28

Анонимен

преди 2 години

А с кой тест са "открили", че имат ковид? С оня, дето не само не различава ковид от настинка, ами и излиза положителен на кола, сокче, че даже и на вода?

27

Асан

преди 2 години

Това безплатния лагер ли е на връзкарите :)))

26

Асан

преди 2 години

Повече сладолед и ше уморят вироса :)))

25

Анонимен

преди 2 години

Значи ги заразяват,като са им устроили огнище поради липса на санитарен контрол щот за сега само говорят за заразени за да си правят правят проби с пластмасови изделия с разтвори,че платни на ръка уж отреагиращи на определената зараза отговарящи с да и не на писмен тест за изпит по темата появила се преди известно време и проявила се неотдавна за която още няма санитарни правила с медицински контрол за внос с причините на причинителя влязъл в лагер,а то самозаразяващи се помежду си за обяснение

24

Анонимен

преди 2 години

Да позная ли: имат новите симптоми на Делта варианта - разстройство и повръщане? :))

23

Анонимен

преди 2 години

Това е същото ние с Пешо да пием бира алкохол тестът да отчете наличие на алкохол и да сме под наблюдение т.е вие да ни гледате как си пием бирата е прав е киро брейка за всичко

22

Анонимен

преди 2 години

15, а баба Ванга каза ли кога ще ядеш шамари?

21

Сата НАТО

преди 2 години

Предстои децата да бъдат изследвани. ----///---- Какво игнище тогава коментирате? Как обявихте децатз за безсимптомни, щом не сте ги изследвали? Това е престъпление.

20

Едно време

преди 2 години

По детските лагери лятото често имаше случаи с вируси или хранителни натравяния.Сега само страшният Кромид-19 върлува.Интересно ми е как зимата симптомите му са като на грип пъл лятото е взел симптомите на летните вируси?!:)

19

Анонимен

преди 2 години

Моите племенници в детската градина карат по 20 шарки и 50 коронавируса в детската градина. Вие кво, да не сте се побъркали с тези ваксини съвсем?

18

Анонимен

преди 2 години

17, нали знаеш че децата на море ги прати Радев с неговите служебни? Да не объркаш конците при толкоз плюене по инерция.

17

Ауууу

преди 2 години

Че страшно е това огнище.Да се загради с бодлива тел лагерът и 40 дни карантина!След като някой няма симптоми как го пишат болен?

16

Анонимен

преди 2 години

Тая новина може да я напишете още 6 пъти, ей така, ако случайно някой не я е прочел.

15

Анонимен

преди 2 години

Като са без симптоми как са разбрали че имат корона?

14

Анонимен

преди 2 години

Да си пратиш детето на лагер, а те ще му издупчат носа да го тестват! Аман бе! Не могат ли да си вдигат бройките по отработените от миналата година начини!

13

Мама Вили

преди 2 години

Най-добрата ваксина за деца е тази на Астра Зенека, доказано научно!

12

Анонимен

преди 2 години

На родителите, отказващи ваксинация на децата, да им се отнемат децата със закон и да се дават на приемни семейства в Норвегия и Швеция!

11

Анонимен

преди 2 години

Време е да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация за всички! За всеки отказал - моментална глоба в размер на 20 000 лева, а при нужда запор на движимо и недвижимо имущество от ЧСИ в рамките на 48 часа, арест и оковаване в ТЕЖКИ пранги, принудителна ваксинация с Астра Зенека и строг тъмничен затвор за срок от 10 до 20 години, с полагане на тежък физически труд в някоя тухларна, мина за въглища, каменоделна или кариера за чакъл, ползван в строежа на магистрали! Никаква прошка към антиваксърите! Антиваксърите са сгурията на човечеството! Само бой, насилие във всичките му форми за антиваксъра!

10

Анонимен

преди 2 години

Няколко деца подсмърчат и о идва апокалипсиса, докъде докараха света. Кантара викаше преди 2 седмици, ако имате хрема и ви наболява гърлото, останете в къщи, защото е делта варианта. Аз съм за, като човек е настинал, да остане 2,3 дни вкъщи, за да не заразява другите. Обаче всветовен мащаб се тръби как ще измрем като пилци, заради Делта варианта, а същите открито обясняват, как това е обичайна настинка, и на 2 млн. в Англия има 2 хил. починали и те на 90% са с рак, болно сърце, диабет и над 80г

9

Анонимен

преди 2 години

Двама антиваксъри бара посетили, с вируса Корона те се заразили, В ковчег ги положИли, Червеите с кеф ги раздробили!