35

Анонимен

преди 5 месеца

Предполагам едно-две деца са имали повръщане и диария и хайде Делта. Обикновен летен вирус. На другите им няма нищо и са "безсимптомни".

34

Антонио

преди 5 месеца

Абе не ви ли е срам вече!? Това на нищо не прилича. Дъвчете едни и също глупости всеки ден. Огнище там , огнище онам, скок на заразените, бум на заразените. делта, гама, зета вариант, ваксини, тестове, незнам си какво. Абе вие всички сте за съд. Сталин да се възроди и да ви съди. Медии , щабове , лекари, и всички по веригата. Много ви е удобно с този вирус имате какво да джавкате по цял ден. Медиите са най-доволни. След това са лекари, продавачи на маски и дезинфектанти и т.н Безсрамници

33

Анонимен

преди 5 месеца

А с кой тест са "открили", че имат ковид? С оня, дето не само не различава ковид от настинка, ами и излиза положителен на кола, сокче, че даже и на вода?

32

Асан

преди 5 месеца

Това безплатния лагер ли е на връзкарите :)))

31

Асан

преди 5 месеца

Повече сладолед и ше уморят вироса :)))

30

Анонимен

преди 5 месеца

Значи ги заразяват,като са им устроили огнище поради липса на санитарен контрол щот за сега само говорят за заразени за да си правят правят проби с пластмасови изделия с разтвори,че платни на ръка уж отреагиращи на определената зараза отговарящи с да и не на писмен тест за изпит по темата появила се преди известно време и проявила се неотдавна за която още няма санитарни правила с медицински контрол за внос с причините на причинителя влязъл в лагер,а то самозаразяващи се помежду си за обяснение

29

Анонимен

преди 5 месеца

Да позная ли: имат новите симптоми на Делта варианта - разстройство и повръщане? :))

28

Анонимен

преди 5 месеца

Това е същото ние с Пешо да пием бира алкохол тестът да отчете наличие на алкохол и да сме под наблюдение т.е вие да ни гледате как си пием бирата е прав е киро брейка за всичко

27

Анонимен

преди 5 месеца

15, а баба Ванга каза ли кога ще ядеш шамари?

26

Сата НАТО

преди 5 месеца

Предстои децата да бъдат изследвани. ----///---- Какво игнище тогава коментирате? Как обявихте децатз за безсимптомни, щом не сте ги изследвали? Това е престъпление.

25

Едно време

преди 5 месеца

По детските лагери лятото често имаше случаи с вируси или хранителни натравяния.Сега само страшният Кромид-19 върлува.Интересно ми е как зимата симптомите му са като на грип пъл лятото е взел симптомите на летните вируси?!:)

24

Анонимен

преди 5 месеца

Моите племенници в детската градина карат по 20 шарки и 50 коронавируса в детската градина. Вие кво, да не сте се побъркали с тези ваксини съвсем?

23

Анонимен

преди 5 месеца

17, нали знаеш че децата на море ги прати Радев с неговите служебни? Да не объркаш конците при толкоз плюене по инерция.

22

Ауууу

преди 5 месеца

Че страшно е това огнище.Да се загради с бодлива тел лагерът и 40 дни карантина!След като някой няма симптоми как го пишат болен?

21

Анонимен

преди 5 месеца

Тая новина може да я напишете още 6 пъти, ей така, ако случайно някой не я е прочел.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Като са без симптоми как са разбрали че имат корона?

19

Анонимен

преди 5 месеца

Да си пратиш детето на лагер, а те ще му издупчат носа да го тестват! Аман бе! Не могат ли да си вдигат бройките по отработените от миналата година начини!

18

Мама Вили

преди 5 месеца

Най-добрата ваксина за деца е тази на Астра Зенека, доказано научно!

17

Кон с татация

преди 5 месеца

От лагера "Отново заедно" дето ги пратиха на "безплатно" море платено от нас с парите в джобовете на мутрите!Сега мутрите имат нови постъпления в банковите си сметки а ние пък ще плащаме лечението на новозаразвните!

16

Анонимен

преди 5 месеца

На родителите, отказващи ваксинация на децата, да им се отнемат децата със закон и да се дават на приемни семейства в Норвегия и Швеция!