Освен това, според Шведското правителство, смъртността от Ковид е 0.5%.Вие какво мислите по въпроса?

58

О хо хо

преди 2 години

ВМЕСТО ВАКСИНИ, КОИТО СЛЕД МНОГОКРАТНО ИНЖЕКТИРАНЕ ДОКАЗАНО УВРЕЖДАТ ИМУННИТЕ КЛЕТКИ, ТРЯБВАШЕ ДОСЕГА ДА ИМА БЪРЗО, ЕВТИНО И ЕФЕКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ !!!! Е то има, ама никой не ви го казва!

57

нърт

преди 2 години

До Ани 61,Това което казвате, не е затваряне, а леки ограничения.

56

едно

преди 2 години

До До 58 живеещ в швеци 60,Явно живеете в някоя друга Швеция. А аз изрично казах,че бизнеси не са затваряни. Никога не е имало маски в градския транспорт като задължителна мярка. За болниците и поликниките е нещо съвсем разлино. Живея в южната част Швеция.

55

Анонимен

преди 2 години

Витанов отново почна с мрачните си прогнози.Този човек трябва да се поръси със светена вода.

54

Ани

преди 2 години

До едно Стара ти е информацията! И там наложиха ограничения-затвориха ресторанти, на спортни мероприятия 0 не повече от 500 човека, позволяваше се да се събират хора само от семейството, маските бяха задължителни в обществения транспорт. От 01.07. разхлабиха нещата, но не се знае до кога. Иначе в началото наистина беше спокойно, докато не излезе Швеция на първо място по смъртност!!

53

До 58 живеещ в швеци

преди 2 години

Лъжа! В Швеция се носят маски в поликлиниките и болниците и градския транспорт. Ресторанти работеха с намалено работно време и 1/3 от капацитета, но на практика бяха празни. Кина, театри концерти, затворени . Сега започнаха да отпадат рестрикциите, защото 82% са ваксинирани с поне 1 доза. Ваксинирайте се и вие на 80% и тогава се мерете с Швеция!

52

Чоко

преди 2 години

А бе Витанов, как пък не ти омръзна да плещиш едни и същи глупости вече година и половина. Ако не ни досаждахте с този вирус изобщо нямаше и да разберем, че съществува.

51

едно

преди 2 години

До Анонимен 42,Ще Ви дам пример: Швеция не е затваряла бизнеси, не са били задължени да носят маски. Нека се поучим от страна която не се е поддала на идиотизъм.

50

нърт

преди 2 години

До Анонимен 7,Няма понятие антиваксър/ваксър. Вие явно сте от хората, за които всичко казано по ТВ е вярно.

49

пффф

преди 2 години

Ще изпадна в перманентен оргазъм когато неваксинираните започнат да умират. Така за нас ваксинираните ще остане целия свят и ще можем да ходим на Малдивите по цял ден.

48

ICSP

преди 2 години

Математикът професор Ник Ричардсън от департамента по биология и генетика към Кентъксния университет е изчислил, че след 3 до 5 години 90% от ваксинираните ще умрат от имунна недостатъчност. Останалите 10% ще родят деца с малформации, но със силен имунен отговор. Те ще могат да посещават масови мероприятия без маски и ръкавици.

47

Анонимен

преди 2 години

Никъде не пишете за симптомите на делтата,с какво е по-различна от короната,само плашите хората. Дайте инфо,а не всявайте паника.